Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké, oké, oké! Ha már ennyire akartátok , föltettem a remegős vidit, de csak amiért ennyien kértétek !
Nem röhög! Majd lesz az mér jobb is!
Majd vigyázunk veled!
Majd figyeld! de lehet úgy elhúz, hogy észre sem vesszük!
Ez a harc már le van játszva. Eladtam a vidit róla. Nem onbórd, de megteszi.
A retekklub most adja, okuljatok!
Oszt' majd ezek után nem kekeckedni velem Kecsón, értve?
mindenkinek jó szórakozást mi megyünk póker+borocska
ühüm látom már ott a hát térben a MZ-e
Macskafogó!
miféle harc én nem nézek rtl-t
Grabowski most nem ér rá! Most kezdődik a harca az rtl-en!
mondtam nem lessz eső időjós vagyok másodállásban, vasárnap megdöntöm a kecskeméti saját körrekordom ha van jöhetne fel néhány kép vagy az a remegős videó.
Aha
Csináltam onbórdot is, csak nagyon remeg a kép, nem jól rögzítettem a gépet
Pályarekordot nem döntögettem, de a supermotós haveroknak feladtam a leckét, hihi . Eső elkerült, csak a nap végén, a bepakoláskor zavart be minket az egyik autóba a zuhé. Sütött a nap, mi négyen voltunk csak (én az MZ-vel meg 3 sm), meg a délután közepéig egy OB-s srác a supermotosoktól a faterjával. Jót dumáltunk, dícsérte az MZ-seket, vigyorgott velem együtt a haverokon, hogy nyúlok el tőlük, ha nagy nehezen leelőzöm őket, szóval összecimbiztünk . A futómű beállításai nagyon jól sikerültek, nem pattog, jól csillapít, csak végre motorozni kellene megtanulni, amúgy tisztességesen.....erre lesz szánva monnyuk a jövő vasárnap ! Nagyon várom!
Grabó! Voltál?
Szevasztok! érdekelne engem egy kisEtz. Nincs valakinek elfekvőben ? Nem kell műszaki, meg semmi más, jó állapotú legyen és olcsó.
Jah extra merev ... így jobb az úttartása
Én Trabant hajtóműolajat szoktam rakni bele, de bármilyen kétüteműbe való hajtóműolaj jó lesz.
Meglepődtem rajta 10 év állás után 1 rúgás szivató 2 rúgás és pöccre indult nem vártam ilyet 2 rúgásra pöcc-röff...
Én régen mindíg a Botondot raktam bele! Molnál lehet kapni.
Hello!
Olan kérdésem lenne hozzátok öcsém előszedte apám 250/1-es Mz-jét a padlásról hogy megcsinálja na most a kérdésem az lenne hogy mien olaj kell váltóba mert a könyvébe annyi van irva hogy "hajtóműolaj"?
A hátsó teló valami extra merev racing? ? ?
A mézes jelenlegi állapotában, lassan kész a festés... utána jön a többi kép és már csak pár apró mütyűr kell
Sziasztok ! Nem tudjátok véletlen ha a hengerfejből hiányzik a gumi rezgéscsillapító és a felfogatójában is el van érve a gumi az lehet annak az oka hogy berezonál az egész henger ? És lehet-e ilyen dolgokat kapni? /egy 250-es Ts-ről van szó/
Előre is köszi a válaszokat !
Valakinek egy első villa? dobfékes kerékkel, gumival....
Ja es segitenetek abban hogy 250-s ETZ-re szeretnek csepptankot es hozza tartozo dekliket.
Konnyen fel lehet oket rakni vagy kell alakitani valamit? 251-ese vagy a 125-150-ese megy ra ,vagy esetleg ugyan az mindkettoj? :\
Stohladam:
A 16-os elsokerek erdekelne :]
Legyszi vegyel fel msn-re.
hacker-x.8tt.org@hotmail.com