Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké köszi
Helló!Szimering az jó megoldás!Gyárilag egy kis gumi van ott,de az szart se ér!Én két éve szimeringeztem az enyém,mirre újból kellet!Előte meg cserélgethetem a gumitömitést hetente!
Üdv!
tényleg nincs semmi szállításra alkalmas géped
aztat szeretnénk, ha összejönne a csapat
Cső!
Ha legközelebb eljutok, befizetek 20 percre!
Kezdésnek elég is lesz!
Te meg úgylátom fotómodellnek készülsz, 105 képből 25-ön te szerepelsz!
Euroring?
Én má semmitsenemtudok!
Balatonra ment!
Szeva! ! ! !
te mikor avatod má be a gépezetet a pályán ? ? ?
Bazsinak mostsenemjó?
Mondjad neki, csak Brezovára mentek!
Nekem nem jötttttttt be, lehet ha többször mennék
tetszene, bár...............nemtom
18.-a? ? ?
Mindkét!
Szerintem jó kis pálya! Főleg úgy ha engednek mondkét irányba!
Lehet most se nem tudok menni motorkázni a hétvégin! Be kő szereznem valami szállítójárművet, mer a fasz kivan!

nem rossz, de nem vagyok tőle elájulva
évente 1-2 alkalom, de az idén lehet 1se nem lesz
üdv
ma megnéztem egy etz, van egy két hibája mint például festés meg első féklámpakapcsolonál csöpög az olaj . A gyere erre azt mondta hogy oda csak egy szimering kell és tökéletes ez igaz?
amúgy hetvenért odaadja, enyiot megér szentem
+2 év f. engedély
Mermármé?
Ha 20km-re lenne sem hiszem, hogy jobban odáig lennék érte
Helló mindenkinek!Van egy eladó mz-m!250/1-es!Van vele egy két gond,de elmondok mindent ha érdekel valakit!Van hozzá egy vaci új blokközép!Ami már össze van rakva!Motorszámot életébe nem látott még!Az országba nem hinném hogy sok mindenkinek lenne eladó motorjához ilyen dolog!Anyagi okok miat válnék meg tőle!Nekem már töbszörösébe van és most még a ráköltött összegtől is kevesebbé adnám,mert nagyon sűrgős lenne!Szinte teljesen fel van újítva!De minden részletett elmondok!Nem zsákbamacska!Ha érdekelvalakit írjon,szivesen válaszolok bármire!Nem halgatok el semmit se!Üdv!
Na ja! Há ha törökország felé mégy, akkó lehet 6000 is!
Nah ma megyek lehet megnézni a motort Női tulajdonos szóval remélem nemgyilkolta a gépet
Attól függ merre mész vagy a rövidebb úton amit nem lehet útnak nevezni vagy a négyesen ami jobb
No azé Kecskemét nem 160km-re van tőletek!
Felénk is csinálhatnának valamit hogy ne keljen minden alkalommal legalább 160kmt megtenni egy kis motorozásért.