Hááááááááát ha sok időd van akkor meg lehet oldani!
kiveszed a gyári villádat.
aztán beletoldasz egy 10 centit
és utána hátrább rakod a merevítést amennyire jól esik.
megoldható csak sok vele a cumi
Gaba ezt ne bunkózásnak, hanem poénos leszólásnak vedd, de ez fasság!
merlin az okés nem az emelés kivitelezésével van a bajom, hanem, h a villa nem tud akkorára nyílni mint szeretném, mert a merevítése beleér már a vázba!
Hy! Igen, van különbség, a 250-esé hosszabb picit, ill. nem passzol pontosan a vázhoz, mivel szélesebb, így ki kell hézagolni valamivel a tengelyét a forgáspontnál, ahol a vázba csatlakozik. Meg a 125-ös kereke sem jó a 250-es lengővillába az előbb említett nagyobb szélessége miatt, ezt már nehezebb kihézagolni, mivel 1. nem középen fog futni a hátsókerék, 2. ha tesz az ember valami alátétet a tengelyhez, akkor nem fog egykönnyen belekapni a lánckerék felöli részbe. Elég szopós meló megcsinálni mindent vele, ezért azt tanácsolom, hagyd a gyári lengővillát
Szerintetek átmérőben ( a lengővilla 1 szárának) és hosszúságban van különbség a 150-es és a 250 lengőkarja között, eltekintve attól, h a 250esen a merevítés téglatest alakú a 150-esén meg csak egy "rúd"!
Na ezt most gecijól leírtam, de remélem érthető, annyi csak a problémám, h kicsit még szeretnék emelni a hátulján, de már nem enged többet, mert a lengőkar merevítése beleér a vázba!
sajnos nem volt itthon ehhez való lehúzóm, szóval már a 2 csavarhúzós megoldás megvolt..:Da blokk is egyben maradt... meg a lánckerék is lennt van...illetve már fennt
valaki nem akarja festetni,matricázni a gépét?Én lefestem,matricázom akár egyedi igények szerint is!Ha érdekel irj bátran!Elérhetőségeim az adatlapomon...
Akkor valószínű hogy egyforma itt is:P
Nem szedtem még ki szal mintát nemtok vinni, viszem a gépet műszakira és hazafelejövet megveszem őket....szimeringet nem nehéz berakni:P:D láttam már olyat aki fordítva szerelte be....
szia
az a gépem megvan egész jól alakul.már meg van a hőn áhított nagy lánckerék is egy jawa hátsókerékbe építve csak kell egy kicsit hegeszteni a villán(láncfeszítő)!
alakulgat nagyon jól!már várom hogy kész legyen.
Utána fel szántom vele még a jövő hetet is
Képeket sajnos mostanában nem nagyon tudok majd tenni, mert mint írtam a bnőm fényképezőjével csináltam és rossz a számítógépe és nem tudjuk felrakni a gépre! De majd kitalálok vmit! Egyébként már jól alakul a szekér, már van ülésem, meg lámpám is lesz!
kiveszed a gyári villádat.
aztán beletoldasz egy 10 centit
és utána hátrább rakod a merevítést amennyire jól esik.
megoldható csak sok vele a cumi