Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! az alaplapon a jelado előtt van a gyujtótekercs, ez a legkissebb ha csak ez van rajta akkor már van szikra. világitás csak akkor ha a többi 3 tekercset is bekötöd
hali
az nagyon szuper! Eggyel kevesebb gond
amúgy az alaplapom kicsit hiányos.
1 tekercs van csak rajt.nem tudom melyikpontosan
ahhoz hogy rugásra induljon semmi világítás meg ilyenek(cross lessz a gépből) hány tekercs szükséges?
csáó! Csak rá kell ütni nem kell hogy átmenjen.
csáó
hát igen!
most néztem a főtengelyt amin volt mert az is nálam van(babi gyújtás)ez ugye 250-es főtengely!
próbáltam rárakni a mforgórészt a főtengelyre minden stimmelrámegy az ékes felére.
Az a kérdésem hogy a tengelynek át kell-e mennie a forgó részen mert az ott ugyanis menetes!?Az enyém nem megy át!vagy csak rá kell ütni?
hali
akkor várom a képeket!
addig is köszi.
Köszi!
Akkor ezt benyaltam!
Mindenkinek! Az etz főtengelye a gyujtás felől tök egyforma akár 150-es akár 250-es hisz mindkettön ugyanaz a generátor van tehát a babcsi forgórészét rá tudod tenni.Az alaplap amin a tekercsek vannak na az azért neccesebb mert az etz állórésze 3 csavarral van rögzitve a babcsié meg 2vel. Na ezt kell megoldani,ide kell az a közbetét amit felcsavarozol az etzre és a közbetétre a babi alaplapot. Mennyire érthető? Nekem egyszerübb volt mert én ts-re tettem rá, az meg 2 csavaros úgy mint a babi. Mázlista vagyok mi?!
Ez így van de én krosszra használom.
hát sztem a 250 es főtengelye az bisztosan vastagabb mint a 150 esé
a babszi gyujtásról meg kérek havertól képet ő is rárakta a 150 esre!
beszéltem a sráccal! 19 collos
Nem rég olvastam egy helyen, h a babi gyujtás olyan 70dkg vagy lehet, h csak a forgó része, nyilván kisebb is mint az mzjé, tehát sztem jobban fogja venni a lapot, ez nem feltétlenül teljesítmény növekedés, de pozitívum! Na most, h elektronikailag meg gyujtásilag hh prudukál ahoz én sem tok hozzászólni!
Ezt sztem nem teograf csinálta!
próbálkozom a babi gyújtással!
meg előtte megpróbálok minnél jobban informálódni!(sajna nem vok elektró prof)
szia
a babetta gyújtásomnak az a története hogy ez egy 250-es etzn volt már rajt szóval a maratás már megtörtént.
csak akkor az a kérdésem hogy a 250-es főtengely vastagabb-e mint a 150-es?
Amásik kérdésem meg az hogy milyen fülecskék és hova?
Szerintem nagyon szépen megépített járgány, már nézegettem én is. Szívesen építenék egy ilyet.
Belenyúltál volna a kuplungba, kicsaptad volna a seggét mindjárt még morcosabban néztek volna!
ÚÚÚ gecc tényleg most van falunap!
ÁÁj és még nem tudom majd megmutatni az új gépem!
hali!
gratulálok
holnap rockeste rendezvényparkba?
ma elmentem előttük mocskossárosendurosdisznósan csúnyán néztek
Hali! Jaja rég jártam, hát mindig van vmi meló itthon meg a gépen is, mostanában üléslemezt faragok rá! Remélhetőleg szombat vagy vasárnap már kész lesz! Majd írok, h mi a helyzet!
Látom babi gyulát raksz a gépre!
hát azt a mágneses valamit kell kimarni h rámenjen a főtengelyre mert ugye a babetta főtengelye jóval kisebb
szóval ki kell marni pontosan nem tudom mien távtartóra gondolsz:(
Én nem ETZ-re raktam rá hanem Ts re és ott mi ien kis füleket csináltunk h a másik részt fel tudjuk rakni
sajnos nem tudok képet csinálni mert azóta eladtam a blokkot:(
de ha valamibe tudok akkor még segítesk szívesen
cső.
régen jártál erre
ÁÁÁ ezt énis néztem halál a gép! Az a 24 jó lesz 21-nek is!
Annyira szeretem ezt a megvariálom az áttételt és 30 lóerős a gépem , há persze! A blokkban ugyanúgy csak 21 ló tombol, csak máshogy adja le!
Jó a gép! De ez inkább egy épített terepmoci ts blokkal!
szia
úgy hallottam hogy a baetta gyújtáshoz hogy rámenjen etz-re vmi távtartó darabot kell esztergáltatni ebben tudnál segíteni mármint nem az esztergálásban hanem hogy hogyan nézhet ki és mekkora?
hello!
ha babszi gyujtást raksz rá akkor nem kell hozzá se akksi se feszültség szabályzó semmi!
világításod meg úgy lessz h a babszi gyujtáson van 1 kölön világító tekersz arra rákötöd és már világításod is van!