szerintem érdemesebb megcsinálni gyors csatlakozósra a hátsó részt meg az első irányjelzőket a foncsort kipattintani a helyéből és a helyére betenni egy műanyag lapot így olcsóbban meglehet úszni és 10 percnél nem több a szerelési idő.
Legközelebbre tuti hogy legalább leragasztom, nehogy mindenfele szilánkok legyenek, bár nem voltak nagy meccsek, de soha nem lehet tudni ki mikor esik...
Az irányjelzőket meg legalább a foncsort a lápából és a hátsólámpát ezeket érdemes levenni vagy legalább leragasztani ha perec van ne szóródjon széjjel.
csak faterom csinált néhány képet, mint látod ez sem a legjobb, se videó, se időmérés, csak gyakorlás jellegű volt a dolog! valami király onboard kamerát jólenne feltenni:)
viszont, kb 2 óra után úgy elfáradtam, mint a fene
Gratula. így kezdődik általában csak vannak jó néhányan azért akik teszik a nagy vasakat is tisztességgel. Készültek még fotók esetleg videó? Időt mértél mértetek? énnekem ha jól emlékszem 56 körül volt első nap végére.
Gyere vasárnap az euroringre
volt egy 600as gsxr, meg 2 túramotoros, mind1iket kikerültem, erre kiálltunk és mondják, biztos jó sokat kellett gyakorolnom, mondom áááá most vagyok itt először
de ezt utcán is használom, bár elég ritkán, nem akarom szétbombázni:)
hányas mzvel mentél?
viszont, kb 2 óra után úgy elfáradtam, mint a fene
Gyere vasárnap az euroringre
de miért a de
Ma megvolt az első Kakucsos motorozásom, volt rajtam kívül még 3 moci de...
Talán ide? : Ez olyan mint 1 dugó, ami ott van pár centire attol a csatlakozótól ahova a fordulatszámmérő csatlakozóját kell bedugni. Kösziii:D