Helló!Szimering az jó megoldás!Gyárilag egy kis gumi van ott,de az szart se ér!Én két éve szimeringeztem az enyém,mirre újból kellet!Előte meg cserélgethetem a gumitömitést hetente!
Üdv!
üdv
ma megnéztem egy etz, van egy két hibája mint például festés meg első féklámpakapcsolonál csöpög az olaj . A gyere erre azt mondta hogy oda csak egy szimering kell és tökéletes ez igaz?
amúgy hetvenért odaadja, enyiot megér szentem
+2 év f. engedély
Helló mindenkinek!Van egy eladó mz-m!250/1-es!Van vele egy két gond,de elmondok mindent ha érdekel valakit!Van hozzá egy vaci új blokközép!Ami már össze van rakva!Motorszámot életébe nem látott még!Az országba nem hinném hogy sok mindenkinek lenne eladó motorjához ilyen dolog!Anyagi okok miat válnék meg tőle!Nekem már töbszörösébe van és most még a ráköltött összegtől is kevesebbé adnám,mert nagyon sűrgős lenne!Szinte teljesen fel van újítva!De minden részletett elmondok!Nem zsákbamacska!Ha érdekelvalakit írjon,szivesen válaszolok bármire!Nem halgatok el semmit se!Üdv!
Üdv!
Ha legközelebb eljutok, befizetek 20 percre!
Kezdésnek elég is lesz!
Te meg úgylátom fotómodellnek készülsz, 105 képből 25-ön te szerepelsz!
te mikor avatod má be a gépezetet a pályán ? ? ?
Mondjad neki, csak Brezovára mentek!
tetszene, bár...............nemtom
nem rossz, de nem vagyok tőle elájulva
évente 1-2 alkalom, de az idén lehet 1se nem lesz
ma megnéztem egy etz, van egy két hibája mint például festés meg első féklámpakapcsolonál csöpög az olaj . A gyere erre azt mondta hogy oda csak egy szimering kell és tökéletes ez igaz?
amúgy hetvenért odaadja, enyiot megér szentem
+2 év f. engedély