Nem nekem , a többieknek ,a többieket illeti a tisztelet és a türelem !
Látom páran megpróbálkoztak a lehetetlennel,akik egy kő darabnak akarják megmagyarázni......de mindegy !
Most hagyok teret a fórumosoknak,nekem nincs kérdésem és nincs mire válaszolnom.....TISZTELET ÖCSI - PÖCSI !
Na....pá..........Hello mindenkinek..........
Akkor tanítok neked némi tiszteletett,csak hogy tanulj,csak hogy legyen kitől !
Úgy bánj másokkal ,mint ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak !
LECKE 0. fejezet.......
Igen az egy tényleg jó tanács volt és jó is lenne ha lenne valakitől tanulni aki fújja ezeket a dolgokat és elmondja mi hogy csak sajna nincs. Akkor köszönöm azoknak akik normális segítő hsz-t írtak és nem bunkón csak leugatják az embert.
Sokat olvastam vissza a mai nap,talán nem véletlen,sok jó tanácsot olvastam,de a " 20645" hozzászolás ami talán nem csak a jelenlegi,hanem a hosszú távú pályafútásodad megfogja határozni,
ha ügyes vagy megtalálod és megfogadod,azt nem Én írtan nem az én érdemem,annak köszönd meg aki rajtad segít,szeretném olvasni,hogy annak a személynek megköszönöd,mert nem egyszerü tanáccsal látott el. Persze a többiekről se feletkezz meg !
Helo!
Én megadom de akkor legalább énis elvárok hogy legalább normálisan válaszoljanak.Neked megadom mert te mindig normálisan segítettél mit hogyan kéne
" javititt versio "
Adri Ti is add meg a tiszteletet ,mert Te is csak úgy mint Én is
tanulhatunk az életünk végéig,de ha Te nem is , Én biztosan !
-" mert jó papp is holtig veri a f@szát
Hello mindenkinek !
Na gyerekek kezd egy durva lenni itt a helyzett !
Amikor Én valakivel "beszélek" szeretem tudni kivel állok szembe,
tanulhatunk az életünk végéig,de ha Te nem is Én biztosak,
-" mert jó papp is holtig veri a f@szát " !
De mindegy itt nem csak róla van szó hanem azokról is akik úgy írnak mintha istenek lennének és még egyszer se írtak nekem egy normális segítő választ(tisztelet a kivételnek) De akkor ezúton kérek elnézést Janek-től.
Ha megnézed az adatlapját az illetőnek, könnyen rájössz hogy egy tőled sokkal tapasztaltabb, nem tizenéves suhanc írt neked, már csak ezért is illene megadni némi tiszteletet.
ui: aki olyan és normálisan válaszol a kérdésemre,esetleg normálisan leírja mit hogy és nem azt hogy balfasz vagy nenyúlj hozzá stb annak általában megköszönöm.
Öhmm nemtudom kikezdett arcoskodni mikor már rögtön úgyírtál hogy tevagy itt az úr énmeg alapból egy segghülye balfasz mert nemtudok mindent a kisujjamból de itt most haggyuk is.
Gyerek te meg vegyél visszább az arcból ! Nem elég , hogy segg hülye vagy mindenhez , de még pofátlan is vagy , nem picit !
Én köszönéssel keztem a párbeszédet és segítettem neked , erre te hálából köszönés nélkül kioktatsz olyanból amihez közöd nincs
Ahhoz meg különösen sok intelligenciára lett volna szükséged , hogy esetleg meg is köszönd , mint ahogy illik .
Ehelyett próbálsz itt arcoskodni , szerencsétlen .......
vargatomi: ezt most hogy érted hogy ha nem olyan mind az etzé? én őszintén arra lennék kíváncsi hogy 250-es ts be a trabi dugót bele tudom e fúratni? hogy a csapszegrésze stimmel e?
Értem már , tehát innen vagytok ilyen okosak
Olajban profi szakemberekhez képest minimális tudásom birtokában is ki merem jelenteni , hogy ez a cikk tele van baromsággal ! Igaz csak épp bele olvastam , de bőven elég volt .
A tanulság , hogy csináljátok úgy ahogy akarjátok , de ne szóljatok bele a bácsik dolgába ha még ehhez is súgó gépre van szükségetek ......
Azt azért még elmesélhetnétek , hogy mi az a 90 meg 95 a viszkozitásnál ? Valami mértékegység rá , vagy mittudomén .... ?
"Csak minőségi (viton) szimeringhez, mert _nem_ ordít a szagán, hogy eszi a váltóolajat és kis mennyiségben beragasztja a gyűrűket nagy mennyiségben még sokkal rosszabb. Hidegen hígabb ezért nem árt szilóval szerelni. "
Meg mi ez a faszság , miről zagyvál ?
Ez is valami önjelölt zseni lehet aki osztja az észt miközben lóg a napköziből ......
Van egy 150-es ETZ-m és azt szeretném kérdezni ahogy bele tudom-e rakni a 250-es etz blokkot.
Előre is köszönöm Ádám
Látom páran megpróbálkoztak a lehetetlennel,akik egy kő darabnak akarják megmagyarázni......de mindegy !
Most hagyok teret a fórumosoknak,nekem nincs kérdésem és nincs mire válaszolnom.....TISZTELET ÖCSI - PÖCSI !
Na....pá..........Hello mindenkinek..........
Úgy bánj másokkal ,mint ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak !
LECKE 0. fejezet.......
ha ügyes vagy megtalálod és megfogadod,azt nem Én írtan nem az én érdemem,annak köszönd meg aki rajtad segít,szeretném olvasni,hogy annak a személynek megköszönöd,mert nem egyszerü tanáccsal látott el. Persze a többiekről se feletkezz meg !
Én megadom de akkor legalább énis elvárok hogy legalább normálisan válaszoljanak.Neked megadom mert te mindig normálisan segítettél mit hogyan kéne
tanulhatunk az életünk végéig,de ha Te nem is , Én biztosan !
-" mert jó papp is holtig veri a f@szát
Na gyerekek kezd egy durva lenni itt a helyzett !
Amikor Én valakivel "beszélek" szeretem tudni kivel állok szembe,
tanulhatunk az életünk végéig,de ha Te nem is Én biztosak,
-" mert jó papp is holtig veri a f@szát " !
Én köszönéssel keztem a párbeszédet és segítettem neked , erre te hálából köszönés nélkül kioktatsz olyanból amihez közöd nincs
Ahhoz meg különösen sok intelligenciára lett volna szükséged , hogy esetleg meg is köszönd , mint ahogy illik .
Ehelyett próbálsz itt arcoskodni , szerencsétlen .......
Olajban profi szakemberekhez képest minimális tudásom birtokában is ki merem jelenteni , hogy ez a cikk tele van baromsággal ! Igaz csak épp bele olvastam , de bőven elég volt .
A tanulság , hogy csináljátok úgy ahogy akarjátok , de ne szóljatok bele a bácsik dolgába ha még ehhez is súgó gépre van szükségetek ......
Azt azért még elmesélhetnétek , hogy mi az a 90 meg 95 a viszkozitásnál ? Valami mértékegység rá , vagy mittudomén .... ?
"Csak minőségi (viton) szimeringhez, mert _nem_ ordít a szagán, hogy eszi a váltóolajat és kis mennyiségben beragasztja a gyűrűket nagy mennyiségben még sokkal rosszabb. Hidegen hígabb ezért nem árt szilóval szerelni. "
Meg mi ez a faszság , miről zagyvál ?
Ez is valami önjelölt zseni lehet aki osztja az észt miközben lóg a napköziből ......