Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy-úgy
Nem a visszamenetellel volt a gond,
Így utólag már kár volt sietni de mindegy, majd legközelebb.
Két motor fel a futóra és nem lesz gond.
Meddig maradtál? Esőt megvártátok?
1 giga anyag?
Na én asszem majd reggel megnézem , mert elég fárasztó volt számomra a mai nap
Na ehun vagyok mán'e . Most értünk haza, még ki kellett vonszolni a vasat a gépjárműből , holnap kell dolgozóba a ótó.
Másolom a képeket meg a videókat a gépre éppen most is, majd kiértékelem, átkonvertálom, aztán meg felküldöm a szerverre. Csak hát 1 giga cucc lett, időbe telik .
Amúgy k**va jól éreztem magam, jó volt a kis csipet-csapat, nagyon faszát motoroztunk. Halleluja
Ja
.MZ FANATIC!
Aszondod? Bár mikor mi indultunk haza, ő előtte hozott 1 kanna benzint, még lehet mindig azt füstöli
A pálya tetszett neki! De nem csak neki nekünk is
Szia! bocsi csak szar volt a gépem, sajna a keréknek már gazdája van, amúgy 18-as viszont a gumi vadonat új HEIDENAU és eladó!
de a gyujtás fasza volt azt legalább megtudtuk
Még lehet haza sem ért, annyira élvezte a motorozást, hogy csak este 10-kor indul haza!
Ezt kő csinyáni e!
meg dagadt a rohadék(mármint a kezem) nem elég hogy egésznap szivat még most is
Rosszabb?
Lehet holnap doki még reggelig adok neki határidőt hogy rendbejöjjön.
Luxi! Kezed?
91-48=43 az kurva jó idő most senki nem ment annyit
Én nem döntöttem meg a simsonos időt, először voltam a pályán& egyébként sem tartozok a legjobbidőtmenőkközé /tapasztalat hiány/. Akik jól mentek az ők idejüket nem tom. De amúgy a pálya nagyon jó /a minőség is& a kanyarívek is fekszenek, legalábbis úgy éreztem/!
Jaja!Tudod Tibiék mentek ma vissza "legalábbis azt mondták És már ha együtt mentünk, csak együtt is jöjjünk Bár én qrvára mentem volna még................asszem a végére kezdtem belelendülni..vagy legalábbis nekem úgy tűnt Na majd legközelebb lesz ilyen akkor..............inkább mint a hegyek közé
Milyen időket mentetek?
48 a simsonos rekord vizes pályán 91 ből:)
Grabó mester azt igérte lesz videó is .
Nagyon várjuk !
Rámegy az etz kuplungagy a ts-ére csak akkor cserélni kell a rugót is... de én inkább a tsét hagynám meg az etzimben is azt tettem mert a gyári szerintem egy fos
Remélem idén sok ilyen nap lesz még!
Köszi Gabika ! ! !
F@sz@ volt a mai nap idén első alkalmam, hogy nem zakóztam !
Öröm a köbön ! Jó volt a csapat is ! Kár hogy titeket a felhők hazariasztottak!
Csákó Urak!Egy pár kép a mai "Kecskemét-Ring-ről! http://www.sportmotor.hu/moto
r...