Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jjjjaaaaaa, hogy a jamakkával!
Bammeg, elfelejtettem hogy neked van ám olyan is!
Jóh de kivel írjak privátba aki szivesen segíteni is 1-2 dologban ahol elakadok?
No ezt a véleményt én is osztom
1 hete napi 5 oldal
Jóvan mostmá nemviszem tudás nélkül meg aztán lehet gyakorolni,de úgylátom többetérek ha nemkérdezek semmit.
Legyé kemény!
Sziasztok!Van probléma nem kicsi!Van itt nálam két darab 125ös cagiva blokk...namánmost tudom is hogy kell szétszedni,és van is hozzá szerszámom, me a zegyik szét is van és a másikból kell kivenni a főtengelyt és átrakni ,csak itt van a bibi qrvára semmi kedvem hozzá! Esetleg valaki tapasztalt már iljet SEGÍTSETEK Ja meg az Mz met is szimmerringelni kellene me szopja be a váltóolajat........................de meg ahhosincskedvem!
Azért írtam, hogy privátban! Amúgy meg van erre topic!
http://youtu.be/-0YSgGGw34o már öreg vagyok csak magamba ..........![/L]
Gyakorolj vagy vidd szerelőhöz bammeg!
Akkor mégis ki a f*kkomtól kérdezzem meg? Soha nemszedtem még szét etz blokkot.Ha ez megvan követekző már menni fog
Mé?
Hát mivel viszed le a mz-t?
Az nem csak lehet, szinte biztos!
De mé kő akkó szállítójármű?
Jahhhh! Há megyünk hát! Csak lehet hozzánk lassú leszel!
link
Lecso lehet többet tud, MAMI kupa, miegymás...
Mé mi lesz akkor?
Má megint kezdődik!
Bazsi meddig nyaral?
Vagy szereztél már valami szállítójárművet?
Csak azért kérdem, mert van két robogóbuzi kollégám, oszt leakarnak menni, én csak akkor ha ti mennétek.
Nah már eléggé szétkaptam már a blokk is kinn szinte mindent leszedtem és egyet nembirok csak.A főtengely végén lévő fogaskereket.Ahogy látom van rajta egy menet ami elvan kova és a főtengelyre egy jobbmenetes csavar fogta....szerintem ez nemgyári de nemlényeg.Szóval milyen módszerrel tudom lehúzni a főtengelyről a fogaskereket?Gondolom kúpos és kicsit egybegyógyult.
Nem tom mi lesz!
Szeva!
Ma olvastam a Veteránban hogy 31-én Kakucson-össznépi összevisszamindenféle versengés lesz. Kend tervezi-e az odalátogatást aznap?
Én má úgy megtanultam a 125- ös kuplungot, hogy már álmomban is azt látom! Szerelhetnétek privátban is, mert már elég uncsi!
Megkeresem!
Benike!

Küldtél nekem nemrég egy régi képet. Nem lelem sajna, elküldenéd még egyszer?
Miért nemfogadom meg mások tanácsát? Csomó segítséget kaptam amik alapján addig el is jutottam ameddig akartam.