Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, azon az oldalon amit linkeltem, rámész, hogy magyar nylev, az a zászló, és utána a legalsó, hogy WEBSHOP és utána lehet nézegetni. ˇˇˇˇˇ˘˘
Valaki megtudná mondani lécci, hogy az ETZ 125 légszűrő jó-e TS 125-be, meg hogy milyen gyertyát vegyek a TS 125-ösösmbe, meg, hogy milyen akksit. Innen tudok válogatni, mert itt lakom: www.unoautomotor.hu

Válaszaitokat előre is köszi, és a tegnapiakat is még1x nagyon:))

Imi.
Töltsed felfele olajjal és irány a dobogó
Nem csöpögött az a garázsban sosem, kiadta magából a hazaúton a kiadnivalót, még melegen . Mindig teszek kartonlapot a motor alá, nehogymá' összecsinálja a betont .
Mindig tiszta helyre rakd le mert ott meglátszik minden olajcsepp, nekem az első teló felső csavarjánál szivárgott.
Nemröhög mostmá' ! Egy icurka-picurkát lelazult a leeresztőcsavar, oszt' elsunnyogott a olaj ott lent . De mostmá' nem vagyok úgy nekikeseredve, ahogy kend mondta, másnapra megszépül minden !
Köszönöm mester hogy kijavítottál. Én is így akartam volna írni csak már megint elkapkodtam.
Szemetet!
Az enyém is volt egy párszor fiókba téve,
ahogy hallod FIÓKBA...lapra szerelve mint az
IKEA bútor,visszagondolva is rossz........
Na erre a hétre is megvan a téma vegyünk egy szemet és ugassuk el még vagy ezerszer mindenkinek
Szépen felkészítetted a motort! Aztán meg csodálkoztok, hogy mé nem megy!
Enyémről énis azthittem hogy fasán rendbenvan....Erre első nap széthullott a váltóm......jelengleg meg az egész darabokban
Vuki Te kérdezted,Én csak saccoltam a végét !
Bütykölni sokan tudnak,és hanyan tudják élvezni
a munkájuk gyümölcsét rövid időn belül ?
Helló mr.
A Toyotába nemigen fér be de szerintem megtudjuk oldani
holnap meginterjúvolom Tibicsít úgyis beszélnem kell vele.
Kis barátom csak okosságot mondtam mutkorába,
most itt az ideje,hogy Te oktass ki másokat...MIT... NE !
Emlékszel rá ? mindenféle indokott hoztdál fel,hogy miért igen,
kelett volna halgatni az okos szóra,várni-várni...vagy mégsem !
patika nemkell mer szeretek bütykölni,szépítgetni de ne essen szét ha elkérik az árát de motorvásárlás még arréb van egyenlőre érdeklődök meg spórolok A1re
Hát Vuki..... azért mert Tapolcán voltam katona ANNÓ,
megmondom a frankót neked, látom fiatal vagy és energikus,
add annak a lóvénak a felét oda a tulajnak és még gyüjtsd
a zsúgát abból is sokat min. még 80-at,annál több nem igazán lehet a vége,persze ez mind látlanlanba,tudod így nehéz bármit is
jósolni,nem látok bele a blokkba stb...stb..stb..
Biztosan találsz.És ha messze is van inkább menny el érte vagy bármi....Én nemrég szívtam egyet...... Necsak használtauton keress rengeteg jó eladó van és lehet tőled nem is túl messze
akar a halál csak mondom megkérdem 60 környékén már lehet jóállapotú rendszámosat kapni?
Nehogy megvedd Ennyi pénzért már tökéletes állapotút vehetsz.És nem nemcsak műszakiztatni kell Inkább keresgélj még jobbanjársz,ha nagyon felújtani akarsz akkor ilyen állapotút olcsóbbat is találsz
hali mz-sek ezt a motort mennyiből lehet fullosra kihozni? megér ennyit? csak műszakisztatni kell ha kivan vonva nem? cakli-pakli mennyi lenne egybe mindennel? najó picit összevissza de remélem értitek
Majd a tízedik borulás után,majd akkor fesd újra,
akkorra már ráfér,addig meg csak motorozz-motorozz
MOTOROZZ MOTOROZZ MOTOROZZ
MOTOROZZ MOTOROZZ MOTOROZZ
Tudom kérdeztem őt is és neki is úgyvan ahogy te leírtad meg a gépkönyvben is ezért is nemértem hogylehet nekem 6állású.
Azért mert neked ETZ-d van, annak korszerübb a gyújt.kapcsja.
Dani91-t kérdezd......
Én az MZ TS 125 -nek a gyújt.kapcsját írtam-rajzoltam
Jimi0303-nak segítségül ! komprende ?
Már régebben bele estünk ebbe a híbába,hogy az ETZ-t és a
MZ-t keveztük, a gyártó ugyanaz ,de más-más tipús.
Tudom hogy miért kell de elvolt törve kicsit és lekaptam inkább Flex a festék lecsiszolásához kellet És igen remélem idén még lesz jövőhéten után kb