BI-BI-BI....Akkor is eladtam az ETZ-150 esemet!
És nem járt rosszul az sem aki megvette.Igaz csak 20000ft-ért de nekem nem volt rá suzükségem! És most megyek és kiváltom a pecaengedélyt!
Sziasztok!
Van egy komplett és hibátlan műszerfalam ETZ-re.km óra és ford.szám mérő,tartókonzol,gyújtáskapcsoló,kulcs,vezetékek,
és hibátlan spirálok...ajándékba adok hozzá egy pár indexet...
valakit esetleg érdekel:dadis@freemail.hu
Én suliba motorral mentem:DD
Aztán hazafelé elkapott az eső úgy rendesen
Ami a legjobb...hogy mikorra bevittem a garázsba a gépet elállt az eső, és rá 10 percre elkezdett kisütni a nap.
Van egy arc aki veteránban kiselefánttal tolja, kakucson megfeküdt, nem állt le neki a motor, csak felkapta, de a gáz is felekadt, simán elszaladt neki a motor:)
Nem tudom nem kérdeztem! Úgy mondta a fickó, hogy amikor gokartverseny van akkor tennék be betétfutamként látványosságnak! Árvaival, vagy Kukival kéne beszélni, ők odavalósiak és könnyebb volna nekik leeggyeztetni! De ha ők nem megpróbálhatom én is!
Nekem is a motor és a peca a hobbim, ez a mindenem, de sajnos mindkét hobbim eléggé költséges, be kell osztani a zsebpénzt, bár egyenlőre nem panaszkodhatok
Igen!Szeretek pecázni!Legalább annyira mint motorozni! Csak a hónap végéig ki kell fizetni az engedélyt,én meg most levagyok égve mint a reistag .Meg van egy pannóniám oldalkocsival amit restaurálok és egy igazi pénztemető .Eddig még csak szétfelé szedtem és már az is egy vagyon !
Az asszony el akar válni mert többet vagyok a motornál mint vele és többször emlitette,hogy feküdjek mellé mert őt ugyis jobban szeretem
Az a baj,hogy tényleg sajnálom megbontani
Persze,ha valaki kifizeti a helyi horgásztóra az éves engedéllyem,meg még ad ötezer forintot viheti!Ez 26000ft összesen.
Elég nagy szükségem lenne rá.