Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ühüm
Kivánok!
Gumma megvan-e még?
Há akkó meg mit kérdezősködöl itten? Ha nem lennél segghülye hozzá, már megoldottad volna! No meg motorozzál vele nyugodtan aztán már nem lesz több kérdésed!
Azt öcskös, hogy mindannyian megmondtuk, ne vedd meg a szomszéd utcában fellelt leharcolt szart csak azért, mert így kevesebb a benzinköltség. Most azt a pénzt háromszor rá fogod költeni erre az elhamarkodottan vásárolt izére. Ezt mondtuk Neked három napon keresztül, most meg már a herénk kivan az állandó nyűgöddel, ami abból fakad, hogy nem hallgattál ránk .
Lehajlította a rongy kölök oszt visszafele meg már nem ment.
Maaaaaaa absolute nye volt időm csevegni véle..............de holnap igencsak
Mondjuk gondolkozhatnál előbb mint kérdezel
Má nem bántásképpen, segítséget akkor kérj ha elakadsz valahol.
Node tökhülyén nekiállni...
18873
De,nem tudom,lehet
Segghülye nemvagyok hozzá,nemértek hozzá ez tény de attólmég nem egy nagy dolog ha egyszer már szétszedtem meg össze is raktam jól utána többet egyetlen kérdésem se lesz.De ahogy látom legjobb segítség a szerelési kézikönyv
Az így alakult.....szeretem meghúzni a csavarokat inkább minthogy kilazuljanak de itt pehhem volt.... De ha nemkérdeke mégis honnan kéne tudnom?Gondolkozzak rajta fél napot mire rájövök ahelyett hogy valaki leírná fél perc alatt és már tudom is....De jó mind1 hagyjuk
Ja! A motorszerelés féle topic! Amúgy meg ha nem értessz hozzá, akkor ne nyulkálj bele, mert még jobban elbaszod azt ami amúgy is szar!
Szeva Misu!
No mijahejzet, meséjjé má hogy a Luki mé rángatta a kórmányodat felfele!
Milyen tanácsot nemfogadok meg pl? Tegnap sok segítséget kaptam kuplunghoz sikerült is normálisan leszednem mert úgycsináltam ahogy mondták.
No pofám befogom ma sem sikerült teleírni egy oldalt se nem
Szeva Csoki
gyakorojjá DE ne kérdezzé
csavarok meghúzási nyomatéka=villatörés előtt fél menettel
a többi meg adja magát
Szeva Gabi!
Most mé ne legyek kemény, anyámmal élek, macskám van!
Kérdezzé értelmesen , hogy felfogd!
De itt állandóan tele szarod a topicot
senkitől nem fogadsz el értelmes tanácsot
mi a faszért jó ez
Nem mesész a villahidamrú?
No meg nem is tudod, hogy kő! Meg mé vetté szart? Hulye vagy?
Tudtommal arra van a topic hogy kérdezzen az ember.Mert amit ti beszéltem nemsok köze van az mz-hez inkább valami csevegős topicba menne el.