Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És azt, amit én írtam ?
Még nem, mingyá1!
Hy!
Olvastad amit a gsxr 750 topikban írtam?
Na, még mit nem !

Mesélte Tibi , hogy (nem akart megindulni a gép ,oszt mégiscsak sikerült bele életet lehelni ) de nyugi a szombat esti kerti bulin ott volt mellettünk a vas, hogy szokja a csapatot .
& szerintünk jól járt vele!
Bár ha a rendszám nélkülit adod oda akkor járt volna igazán jól
Hát
ha mi is többet tudnánk biztos unalmas lenne!
De ha most nem megyünk 1 hónap múlva következőleg, akkor reméljük szabad lesz kakucs. Bár lehet most sem engedi az idő, na meg csak holnap tudnak pontosat mondani, hogy vasárnap szabad-e a pálya .
Kár hogy kakucs foglalt lesz , de ez van .
ÁÁÁ! Én azt kihagyom! Jó kis pálya, de egy évben 2-szer elég!
Megy a bót mi?
. Öngyilkosoknak való! Én se vagyok beszari gyerek de Bábolna nem!
Sziasztok! Lassan elkészül az "race" mz. Ha minden összejön most hétvégén indulok vele Bábolnán.
Jön még valaki?
Sziasztok!
ha valakit esetleg érdekelne 18 as 120-as gumi MZ-re nekem lenne.
Meg vannak 125-ös Ts-hez főleg blokk alkatrészek,hátsó teleszkóp.
250-es Ts-hez km/h meg sok apróság ha valakit érdekelne olcsó pénzért.
Kellet volna, mi ? Kíváncsi leszek azért, mit hoztok ki belőle , majd lehet elkunyizom egy kicsit, csak nehogy meglépjek vele !
Amúgy mesélte Tibi, hogy nem akart megválni tőlem a motor ?
Kihúzta magának a gyújtózsinórt a trafóból, amíg nem figyeltem , én meg hiába nyomtam a marketingrizsát , fél óra rúgkapálás lett belőle , mire rájöttünk, hogy túl buzgón tisztítgattam a kicsikét . Még jó, hogy eltökélt szándéka volt a kollégának, hogy ezt a vasat megveszi !

Azért nem járt vele rosszul, nem?
Hát ha nem babráltad se a karbit sem a gyújtást akkor valószínűleg már elfáradt! Felújítás fúrás új dugattyú!
De lehet csak a sportkipu okozza, az a kinézetén kívül nem sport semmiben! Tedd vissza a gyárit és lehet megoldódik a probléma!

Jövö7 utáni héten már teszek fel én is a rezómról képeket!
Vasárnap mehetek érte!
Szerintem a héten nem tud aludni annyira várja hogy a hétvégén kipróbálhassa .
Ilyen gépet rásózni a kománkra ezt még mi is elfogadtuk volna ! ! !
Megvásároltad a jogokat arra, hogy azt tegyél a motorral, amit csak akarsz! Ha neked úgy jó, akkor felőlem mankókereket is szerelhetsz rá , vagy csattogós lepkét is tehetsz a telók helyére ! Az a lényeg, hogy jól, érezd magad !
Vazze vasárnap kecskemét ismét oké?
Nem tétlenkedtünk, és a Kazai fivérek segítettek, köszi.
Azért remélem nem túl rosz, így látni a motort, de megígérem, hogy gonodos gazdája leszek
Felőlem mehet, nekem mindegy .
27.-28. -án kakucson drift verseny kecskemét?
vaárom a válaszokat.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy a 250-es ts-em régebben vitte a 140-et de mostanában már a 100-at is keservesen mi lehet a baja?Gyújtás karbi rendben.Hogy tudnám megoldani hogy jobban menjen (sportkipuf) már van rajta és fúrni nem akarom?
Bakker, jó hamar szétkaptátok !
Vigyázz rá, Tibi báttya, akkor Ő is vigyázni fog Rád!
Sok-sok élvezetes pályázást, balesetmentesen!
az 5.
az 5.
Teljesítmény gyárihoz hasonló, megbízhatóság: van akinek több éve fent van és tökéletesen működik.
sziasztok!arra lennék kíváncsi hogy a babetta gyújtás egy 250-es mz-ben hogy muzsikálna(teljesítmény,megbízhatóság,élettartam)
?