Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fog menni a felszerelés, vagy inkább küldjek képet?
Hali! van 1 eladó Mz ts teleszkópom friss olajjal szimeringel patent állapotban... 16os elsőkerék is eladó...Teló 5ezer/ Pár,,,kerék 3500
Sztem a 4 az korrekt, ha nincs baja.
Srácok segitsetek nekem! menyit kérjek egy 16os első mz kerékért? mert egy srác meg akarja venni etz-be! mégis vmi összeget tudja mondani! én 4re gondoltam! üdv
Hú vaze, meg akartam mutatni, csak olyan gyorsan leléptetek!
tudom már beszéltünk is vele néhány hónapja csak elúszott a zsé, egyébként ha úgy mennék nekem sem kéne
alakul a gyujtás
hello mindenki eldadóvá vált a vasam itt meg lehet nézni, elérhetőséget írtam.
Gyárt egy srác, kb annyi,mint a gyári hazsnáltba.
Hali! Nem kell az még nektek! Nem mindegy, hogy 52vagy53? Köridőmérőnek 49 alatt van jelentősége! Én sem használok! Azt a pénzt költsétek benzinre meg pályanapra! Élvezzétek inkább a motorozást, és csak kis léptékekkel próbáljatok gyorsulni, mert pofáraesés lesz belöle és elmegy a kedvetek! Egyébként jó volt látni a lelkesedést bennetek! Fog az menni, csak idő kérdése!
Nincs mese venni kell egy köridőmérőt. nemsoká szülinapom azt kérek azthiszem
Valami hasonlókat mint én. Egyszer körökön keresztül jöttem mögötted, de kicsit sem csökkent a távolság, talán lehet, hogy inkább nőtt. :D
ELADÓ az mz-m !
Nem tom mit mehettem? na majd következöleg.
Nem, már ti is meg benikéék is elmentek. Kb 5, negyed 6 fele megkértem egy srácot, hogy mérje le néhány körömet. :D
Asszem hogy jó volt minden problema ellenére. Mikor mértétek az időt mikor még ott voltam?
Jó volt a mai nap is.
A végén megkértem egy srácot, hogy mérje az időmet.
Lemért 3 kört.
0:51 vége és 0:52 eleje körül voltak a köridők.
Kanyarokban még sokat kell gyorsulnom, csak félek, hogy leér valami azt bukta. :D
Örülök, hogy megismerkedtünk és gurultunk egy közöset.
Jól!
Valamint 16-22-ig a boxban is.
Jól sejtem, hogy ezen te vagy 05:54-nél?
Voltam ma kakucson a supermotosokkal. Nattyon jó volt, csak egyedül voltam MZ-s! :D
Az elején a legjobb köridőm 0:55 volt, de zárás előtt fél órával már nagyon begyorsultam, lefaragtam belőle vagy 2-3 másodpercet, az tuti, csak sajnos akkor már nem mérte senki. :P
Holnapra szép időt és tapadós gumikat kívánok nektek!
Mi úgy néz ki, hogy megyünk! Hogy milyen formában leszek nem tudom, mert most fejeztem be a betonozást lámpafény mellett! Meg megittam egy raklap sört! De majd azért igyekszem! No meg azé rendes gyerek vagyok mert a HP kimaradt!
Tamást kérdezd!
De egyenlőre csak a karbi meg a kipu lesz tuning! Mint láttad eléggé átalakul a gép és van még mire költeni, sztem a jövő év zenéje lesz a tuning! De 300as hengert szeretnék amjd jövőre, h az lesz-e faragva vagy sem az még tényleg elválik, nekem is idő kell hozzá, h kitapasztaljam, h mennyire kell még LE alám, terepen az eddigi is elégnek bizonyult!
Heló 150es etz-men nincs töltés Mi lehet a baja? Kicseréltem a feszszabályzót elektronikusra de azzal se jó
Honap kakucs remélem minél több Mz-s össze fog jönni.
A posta az jó lenne.
Ma esetleg le tudtam volna ugrani érte, de így a posta is tökéletesen megteszi. :)
Olvastad az előző maileket?