A visszahajtást lehet kibírná ,de utána egy erősebb belekapaszkodásnál igencsak a kezébe maradna , szerintem megkapja az első féligegyenes-féligcsutkakormány díjat
Köszi mindenkinek az infót,de Peti baráttól kérdezném,nem mintha nem hinnék szavának,de tudna adni valami forrást erről,mert már a farkam is kivan ezzel a összevisszamindenséggel,mert ugyebár az Eu miatt hoztak 1 új kategóriát is a quadnak,na de ez már más téma.
Széles utat , olcsó benzint!
Hát sry engem ide húz a szívem
De am a quadokon már elvileg kell lennie,és az újonnan vásárolt quadokon már van is mikor kigurítod.Nekik a határidő rán 2009 volt ,a segédeknek meg 2010 dec.31.
Tuti lessz a FoS Eu. miatt
De nem bánom,akkor a simó árából intézem az Mz papírokat,bárcsak már ott tartanák
Helló emberek!
Egy nem ide illő kérdés,ámbár itt okos emberek vannak jelen és remélem valaki tud segíteni.
Szóval ugyebár a Simsonokat is kell rendszámoztatni 2010 december 31.éig. És ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni,ha az én kis Tüzesemhez csak 1 adásvételi van és 1 biztosítás,akkor ugyebár nekem az eredetvizsgától kezdve(15.000Ft) a szaron át a rendszámig meg kell mindent csinálni,ez ugyebár többe kerülne nekem mint egy 20as?
És ezenkívül azt is szeretném megkérdezni,hogy ha én az előírt időpontig nem rendszámoztatom le a Tüzest,és mondjuk el akarom adni,de nem veszik meg,emiatt úgy döntök,hogy szétszedem és eladom alkatrészekben,akkor nekem elég a biztosítást felmondani? Illetve,mivel mindig fizettem és balesetet/vagyoni kárt nem okoztam,nekem nem köteles -e a biztosító a felmondás miatt járulékot fizetni?
Aki akar nevessen ki :D , én azért kérdeztem,mert nem tudom!
És a válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Hát, szerintem is elég gáz, de tudod, az ilyen helyeken sok a kibic . A 4.55-ös jelenetet meg ki fogom vágni a videóból, csaláson alapszik az egész ...
Reggelt pupákok!
Felkúszott az első videó, fogyasszátok szeretettel !
Kmisu, Te jó sokáig rajta vagy, kijutott a darálóból nekünk !
Luxvor, hogy van a mancsod? Vigyél magaddal a melóhelyre egy hűtőtáskányi jégakksit és kitartást!
Miután Ti is hazaindultatok, mi még nyomtunk egy etapot+egy kis háziversenyt a DRZ-s pofával. Nem vallott szégyent Honecker bosszúja, hehe , vakarta is az állát a srác . Nézöink is akadtak, egyöntetű sikert arattunk . Az viszont számomra nagyon komoly volt, hogy Lovasi Jani bá' odajött és megdicsért , nekem, hortobágyi túrósfa**ú csikóslegénynek ez marha jól esett .
Amúgy benikén kívül számomra mindenki meglepetést okozott, jól mentetek, skacok! Benike meg ment, mint állat!
valaki megy Visontára?
Találsz egy kis olvasnivalót itt .
Széles utat , olcsó benzint!
én annyit tudtam kiszedni a Motorinfóból,hogy a rendszám kijön kb 15-20ból mindenestől!sajna többről nem hallotam.
Széles utat!
De am a quadokon már elvileg kell lennie,és az újonnan vásárolt quadokon már van is mikor kigurítod.Nekik a határidő rán 2009 volt ,a segédeknek meg 2010 dec.31.
Tuti lessz a FoS Eu. miatt
De nem bánom,akkor a simó árából intézem az Mz papírokat,bárcsak már ott tartanák
Egy nem ide illő kérdés,ámbár itt okos emberek vannak jelen és remélem valaki tud segíteni.
Szóval ugyebár a Simsonokat is kell rendszámoztatni 2010 december 31.éig. És ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni,ha az én kis Tüzesemhez csak 1 adásvételi van és 1 biztosítás,akkor ugyebár nekem az eredetvizsgától kezdve(15.000Ft) a szaron át a rendszámig meg kell mindent csinálni,ez ugyebár többe kerülne nekem mint egy 20as?
És ezenkívül azt is szeretném megkérdezni,hogy ha én az előírt időpontig nem rendszámoztatom le a Tüzest,és mondjuk el akarom adni,de nem veszik meg,emiatt úgy döntök,hogy szétszedem és eladom alkatrészekben,akkor nekem elég a biztosítást felmondani? Illetve,mivel mindig fizettem és balesetet/vagyoni kárt nem okoztam,nekem nem köteles -e a biztosító a felmondás miatt járulékot fizetni?
Aki akar nevessen ki :D , én azért kérdeztem,mert nem tudom!
És a válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Felkúszott az első videó, fogyasszátok szeretettel !
Kmisu, Te jó sokáig rajta vagy, kijutott a darálóból nekünk !
Luxvor, hogy van a mancsod? Vigyél magaddal a melóhelyre egy hűtőtáskányi jégakksit és kitartást!
Illetve még nem zárult, mert a videó és a képek nem láthatók
Amúgy benikén kívül számomra mindenki meglepetést okozott, jól mentetek, skacok! Benike meg ment, mint állat!