Hát rendelhetsz németektől is, de sztem csináltathatsz magadnak itt is: http://negykelemen.fw.hu/
De ahhoz sztem 300 henger is kéne, mert sztem 250esből nem lehet kialakítani.
Megkérdezhetem, h miért szeretnél 300as hengert?
Ja oks! Csak úgy hangzott mintha megkérdeztél volna vmi szakit!
És mi ez, h "járatom, h ha járathatom"?
Az alapján amit én elolvastam én az alacsony fordulatot olyan 5-6e---8-9 ezerig gondolnám, vagyis legalábbis azt írta, h a nyomatéksávban!?
Bocsi csak közbe elkezdtem játszani és nem figyeltem
Beleolvasgattam a cikkbe, de -ha egyáltalán járathatom- akkor 2 tank alacsonyfordulat powert visszakötni bele belenyúlni ezt másfél tankkal a többinél már jobban adnám neki
Őhhh, már rájöttem h. hülyeséget kérdezek, na mind1 azért kösz:D
Viszont amit kérdezni akartam az tényleg a henger felső részétől hány m-re jön fel a dugó, ami sztem nem 0a henger talpánál lévő tömítés vastagsága miatt, de később rájöttem h. azt nekem kell megmérni viszont a hajtókar hossza még mindig kéne!
De legalább válaszoltál és próbáltál segíteni
A dugó a felsó holtpontól 0 mm-re megy fel! Azért felső holtpont!
Sztem te azt akartad, h henger felső részétől hány miliméterre van a dugó felső holtpontja, erre is az a válasz, h 0, mert felső holtponton egy síkban van a henger tetejével!
Hellosztok, nemtudja valaki hogy milyen hosszú a 125/150-es etz hajtókarának hosszúsága?ill, a dugó a felső holtponttól hány mm-re megy fel?
Válaszokat előre is kösz:)
Csak a simsonét lehet szétszedni, az ETZ-jét nem. Gondolom ETZ-re gondolt, és a külső részére, nem belülre.
Van olyan hogy krómtisztító, ha nem vagy megelégedve a felülettel. Persze a petró sem elég magában, a vastag ráégett dzsuvákat le kell vakarni.
De ahhoz sztem 300 henger is kéne, mert sztem 250esből nem lehet kialakítani.
Megkérdezhetem, h miért szeretnél 300as hengert?
tudja valaki hol tudok 300as mz dugattyút venni?
asszem van kimondott lengyel vagy nem tuodm milyen.. előre is köszi
a videok között megtalálható a III. Finta Béla emlékversenyről egy összefoglaló. mivel elég sok MZ-s ott volt így gondoltam szólok nektek!
http://www.sportmotor.hu/motor...
És mi ez, h "járatom, h ha járathatom"?
Az alapján amit én elolvastam én az alacsony fordulatot olyan 5-6e---8-9 ezerig gondolnám, vagyis legalábbis azt írta, h a nyomatéksávban!?
Bocsi csak közbe elkezdtem játszani és nem figyeltem
Beleolvasgattam a cikkbe, de -ha egyáltalán járathatom- akkor 2 tank alacsonyfordulat powert visszakötni bele belenyúlni ezt másfél tankkal a többinél már jobban adnám neki
megyek kajolni, de aztán jövök!
Viszont amit kérdezni akartam az tényleg a henger felső részétől hány m-re jön fel a dugó, ami sztem nem 0a henger talpánál lévő tömítés vastagsága miatt, de később rájöttem h. azt nekem kell megmérni viszont a hajtókar hossza még mindig kéne!
De legalább válaszoltál és próbáltál segíteni
Sztem te azt akartad, h henger felső részétől hány miliméterre van a dugó felső holtpontja, erre is az a válasz, h 0, mert felső holtponton egy síkban van a henger tetejével!
Kellene nekem egy tengely amire a lánckerék megy 250es trophyhoz! Vagy aki otthon van a témában 250es etz-é jó-e bele? Köszi!
Helló!
Válaszokat előre is kösz:)
Mz ts125/150 etz125/150 vennék olcsón állapot mindegy csak komplett legyen(Veszprém közelébe előny).
e-mail: s-z-a-s-z-a01@freemail.hu
Hamarosan indúl egy Mz klub. Mindenkit szeretettel várunk. az oldal jelenleg 30% nál tart.
Komplett műszerfal etz-re mindenestül,hibátlan állapotba,van itthon egy feleslegben...
megválnék tőle.
info:dadis@freemail.hu
Köszönöm
Jah és még ETZ 125 re oldalsó túradobozt vennék!
Aki netán tud pls írjon!
Van olyan hogy krómtisztító, ha nem vagy megelégedve a felülettel. Persze a petró sem elég magában, a vastag ráégett dzsuvákat le kell vakarni.