Na látod benike, Luxvor milyen rendes ?
Amúgy meg nekem nem esik jól, ha vízen jól elesek . Még szárazon is úgy hív a haverom, hogy Lukas P.Esek, mi lesz a nevem vízen?
Amúgy nekem is szokott anyukám mondani ilyeneket, pl.: Mééé nem tanultál, fiam?
probálgattuk most a délután folyamán de egyszerüem nem jo:S:S még kiprobáljuk a java mustang gyujtását:) szinte ugyan az csak no tirisztor és megszakito:)
Na szerintetek milyen idő lesz szombaton ? Biztassatok már , nem akarok jövőhéten úgy menni Kecsóra, hogy nem mentem egy métert se pályán az idén. Így is szét fog alázni mindenki, azt meg nem bírnám elviselni .
Amúgy lehet, hogy extrasz*r a bóbitagyújtás, de nekem már 2 éve zokszó nélkül dolgozik
helló!
Kösz az segítséget.
Én is ott kerestem, de nem voltam bent biztos
De az előbb néztem meg, de akkor azért nem talátam meg, mert az én motoromon nincs rajt ez a kihajtás.
helló!
Azt seretném kérdezni hogy, mz etz 125-ös motorba hova kell csatlakoztani a kiló méter spirált. tudom hülye kérdés
léci segítsetek előre is kösz
helló
Gyári vagy utángyártott? ha utángyártott az baj lehet, van olyan hogy a mágnest a jeladóval össze kel forgatni, lehet tekercs baj, lehet trafóbaj. sztóval a lényeg hogy stimeljen össze minden mindennel ha összestimm. akkor fassza minden és forog lefele mint állat.
Zolinak részben igaza van. Ugyanis Simsonosok sokszor 10e fölött forgó gépekre rakják, de azt általában nem szereti, a gagyi elektronikája kb. 8-9000-ig tud stabilan működni. Persze van egy két jobb darab, tekercsekkel is variálnak, gerjesztőt újratekerik, stb. Egy srác épített egy egész stabil egyedi elektronikát is, amivel 10 fölött is jó. De MZ-re ahhoz a max. 6500-hoz jó kellene legyen eredeti állapotában is, hacsak nem halt ki benne valami.
Nekem amúgy bőven 10 fölé hangolt Simsonomon csak a lendkerék Babetta, az alaplapon nincs egy szál tekercs sem, csak egy Hall jeladó. A gyújtást egy Samara elektronika szolgáltatja (lesz elé kötve előgyújtásvezérlő is). Hátránya, hogy ehhez akksi kell. Jelenleg 9Ah-s van, ha felraknék tekercseket, meg haver építene hozzá egy töltőelektronikát, akkor a lehető legkisebb akksi is elég lehetne.
magával a lendkerékkel nem ér semmmit!ezt hogyértetted? az elögyujtás meg jo helyen van strodoszkoppal lett megnézve:) nem tudom miért cisnálhatja:!:(jo lenne rájönni:(egyéb ötlet?
sziasztok!segitséget szeretnék kérni!
van egy mz tsem és raktam rá babetta gyujtást, és azt szeretném kérdezni h miért nem forog le mi okozhatja ezta problémát?durrog és olyan mintha tiltana! mi lehet a hiba?elöre is köszi!
Amúgy meg nekem nem esik jól, ha vízen jól elesek . Még szárazon is úgy hív a haverom, hogy Lukas P.Esek, mi lesz a nevem vízen?
Amúgy nekem is szokott anyukám mondani ilyeneket, pl.: Mééé nem tanultál, fiam?
Nincs valakinek elfekvőben 125/150-es ETZ-re 16 fogas első lánckereke?
Amúgy lehet, hogy extrasz*r a bóbitagyújtás, de nekem már 2 éve zokszó nélkül dolgozik
Kösz az segítséget.
Én is ott kerestem, de nem voltam bent biztos
De az előbb néztem meg, de akkor azért nem talátam meg, mert az én motoromon nincs rajt ez a kihajtás.
Azt seretném kérdezni hogy, mz etz 125-ös motorba hova kell csatlakoztani a kiló méter spirált. tudom hülye kérdés
léci segítsetek előre is kösz
helló
Nekem amúgy bőven 10 fölé hangolt Simsonomon csak a lendkerék Babetta, az alaplapon nincs egy szál tekercs sem, csak egy Hall jeladó. A gyújtást egy Samara elektronika szolgáltatja (lesz elé kötve előgyújtásvezérlő is). Hátránya, hogy ehhez akksi kell. Jelenleg 9Ah-s van, ha felraknék tekercseket, meg haver építene hozzá egy töltőelektronikát, akkor a lehető legkisebb akksi is elég lehetne.
van egy mz tsem és raktam rá babetta gyujtást, és azt szeretném kérdezni h miért nem forog le mi okozhatja ezta problémát?durrog és olyan mintha tiltana! mi lehet a hiba?elöre is köszi!