Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözölek
Tanácsot szeretnék töled kérni4most vettem egy etz 250-est és át szeretném épiten cross motorrá!milyen gumit vegyek 16 cross gumit ha jó tudom lehet kapni meg ha jól tudom 18 as valami bütyköset elöre is!És hátra ha nagyobb fogaskereket rakok?
szerinted mekkorát?
Nagyesztergár! szerintem 10-et megér a blokk!
Erősebb lesz a szikra, több benya ég el, jobban megy a moci
Elektromos gyújtással jobb is, mert ez a mechanikus kalapácsos szerkezet nagyobb fordulaton nem tud rendesen működni...
Aha értem! Köszi!
Én csak abból kiindulva gondoltam, h növeli az elektromos gyújtás a lóerőket, mert mzclub-on lévő elektronikus gyújtás cikk alatt a komentárokban többen írták, h dinamikusabb a mocijuk, alul is jobban megy, na meg amit a szocimotoros.hu-n olvastam--- "Ennek ellenére a szocimotorok nincsenek ellátva előgyújtás vezérléssel, pedig jó néhány plusz lóerőt csalogathatnánk vassárkányunkba." Igaz, h ez előgyújtás vezérlés már!
Hová valósi vagy?
Mennyibe adnád?gyujtás nemkell
Helló nekem van egy 150-es tz blokk! Szét van húzva de mag van minden kivéve a gyújtás nincs! Érdekel?
Előgyújtás vezérléshez annyit fűznék hozzá, hogy a motor csúcsteljesítményét nem növeli meg, csak nem kell választanod gyújtás beállításkor, hogy kis- vagy nagyobb fordulatra hangolod a gépet, mert a teljes fordulatszám tartományban állítja az optimális gyújtást. De ha szabályzó nélkül beteszed nagy fordulatra a gyújtást, ugyanannyi paci lesz mintha szabályzóval mennél.
Hellosztok, nincs valakinek elfekvőben egy 125vagy 150-es etz blokk?Generátor, gyújtás nem kell, ha henger nincs rajta az se lenne túl nagy gond...
Előre is kösz.
Hello!
Sikerült szer tennem egy jó motor ajánlatra. Szeretnék megválni az mz-től . Talán ha valakinek megtetszett volna és viselné tovább gondjád most megteheti . A motorra én körübelül 160ezer forintot költöttem, de 130ezerért odaadom bárkinek. Motorja még mindig bika és kivülről is ugyanolyan patika akárcsak nyáron. Adok hozzá még ajándék bukósisakot is plusz egy választható bukósisaktartót plusz egy kaluzert . Ha valaki igényt tart akkor odaadom pluszba a michlane utca gumit is előre. Plusz blokk alaktrészek is vannak bár ezek apróságok. Van még hozzá egy plusz lábtartó és egy plusz jobb oldali hátsó lábtartó. Plusz egy 15-ös első lánckerék (most 17-essel fut). Szerintem ennyit megér a motor . Amúgy egy Yamaha TZR125R után hajtok most gőz erővel
Köszönöm Dani! De én már hagyom az ilyen embereket! Nem éri meg! Ők bizti jobban tudják!
36 évesen már kisfiúzol? Hát érdekes... Valami nem stimmel a fejedben... Ha lenne eszed akkor legalább valami frappáns módón lettél volna suttyó
Nézzétek mien szép pólókat kaptam a nővéremtől születésnapomra
BÁCSI talán, ha a jeleidet kommentálnád is akkor vigyáznék rá! Amíg te ilyen paraszt vagy velem addig én se leszek jó fej! Kérdeztem is, h min nevetsz akkor is csak kiröhögtél! Kíváncsi lettem volna a véleményedre, habár sejtem/tettem a mondandód és, h mi a problémád, csak gondoltam megvárom míg kifejted! Most már leszarom! Csak azt nem értem, h ha te ennyire vágod ezt akkor miért nem te válaszolsz az ide tévedőknek!? Mert ahhoz van eszed neked is meg a hozzád hasonlóknak is, h engem oltogasson, meg azt aki segít a "kis tudatlanoknak", mert nem tökéletes az irományunk, vagy nem teljesen pontosak a számadataink.
Jaaaa, h neked égő leereszkedni az ő szintjükre és elmagyarázni nekik, h mi h van, mi hol elérhető!?
Mert ugye te is és én is voltunk kezdők és tudatlanok!
Vigyázz a szádra kisfiú!
Heló
Remélem tud valaki segíteni nekem. 125ös ETZ-re szeretnél fejidomot/plexit. Valami kissebb fajtát.
Ha valaki tudja honnan lehet szerezni az írjom nekem. Előre is köszi.
cím: fszoki91@citromail.hu
csá
ha gondolod felvehetc msnre...Én is most kezdtem bele egy etz épitésébe..csak én supermoto meg enduro félére...Én is majd most kezdem tuningolni a moccot..ha gondolod megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat...
rony0701@hotmail.com
Sziasztok kellene nekem egy kis segítség van egy 250 -es ETZ-m aszfalt pályára építem meg már elkezdtem hoby motorozás nem verseny ha van esetleg tapasztalatotok futómű gumi lánc áttétel gyujtás hogy mivel érdemes foglalkozni hogy jó legyen megbízható de azéert amit lehet ki szeretnék belőle hozni előre is köszi annak ki ír email címem Luxvor@freemail.hu
Hello!
érdeklődnék h mennyiért adod a felnit?
Ha valakit érdekel van eladó 16-os ETZ felnim+ egy agy ajándékba.
Sziasztok! Van egy 250-es etz-m teljesen magam raktam össze papír szerint! Nehéz menet volt mert a váz 4 évet töltött a bokorban a blokkot három helyről vadásztam össze totál le volt építve! Mostanra lehet azt mondani,hogy van egy vadonat új tz-m minden új rajta! Van egy olyan problémám hogy nincs töltés pedig új a generátor diódák és a fesz-szabályzó is! Minden a helyére van kötve de még sincs töltés! Mitől van ez? Ki tud segíteni az legyen szíves írjon! Köszi( tibor186@gmail.com)
Na megfulladtál a röhögéstől? Nem fejted ki véleményed?
Te beteg vagy öreg!