A hír, amire vártunk, megérkezett. Pár napja kaptam a telefont Zábrádi Józseftől, Balassagyarmat önkormányzatától, hogy a kitűzött szeptember 12.-i időpont mehet.
Ez már önmagában is jó hír, de ha figyelembe vesszük, hogy időközben a pitbájkosok is összeverődtek, és Kökényesi Györggyel egyeztetve csinálnánk egy supermoto bajnoki futamot is, nos ez már biztosan nem fér bele egy napba.
Tehát egyelőre kétnaposra tervezzük a műsort, nagyon sok kiegészítő programmal, egy motoros hétvégét csinálnánk.
Bárki szeretne programot szervezni, vagy bármilyen jó ötlete van, jelezze. Köszönjük.
bocs hogy csak most irok de el vagyunk veszve egy kicsit!nincs meló kevés lóvé mégse halad semmi!voltunk bábolnán jó lett volna több motor de igy is jó volt a harc kisdio tanulmányozta az aszfaltmintázatot edzésen de a versenyen már jó volt.van fönt képgaléria bár a fltöltő program elku...ta a méreteket de most csak ez van!grabó ha minden jól megy vasárnap délután ot leszünk gyakorolni egy kicsit!hahó
Akármennyire szeretem az Euroringet, a kiccsaládikassza aszongya, idén elég volt belőle . A kakucsi edzés meg szerintem a verseny előtti hétvégén esedékes, már ha követjük az eddig megszokott edzés-verseny ritmust . Az meg, ha jól nézem, 24-25.
Hát jóh lehet igazatok van de már ígyalakult szóval mostkell a motor hogy nyáron ne unatkozzak......Kb olyan kell ami egy félévet kibír nálam és továbbadhatom......bár kitudja lehet megszeretem közben de utakon nem etz-vel akarok menni,szóval én nem egy tökéletes állapotú gépre hajtok amiről tudom hogy még sokezer km-en át gondnélkül vinni fogja a seggem.Mivel fölutakra kell leginkább ezért egy tökéletes állapotút sajnálnék is......
Nekem 500km volt a kanyar mikor vettem régen.Megérte
Pedig nem ajánlotta senki,de a telefonból minden kiderült.
14e km,gyári(17éves volt akkor) gumi,1.tulaj,abszolút bontatlan blokk stb.
Kár hogy eladtam,azt sajnálom a legjobban eddig.
Én se voltam rest elmenni innen 100 km-re, hogy megvegyem az első etz-met (Tokaj). Igaz, az is haveri infó volt, a srác nem is hirdette . Van igazság ebben a kocsmadolgban-meg ha úgy nézzük, sehogysenem jön ki az ember rosszul, ha ott kérdezősködik, legfeljebb bánatában jól berugik ...
Szerintem nem foglalkozik apróhirdetésekkel az a korosztály akinek leginkább tulajdonában vannak ezek a motorok! Mára már papik lettek akik 20 éve vásárolták a 25-ös meg 50-es Mz-ket! Nem is nagyon vannak tudatában annak, hogy nekik van motorjuk! Ráülni már nem mernek, de úgy vannak vele, hogy elfér a sarokban! Már megszokták, fel sem tűnik! No ezé kel menni a kocsmába, mert ott tudja a kapás ottó, hogy a húgyos jóskának van ilyen! No oszt innentől már csak ki kel könyörögni tőle! De általában megéri, mert nagyon jó állapotú vinyiglik kerülnek elő!
Azért én nem csak a neten nézelődnék.
Helyi apróhirdetési újságokat nézegesd, mert az emberek nagyrésze nem használja az internetet.
Meg amúgy is, nem ilyenkor kell venni motort, ősszel sokkal többet akarnak eladni. Ilyenkor mindenki inkább venni akar.
sziasztok!
van egy gyári állapotú 250es mz deluxom
20 ezer km el ami valós,140es órát leakasztotta:D
nincs rendszáma,csak adásvételi,
motorikusan nagyon rendben van,irányár 70ezer,
raziamotor@freemail.hu itt lehet érdeklődni
A hír, amire vártunk, megérkezett. Pár napja kaptam a telefont Zábrádi Józseftől, Balassagyarmat önkormányzatától, hogy a kitűzött szeptember 12.-i időpont mehet.
Ez már önmagában is jó hír, de ha figyelembe vesszük, hogy időközben a pitbájkosok is összeverődtek, és Kökényesi Györggyel egyeztetve csinálnánk egy supermoto bajnoki futamot is, nos ez már biztosan nem fér bele egy napba.
Tehát egyelőre kétnaposra tervezzük a műsort, nagyon sok kiegészítő programmal, egy motoros hétvégét csinálnánk.
Bárki szeretne programot szervezni, vagy bármilyen jó ötlete van, jelezze. Köszönjük.
Frecska János
Kurva jó!
Kakucsi edzés mikor lesz?
Pedig nem ajánlotta senki,de a telefonból minden kiderült.
14e km,gyári(17éves volt akkor) gumi,1.tulaj,abszolút bontatlan blokk stb.
Kár hogy eladtam,azt sajnálom a legjobban eddig.
Haverok nem vernek át, és nem is akasztanak rajtam.
Helyi apróhirdetési újságokat nézegesd, mert az emberek nagyrésze nem használja az internetet.
Meg amúgy is, nem ilyenkor kell venni motort, ősszel sokkal többet akarnak eladni. Ilyenkor mindenki inkább venni akar.
van egy gyári állapotú 250es mz deluxom
20 ezer km el ami valós,140es órát leakasztotta:D
nincs rendszáma,csak adásvételi,
motorikusan nagyon rendben van,irányár 70ezer,
raziamotor@freemail.hu itt lehet érdeklődni