Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van itten a BaziJoe!
oké köszönöm ha tudok annyi lóvét szerezni amire gondlok akkor érdekel. akkor nem sokára tudatom veled
Ja! meg a ülésvázat kelett egy "kicsit" átalakítani.
Cagiva Mito együléses idom csak keskenyebbre kelett venni, meg egy kicsit meg kelett szabni.
akartam kérdezni hogy a képen a tz ülésidom az miről való?olyan angol racingos a gép tőle. na nektek csak a szombat jó?
Építsetek!
Üdv mindenki, beszámítottam az eladott utánfutómba egy 125-ös ETZ-t, 16.000 km (valós) km-el, mindene gyári és megkímélt (csajé volt, 2. tulaj), viszont a jobb hátsó teleszkópon az állítószemet, amivel 2 személyre lehetne forgatni, letörték. Tud ilyet valaki, vagy komplett, jó állapotú telót? Gondolkozom, hogy megtartom a motort, vagy ne.
a zöld motor oda nem jó. tz-t meg nemigen épitünk most.bár még az is előfordulhat
Szia!
Mi MZ kupázunk jövőre is. Kisdió miért nem indul velünk ? Mi tutira nem leszünk ellenfelek neki
ja nekünk a vasárnap lesz jó ha összejön kecsó csak akkor tudunk menni
hello ha lesz mami kupa azt jó lenne végigcsinálni de még minden képlékeny.a zöld motor jó bár egy kis +lóerő nem ártana.szerintem marad a spec kategória igy senki sem szövegelhet ha ezt azt átalakitunk.a 24óráson egy csapat biztos lesz a másik a gazdasági helyzet függvénye lesz mindenesetre két motor az lesz aztán meglátjuk.ti akartok menni?mz-ben vagy hol?
gyujtásoldali 2500
kuplungoldali 3000
LUXVOR ! Itt vagy még?
Kisdió jövőre indul, ha indul hol indul, van valami pletyka?
Az jobb lenne tényleg de most ez van 10 forintért nem tudtam ott hagyni.
Nem volt tervbe ez sem csak ha már van valamit kezdjek vele...
Ez lehetne Varga Gyuri is.
Szétnéztem má a neten közbe meg azt vettem észre, hogy leszoktam a cigiről (sportemberek nem dohányoznak) legalább húsz perce.
kuplung oldali dekni meg a gyújtás oldali dekni mennyibe lene de mindegyikre külön írj árat. köszi
itt jön a bendi
bendi hol vagy mikor jössz?
most olvastam nagyon kemény
Tomi te már négyszer voltál Kakucson
Jóestét Mz-ek! vargatomi itt vagy?itt búbosvöcsög,vétel.... Bendit nem látom alszik?
Jó estét kívánok!
Jelentem émmá voltam Kukucskán egyszer, de a haverom a BaziJoe meg má' többször is megfordult ott.
add el és vegyél egy kettő-ötvenest ez az első lépcsője a tuningnak
Ok köszi de hátha megyünk még addig pályázni esetleg egyszerre.