Mesélte Tibi , hogy (nem akart megindulni a gép ,oszt mégiscsak sikerült bele életet lehelni ) de nyugi a szombat esti kerti bulin ott volt mellettünk a vas, hogy szokja a csapatot .
& szerintünk jól járt vele!
Bár ha a rendszám nélkülit adod oda akkor járt volna igazán jól
Hát
ha mi is többet tudnánk biztos unalmas lenne!
De ha most nem megyünk 1 hónap múlva következőleg, akkor reméljük szabad lesz kakucs. Bár lehet most sem engedi az idő, na meg csak holnap tudnak pontosat mondani, hogy vasárnap szabad-e a pálya .
Kár hogy kakucs foglalt lesz , de ez van .
Sziasztok!
ha valakit esetleg érdekelne 18 as 120-as gumi MZ-re nekem lenne.
Meg vannak 125-ös Ts-hez főleg blokk alkatrészek,hátsó teleszkóp.
250-es Ts-hez km/h meg sok apróság ha valakit érdekelne olcsó pénzért.
Kellet volna, mi ? Kíváncsi leszek azért, mit hoztok ki belőle , majd lehet elkunyizom egy kicsit, csak nehogy meglépjek vele !
Amúgy mesélte Tibi, hogy nem akart megválni tőlem a motor ?
Kihúzta magának a gyújtózsinórt a trafóból, amíg nem figyeltem , én meg hiába nyomtam a marketingrizsát , fél óra rúgkapálás lett belőle , mire rájöttünk, hogy túl buzgón tisztítgattam a kicsikét . Még jó, hogy eltökélt szándéka volt a kollégának, hogy ezt a vasat megveszi !
Hát ha nem babráltad se a karbit sem a gyújtást akkor valószínűleg már elfáradt! Felújítás fúrás új dugattyú!
De lehet csak a sportkipu okozza, az a kinézetén kívül nem sport semmiben! Tedd vissza a gyárit és lehet megoldódik a probléma!
Jövö7 utáni héten már teszek fel én is a rezómról képeket!
Vasárnap mehetek érte!
Megvásároltad a jogokat arra, hogy azt tegyél a motorral, amit csak akarsz! Ha neked úgy jó, akkor felőlem mankókereket is szerelhetsz rá , vagy csattogós lepkét is tehetsz a telók helyére ! Az a lényeg, hogy jól, érezd magad !
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy a 250-es ts-em régebben vitte a 140-et de mostanában már a 100-at is keservesen mi lehet a baja?Gyújtás karbi rendben.Hogy tudnám megoldani hogy jobban menjen (sportkipuf) már van rajta és fúrni nem akarom?
Olvastad amit a gsxr 750 topikban írtam?
& szerintünk jól járt vele!
Bár ha a rendszám nélkülit adod oda akkor járt volna igazán jól
ha mi is többet tudnánk biztos unalmas lenne!
De ha most nem megyünk 1 hónap múlva következőleg, akkor reméljük szabad lesz kakucs. Bár lehet most sem engedi az idő, na meg csak holnap tudnak pontosat mondani, hogy vasárnap szabad-e a pálya .
Kár hogy kakucs foglalt lesz , de ez van .
Jön még valaki?
ha valakit esetleg érdekelne 18 as 120-as gumi MZ-re nekem lenne.
Meg vannak 125-ös Ts-hez főleg blokk alkatrészek,hátsó teleszkóp.
250-es Ts-hez km/h meg sok apróság ha valakit érdekelne olcsó pénzért.
Amúgy mesélte Tibi, hogy nem akart megválni tőlem a motor ?
Kihúzta magának a gyújtózsinórt a trafóból, amíg nem figyeltem , én meg hiába nyomtam a marketingrizsát , fél óra rúgkapálás lett belőle , mire rájöttünk, hogy túl buzgón tisztítgattam a kicsikét . Még jó, hogy eltökélt szándéka volt a kollégának, hogy ezt a vasat megveszi !
Azért nem járt vele rosszul, nem?
De lehet csak a sportkipu okozza, az a kinézetén kívül nem sport semmiben! Tedd vissza a gyárit és lehet megoldódik a probléma!
Jövö7 utáni héten már teszek fel én is a rezómról képeket!
Vasárnap mehetek érte!
Ilyen gépet rásózni a kománkra ezt még mi is elfogadtuk volna ! ! !
Azért remélem nem túl rosz, így látni a motort, de megígérem, hogy gonodos gazdája leszek
vaárom a válaszokat.
Érdeklődni szeretnék hogy a 250-es ts-em régebben vitte a 140-et de mostanában már a 100-at is keservesen mi lehet a baja?Gyújtás karbi rendben.Hogy tudnám megoldani hogy jobban menjen (sportkipuf) már van rajta és fúrni nem akarom?
Vigyázz rá, Tibi báttya, akkor Ő is vigyázni fog Rád!
Sok-sok élvezetes pályázást, balesetmentesen!
?