Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neszereljé!
Láttam a linked már kérdeztem is.
Jóh én is 12évesen komplett blokkot szedtem szét és raktam össze igaz az riga volt.Jóh oké ha nemtudsz valamit megkérdezel valakit.Énis kérdezek itt a fórumon hogy segítségetkapjak.Nem azért írok ennyit hogy telelegyen a topic hanem mert nemakarok órákat gondolkozni egy kis sz*rságon mert perpill semmi kedvem szerelni csak muszályvagyok.
18871
18870
18873-ra ne írjatok semmit, az luxié!
Ez a kezem volt
én észrevehetetlen vagyok a számára pedig be is linkeltem neki a segítséget de hát megint nem látja amit kellene
Vigyázz a szádra!
Valószínű 18.
Figyeljé, nemsokára te jössz!
Figyu, nekem mindegy! Örkény mikor?
Rám bízhatod a pízt nyugodtan! Van helye!
Márpedig nekem úgytünt mintha jobbkéz a villáskulcson, balkézzel meg ütöd a klaviatúrát mint acélgyárba a szögverő
Tény, hogy nem! De 12 évesen már egyedül szedtem szét a sinsont darabjaira! Azóta már egy kicsit megkopott a kedvem meg a tudásom is, de akkor ha van valami ,szólok olyannak aki ért hozzá!
Akkor inkább elviszem örkénybe és ott adom oda béni ööö izéé
Benikének mert nekem a kakucs nem biztos a zs meg majd meglesz
nagyon úgy fest hiába
No, azon gondolkodom hogyha 31-én jöttök Kakucsra akkor hozd el nekem. De ha én mégse tudnék valami útonmódon lejutni, akkó Benikével elkűdeném a zsét, ő meg elhozná a gummát.
Jólenne-e neked ez így no
Nálam is van egy csomó! Ütött kopott likas dudoros, de mind elviheted!
Máskor nem is kértem csak amikor elakadtam.Elmondták tegnap hogykell szétszedni a kuplungot szét is szedtem.Most ittvan ez és kérdeztem......És nem rögtön iderohanok ha van valami de mind1 hagyjuk
Jah mert te rögtön profin születtél hogy a kisujjadba volt a blokkszéthúzás jah jó bocsi...... Segghülye meg szerintem az aki aztsetudja miaz a 13-as villáskulcs,ennyit erről.
Akkó majd várjuk!
Nem is a szomszédban lévőt vettem meg egyáltalán.