Köszi demy! Bambit én is ajánlom! Akitől én kaptam az infót ő említett egy 50LE-s tuning változatot is, ami persze eléggé élettartamra megy, de hát vmit vmiért!:)
Érdeklődj Bambinál és a simsonbolt.hu-n Orbán Tamásnál!
A 4.10-nek kicsivel kissebb az átmérője! Kanyarokban sokkal stabilabb! Viszont a 4.10-essel át kell alakitani a motorozási stilusát az emberkének! Elősszörre mikor próbáltam, mindig ki akart emelni az ülésből! Bár lehet ,hogy csak a túlzott hitemnek volt köszönhető. Nagyon biztam benne odatettem magam rendesen . Elsőre kb 1 másodpercet jelentett Kakucson!
Neked RSW van a verseny MZ-n?
Próbáltad a simát is?
Mennyivel tapad jobban az RSW? Elég hülye kérdések, de kíváncsi vagyok.
Amúgy a 4.1-es gumi szélességben kb a 110-esnek felel meg. A magasságban nem vagyok biztos, de asszem aminél nincs megadva a magasság az /80-asnak felel meg.
én k63 k65öt javaslok,bár nekem sosem volt,de mentem olyan mz-vel amin ilyen papucsok voltak,és rendesen helytálltak.nekem végül conti conticity ment előre,végülis nem bántam meg,bár sokáig tartott mire az állítólagos leválasztó réteg lekopott,de utána nagyon jól fogott(majd 500 km után)
mitas a legnagyobb melegekbe fogott csak rendesen,akkor is csak ha intenziven igénybevetted
k63 meg k65 jó is olcsó is,bár emiatt picit hamarabb fogy.kb ennyi
A K63nak kép alapján jobban bejön a mintája! Az a baj, h én úgy nézek gumát a gépre, h először a minta, utána, h milyen a mérete és utána érdeklődöm meg, h milyen a gumi!
25x31x17 es Ezüstözött alsó tűgörgőre lenne szükségem azt hiszem 125Mz méret hol tudom beszerezni?
Érdeklődj Bambinál és a simsonbolt.hu-n Orbán Tamásnál!
LADA SPORTLÉGSZŰRŐ ELADÓ 3500.-
Próbáltad a simát is?
Mennyivel tapad jobban az RSW? Elég hülye kérdések, de kíváncsi vagyok.
Amúgy a 4.1-es gumi szélességben kb a 110-esnek felel meg. A magasságban nem vagyok biztos, de asszem aminél nincs megadva a magasság az /80-asnak felel meg.
mitas a legnagyobb melegekbe fogott csak rendesen,akkor is csak ha intenziven igénybevetted
k63 meg k65 jó is olcsó is,bár emiatt picit hamarabb fogy.kb ennyi
ha nem viszik el amikor elvitték( ) akkor megy rá k63 meg k65