Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van még hely, én mennék! De csak ha max 100-zal mennénk.
Honnan inultok Plàzátol?
A kedvünk töretlen, kéne egy erősebb motor :-)))) Kezdtem unni a régit. A baleset után beültünk autóba, kimentünk Ugornyára, 2 napja iszunk. Pár zúzódás, horzsolás, a mentős is azt mondta, hogy nagy mázlink volt.
Köszönöm szépen mindenkinek a aggodalmat, meg a jókívánságokat, mind a 3-an jól vagyunk, de lehetett volna nagyobb is a baj. Örülök neki, hogy aug. 18-án nem három gyertya ég minden évben a 11-es kilométerkőnél. Nagyrészt Laci (CB400SFLaci) és az én lélekjelenlétemen is múlt a dolog, mindketten, tizedmásodpercek alatt a lehető legjobb döntést hoztuk.
minden ok Veled cimbi?
Jó úton haladok...
Na, holnap megyünk egy kellemes 350 km-t,jó utak szép tájak! (Felsőtárkány-Lillafüred is benne lesz) akinek ven kedve (ezek után is),csatlakozhat.
9-9:30 körül indulunk,hogy mindenre legyen idő.
Ejj kívánok!
Kántorkám csak meglesz az a busa!
(A karcolások meg elmúlnak! )
Beszéltem Kántor papával a motorok romon vannak blokk szétszakadt meg ilyesmi,de szerencsére nekik csak horzsolások,ez tényleg nem a mi szezonumk gyerekek,én is tegnap mentem ófehértóra mocival a gumishoz első gumiért és elkaptak egy özikét vagy 110-zel sajna ez van de nem lett nagy baj,nagyon vigyázzon mindenki elég volt már a nyárra ez az egész szar!
Üdv mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Elloptak egy Kawasaki KX450F gyári cross gépet, zöld színben Napkorról! Ha valaki hall valamit kérem jelezze! Köszönöm előre is!
Tamás
KántoR6 és a másik kolléga,remélem minden rendben! Fel a fejjel!Gyógyulást-reméljük a mocik sem nagyon sérültek!Örülök,hogy Zxr kolléga is már otthon lábadozik és humora újra a régi! Ez az év nem a miénk az biztos!Nem is indult jól
Nyíregyháza., Debreceni út O.M.V kút
(térkép) Magyarország, Szabolcs-Szatmár-Bereg 2011-08-27 08:30:00 2011-08-27 08:45:00 /Ha van kedvetek a 3-on jönni konvojba .
áááá geci! A rohadt tetves 20-as IQ-ú szájbavert kúrva anyjukat! Ez Magyarország! SAJNOS! Remélem semmi bajotok nem lett!
Pisti, Laci remélem jól vagytok! Bármiben tudok segiteni, szóljatok!
http://www.szon.hu/arkot-astak...
remélem minden rendben KántoR6...
Doky! Van új motorod?Meg volt a lengyel túra,2 nap 955Km.
Üdv.!
Augusztus 26-27. Levelek Tó-centrum kempingben VÍZEN Fesztivál - Vízparti Zenei Napok - Ha motoros vagy és szereted a rock zenét, ott helyed:) Belépés ingyenes, összesen 8 zenekar ad koncertet, ingyenes sátorhely, gyere érezd jól magad a szezon utolsó hétvégéjén!
Sziasztok
Kéktúra 27-én!
Indulás a plázától 9:00-kor!
Legyetek szivesek indulás előtt tankoljatok
Köszi szépen
Akkor az egy sz@r nap
Baszki! Most nézem, h egy napon volt!
jaja, így csúszik a kimenetel. Köszi szépen. Bízok benne, h még idén rá tudok ülni!
ez azért nem kevés sérülés Remélem tényleg nem lesz maradandó Amikor tavaly ilyentájt 9363 (attila)-al kint voltatok nálam a nagykállói horgásztónál, nekem rá egy hétre lett a karamból Na nekem mondjuk maradandó lett Emléxem a 9-essel neked is volt, hogy utolért a helyi járat Kezdem elhinni, hogy a közúti motorozás orosz rulett
Gondolom akkor nem most mégy még ki melózni Na mielőbbi jobbulást neked és a motornak
Jobbulást neked!
Motorod sérüléseiből ítélve nem gondoltam volna, hogy ennyire megütötted magad
A Gsx-r-es srácnak is gyors felépülést kívánok....
Vigyázzon mindenki magára, olyan szar mindig ilyen képeket látni