Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Raktam!
Mit idegeskedsz vaze! Talán én rktam be ezt .?
Mi a fax van!
JA és ha nyalni akarsz, akkor keress csajokat!
OK!
Köszönöm!
Biztosan foglak még nyaggatni!
És BUÉK!
Hát az az igazság, hogy még én sem tudok semmit azzal kapcsolatban, hogy lesz e MZ kupa! Versenyek biztosan lesznek de mások által szervezettek! Volt nemrég egy közös buli, de én nem tudtam elmenni, így nem is tudom miről volt szó! Gyakorlatilag a motorhoz nem nagyon lehet hozzányúlkálni, csak pár dolog megengedett! PL: gyujtás lehet másik, kormány, lábtartó, teleszkópokban az olaj, rugóelőfeszítés! Általában HEIDENAU gumit használunk, kinek melyik válik be! Ha valami kérdésed van még, csak nyugodtan, igérem mindre válaszolni fogok!
Ok csak nem akartam senkit fárasztani!
Tehát, az érdekelne h van -e mz kupa? Ha igen hogy müködik ,hány futamos stb.
Illetve milyen átalakitásokat lehet rajta végezni? Lehet-e, vagy csak széria mz-vel? Milyen gumát használtok pályára?
Köszönöm.
Nyugodtan megkérdezheted itt is nincs takargatni való dolgom! Hátha a többiek is kedvet kapnak!
Benike4!
Lehetne priviben néhány mz-vel kapcs kérdésem?
Úgy láttam versenyezgetsz vele!
egyedül a fékbetétek használtak, lamellák azok meg simohoz vannak, a többi 250es etz
sziasztok!

mz s korszakombol maradt egy pár alkatrész! akit érdekel annak jópénzért eladom egyben,
Üdv!

Megtudom húzni a berugórugót annélkül hogy lekéne venni a kuplungkosarat?
sziasztok mz-sek!
lenne egy olyan kérdésem vagyis inkább egsy olyan ajánlatom, hogy szükségem lenne 16" osETZ hátsókerékre, vagy csak a felni is elég lenne!
ha megoldható akkor inkább cserélnék valami alkatrészre, mert elég szűkös ilyenkor a keret
alkatrészek:
125/150 es ETZ hez van:
-elsőlámpa -első féktárcsa
-főtengely -hátsófékkar
-légyszűrőház -kapaszkodó az ülés mögé
-első kerékagy uj csapágyakkal -16 os etz hátsófék
- homokszórt kuplung és gyujtás deknik -18 as kerekek fékkel TS be

megmég néhány apróság, nade nem hirdetgetni akarok, csak örülnék ha valaki tudna nekem segíteni!

köszönöm
mitoo
Keresek 250-es trophy vázat,papír nem kell,olyat amin nem volt oldalkocsi.
posta is megoldható csak nem szeretem. ha érkdell még a dolog akkor írj.
feltettem a blokról egy pár képet. ami a képeken van min eladó 10-15,000 között. nézd meg.
Hmm, nekem kicsit messze van Békéscsaba
De azért köszi, sajnos így nem buli
Sziasztok!
van itthon feleslegbe egy komplett etz műszerfalam(km óra és fordszámmérő,spirálok,kábelek,tartók,gyújtáskapc
soló,kulcs...meg minden...és adok ajándékba egy pár első indexet!)akit érdekel az írjon egy árajánlatot a dadis@freemail.hu-ra....fölösleges itthon, olcsón odaadom,de nem szarér-hugyér...
15,000 viheted, képet küldök adj mail-címet hova mennyen, lehetőleg személyes átvétel.
Helló,
MZ kilóméteróra szép, hibátlan állapotban eladó! email: roekjozsi@freemail.hu
ár:4000 Ft
Hali, a komplett blokkot mennyibe adnád?Vmi infó róla?És pár képet feltennél róla?
mz etz 125 gyári blok alkatrészek vagy akár komplett blokk eladó!- vagy cserélhető 16-os első kerékre.
Nekünk az FrcYamahán van MZ fék, fog mint állat.
Monynuk faja betét is van benne.
ha ex mz kupástól veszed, az nem fog átverni, abban biztos lehetsz!
A páylyán megölik egymást, de ha lejönnek, a leg nagyobb a barátság.
Aztán tavaszra ne feledd, mit terveztél!