Hát azt nem mondtam h. gyorsan elmegy az egész gép, de ha pl vaterára vagy teszveszre tesz fel a cuccokból biztos elkopik neki a gép onnét szépen lassan.
Sztem ha ennyire el akarod paterolni akkor bontva add el, darabokban, ha nem kérsz csillagászati árakat akkor lesznek vevőid is és simán ki tudod árulni a gépből a 15-20ropit.Már mailbe írtam h. akkor a hengerfejre igényt tartanék.Meg lehet még 1-2 apróság érdekelne reális áron.
Na meg műszaki is kell, meg pár illeték, nem csak a ccmre kell fizetni... mellesleg duplán kell fizetni a ccm után ha nem iratták át 15 napon belül a gépet... ha jól tudom...
A1es kategóriámat csinálom,és sztem azért nehéz eladni a 150es ETZ-t ,mert ugye A1-el nem vezethető
Így nállam is csak a 125ös jöhet szóba vásárlásnál.
Lehet,de akkor számoljunk 14 ropi a biztositás elmaradás,15 ropi az eredetiség vizsgálat másik 15 az átirás!Az 44ropi+ vételi ár 30 ropi 74 ropiért van egy ETZ-150 es géped,ami nem egy yamaha de kissebb turákra megfelelő!Azért a 15 nagyon csücskös érte!
Fingom sincs,hogy mit csináljak ezzel a géppel.
ha vissza akarod helyeztetni akkor ki kel fizetni az elmaradott biztosítást tudomásom szerint a te etzdnek a piaci ára most 15e huf ennyi az ára a gépeknek manapság ha el akarod adni többet nehezen kapsz érte.
Mi van emberek?Begyürüzött a gazdasági válság?
NELEHET IGAZ,hogy a QRVA 150-es ETZ-met nembirom eladni 30000 ft-ért
Nem lopott! Csak kivonták a forgalomból biztositás nemfizetés miatt!
Ha nagyon akarja valaki akkor ujra forgalomba lehet helyezni,hiszen a z okmányiroda csak ideiglenesen vonta ki forgalomból! BESZARÁS!
Eggen iylenkor már tutira lehet menni.
Viszont az elég ellenszenves, hogy asszem minima 10 ember kell hogy kinyissanak, magyarán 50 rugó alatt nem nyitnak ki....
Legalább is nekünk ezt mondták a múlt évben
A váltó tengelynél a baloldali félben a zégergyűtűt tartó rész le van törve azt viszahegesztik és újra kimarják így örök élet meg egy nap valószinű előttem úgy szedték szét hogy megkocogtatták a váltótengejt.
Én már az 5 ezerért vett jawamból már 20 ért adtam el kb cuccokat, és még van egy csomó...
Szerintem még nekem lenne illő fizetnem a vevőnek,hogy elvigye!
Így nállam is csak a 125ös jöhet szóba vásárlásnál.
Fingom sincs,hogy mit csináljak ezzel a géppel.
NELEHET IGAZ,hogy a QRVA 150-es ETZ-met nembirom eladni 30000 ft-ért
Nem lopott! Csak kivonták a forgalomból biztositás nemfizetés miatt!
Ha nagyon akarja valaki akkor ujra forgalomba lehet helyezni,hiszen a z okmányiroda csak ideiglenesen vonta ki forgalomból! BESZARÁS!
Mikor lehetne leghamarabb szó arról a balhéról Gokartlandon?
Viszont az elég ellenszenves, hogy asszem minima 10 ember kell hogy kinyissanak, magyarán 50 rugó alatt nem nyitnak ki....
Legalább is nekünk ezt mondták a múlt évben