Ez a harc már le van játszva. Eladtam a vidit róla. Nem onbórd, de megteszi.
A retekklub most adja, okuljatok!
Oszt' majd ezek után nem kekeckedni velem Kecsón, értve?
mondtam nem lessz eső időjós vagyok másodállásban, vasárnap megdöntöm a kecskeméti saját körrekordom ha van jöhetne fel néhány kép vagy az a remegős videó.
Aha
Csináltam onbórdot is, csak nagyon remeg a kép, nem jól rögzítettem a gépet
Pályarekordot nem döntögettem, de a supermotós haveroknak feladtam a leckét, hihi . Eső elkerült, csak a nap végén, a bepakoláskor zavart be minket az egyik autóba a zuhé. Sütött a nap, mi négyen voltunk csak (én az MZ-vel meg 3 sm), meg a délután közepéig egy OB-s srác a supermotosoktól a faterjával. Jót dumáltunk, dícsérte az MZ-seket, vigyorgott velem együtt a haverokon, hogy nyúlok el tőlük, ha nagy nehezen leelőzöm őket, szóval összecimbiztünk . A futómű beállításai nagyon jól sikerültek, nem pattog, jól csillapít, csak végre motorozni kellene megtanulni, amúgy tisztességesen.....erre lesz szánva monnyuk a jövő vasárnap ! Nagyon várom!
Hello!
Olan kérdésem lenne hozzátok öcsém előszedte apám 250/1-es Mz-jét a padlásról hogy megcsinálja na most a kérdésem az lenne hogy mien olaj kell váltóba mert a könyvébe annyi van irva hogy "hajtóműolaj"?
Sziasztok ! Nem tudjátok véletlen ha a hengerfejből hiányzik a gumi rezgéscsillapító és a felfogatójában is el van érve a gumi az lehet annak az oka hogy berezonál az egész henger ? És lehet-e ilyen dolgokat kapni? /egy 250-es Ts-ről van szó/
Előre is köszi a válaszokat !
Ja es segitenetek abban hogy 250-s ETZ-re szeretnek csepptankot es hozza tartozo dekliket.
Konnyen fel lehet oket rakni vagy kell alakitani valamit? 251-ese vagy a 125-150-ese megy ra ,vagy esetleg ugyan az mindkettoj? :\
Nem röhög! Majd lesz az mér jobb is!