Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok csak azt szeretném megtudni hogy 250-s ts-be mennyi váltóolaj szükséges pontosan?
Sűrgős lenne!
Válaszotok előre is köszi
Sziasztok!
Az normális hogyha teljesen megemelem a motor elejét akkor az első teló amikor teljesen feljön hallható egy koppanás? Vagy mitől van ez?
No látod ezé nem megyek R1-be!
Szeptember 5-én rabócsi-ringen lesz egy motorozásos hétvége.Licenc nem kell,kb 5000ft a nevezés.Akit érdekel,az jelezze itt,vagy az mzracingon,hogy pontosítani lehessen a programot
én nem vagyok olyan maradi vagyok csakis a jányokat szeressem. A levegő állító csavar már ki van tekerve csak még a finom állításokat kell elvégezni.
Akkó kapd be!
Tudom mi az, hogy csavar mi az ,hogy levegő de levegőcsavar
olyat még nem láttam
Mimi?
Tudom találkoztam ma vele
azmiaz
Felénk azt tanították az öregek aki éjjel legény az legyen nappal is az
Há teljesen betekert levegőcsavarral nem esszerű!
na beszéltem vele tegnap aztán a többit meg majd intézzük még
Bazsinak má nem vót kedve tovább menni! Hajnal 3-ig dorbézolt, aztán má nem vót valami fitt!
Én 35 alá szeretnék bemenni aztán majd meglátjuk sikerül é
húú vazze ering irigylésre méltó remélem hónap végén tudunk menni és megszorongatlak
ha más nem a depóban
Há mi osztan meg jó beszoptunk Kukucskával! Skoda faszom nap vót ottan, iszonyatos vót! Szerintem 2 napig takaríthatják a pályát, mer ezek oszt többet vótak a pálya mellett mint rajta! No osztan elindútunk Kecskemét felé, de oszt a Euroringen kötöttünk ki! Mentünk két menetet, osztan má nagyon sokan lettünk, aztán má ideges vótam aztán má nem mentünk! A terv nem sikerült, már amit terveztem (29 alá menni) 4 századdal lemaradtam róla! Talán a következő menetben meglett vóna de aztán má nem mentünk ! Nem sok értelme lett vóna! De azé jó vót!
Jó kis gépek ezek, az MZ nek megvan a maga feelingje :-D
Na itt a képgaléria az ETZ-m ről http://sportmotor.hu/motoros_k...
Nekem is nagyon hiányzik az enyém...jó lenne ha még meglenne
Fasza, nemsokára rakok fel képgalériát róla :-D
okéss
ami késik nem múl el 20.-ai hétvégén bepótoljuk
Köszönöm Gyühetté vóna tennap oszt koccintottunk vóna reá
Bódogot vazzze
má így utólagosan