Srácok segitsetek nekem! menyit kérjek egy 16os első mz kerékért? mert egy srác meg akarja venni etz-be! mégis vmi összeget tudja mondani! én 4re gondoltam! üdv
Hali! Nem kell az még nektek! Nem mindegy, hogy 52vagy53? Köridőmérőnek 49 alatt van jelentősége! Én sem használok! Azt a pénzt költsétek benzinre meg pályanapra! Élvezzétek inkább a motorozást, és csak kis léptékekkel próbáljatok gyorsulni, mert pofáraesés lesz belöle és elmegy a kedvetek! Egyébként jó volt látni a lelkesedést bennetek! Fog az menni, csak idő kérdése!
Jó volt a mai nap is.
A végén megkértem egy srácot, hogy mérje az időmet.
Lemért 3 kört.
0:51 vége és 0:52 eleje körül voltak a köridők.
Kanyarokban még sokat kell gyorsulnom, csak félek, hogy leér valami azt bukta. :D
Örülök, hogy megismerkedtünk és gurultunk egy közöset.
Voltam ma kakucson a supermotosokkal. Nattyon jó volt, csak egyedül voltam MZ-s! :D
Az elején a legjobb köridőm 0:55 volt, de zárás előtt fél órával már nagyon begyorsultam, lefaragtam belőle vagy 2-3 másodpercet, az tuti, csak sajnos akkor már nem mérte senki. :P
Holnapra szép időt és tapadós gumikat kívánok nektek!
Mi úgy néz ki, hogy megyünk! Hogy milyen formában leszek nem tudom, mert most fejeztem be a betonozást lámpafény mellett! Meg megittam egy raklap sört! De majd azért igyekszem! No meg azé rendes gyerek vagyok mert a HP kimaradt!
Tamást kérdezd!
De egyenlőre csak a karbi meg a kipu lesz tuning! Mint láttad eléggé átalakul a gép és van még mire költeni, sztem a jövő év zenéje lesz a tuning! De 300as hengert szeretnék amjd jövőre, h az lesz-e faragva vagy sem az még tényleg elválik, nekem is idő kell hozzá, h kitapasztaljam, h mennyire kell még LE alám, terepen az eddigi is elégnek bizonyult!
A végén megkértem egy srácot, hogy mérje az időmet.
Lemért 3 kört.
0:51 vége és 0:52 eleje körül voltak a köridők.
Kanyarokban még sokat kell gyorsulnom, csak félek, hogy leér valami azt bukta. :D
Örülök, hogy megismerkedtünk és gurultunk egy közöset.
Valamint 16-22-ig a boxban is.
Az elején a legjobb köridőm 0:55 volt, de zárás előtt fél órával már nagyon begyorsultam, lefaragtam belőle vagy 2-3 másodpercet, az tuti, csak sajnos akkor már nem mérte senki. :P
Holnapra szép időt és tapadós gumikat kívánok nektek!
De egyenlőre csak a karbi meg a kipu lesz tuning! Mint láttad eléggé átalakul a gép és van még mire költeni, sztem a jövő év zenéje lesz a tuning! De 300as hengert szeretnék amjd jövőre, h az lesz-e faragva vagy sem az még tényleg elválik, nekem is idő kell hozzá, h kitapasztaljam, h mennyire kell még LE alám, terepen az eddigi is elégnek bizonyult!
Ma esetleg le tudtam volna ugrani érte, de így a posta is tökéletesen megteszi. :)
Olvastad az előző maileket?