Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pénz így is fater fizette... hogy csináljam már meg, amúgy jó is, mert barátnőmet nem szivesen hurcolásznám városba mocival, ahhoz túlságosan féltem... bár nagyon így se fogom, mert átalában anyám mászkál a kocsival, nehéz megszerezni
szombaton is vizsgázol?
B-ből!? Szabad megkérdezni, h hh csak most?
nekem szombaton lesz az utolsó rutinom A1-ből :D
amúgy az mz-d ugyannolyan mint az enyém , de azért ennyire szar állapotban nem volt , én 30.000ért hoztam el , nézzétek csak meg és gondolkozzatok az mennyit érhet
kapja be
Ja hogy a forgalom, én ma b-ből vizsgáztam és átmentem, mondtam vizsgabiztosnak hogy hol is miért húztak meg előzőleg, tátva maradt a szája... elbuktam 22ezret mert az a buzi köcsög kenőpénzt akart, de kapja meg nem kapott tőlem semmit...
Aha! Ma voltam vizsgázni AK-ból!
Városid?
Hy! Megvan a városim!
Gecc! 22 papper lesz a hajtókarom meg a cseréje! Nem sok az egy kicsit!

A mocira énis egy huszast mondtam volna!
Papír nélkül max 20at...
Cső! Terveim között szerepel hogy veszek egy MZ-t! Kinéztem 1et magamnak elég gyárinak tűnik 15éve áll de a szereléssel nem lenne baj szóval az nem szempont szerintetek papír nélkül mennyit ér meg ez így?
kössz a segítséget srácok
Haverom nemrég vett ilyen gyurmát, összegyúrod, és utánna 10 perc alatt fémkeménységű lesz, még reszelni is lehet, akármi... de bőven megteszi ilyen hegyre, a szilikon, vagy fbs mondjuk...
A rákot! Szerszámboltban vagy esetleg nagyobb festékboltban bizti kapsz! Van ilyen 2 komponensű két kis tartály az egész! De sztem ha peste jársz akkor ilyen praktiker vagy vmi ilyen helyen is lehet kapsz! De sztem a sziló is jó, de én még a loktitte pillanatragasztót is ajánlom, én is egy csomó mindent azzal ragasztok, pl szinyóm kupifogójának a végére azt a lehajló csaptelepdarabot is! Szóval én ajánlani tudom csak, de előtte jól tisztítsd meg a felületet nitró higítóval vagy vmi hasonló zsíroldóval!
Sztem sehol nem tudsz fémragasztót szerezni nekünk is úgy van itthon hogy apám csórta még katonakorában.Az erősségéről annyit hogy apámék a helikopterek főrotorját ragasztották vele!
sziasztok!
eladó ETZ 150 es moci jó állapotban, elérhetőség a hirdetésben ill az adatlapon

üdv
mitoo
Hát szerintem is nagyon letakarja...
Gondoljátok, ha sárvédő ennyire bafolyásolná a hűtést? Gondolkozom vmi ventilátoron! Csak az a baj, h sinyórol is leszedtem, mert tök leszívta az aksimat! Igaz lehet, h ha nem procihűzőz használnék akkor nem szívná le! Ötleteket várok!
Nem bokorugrónak terveztem! A sárvédőből már levágtam annyit, h a kipuba ne érjen bele, csak ezeket még előtte készítettem! Van hőfokmérőm, majd igyekszem odafigyelni, meg nem vagyok az a nyakig sárbamászós emberke. Megnéztem pár öreg kawasakis képet és azokon így állt, igaz azok csak simák voltak nem gázosak!
Köszi a véleményeket!
De. Így nem lesz normális hűtés. Ezt vagy úgy szokták orvosolni, hogy levágják a sárvédő hátsó részét(de akkor teledobja sárral a bordák között) vagy kifurkálják(de ez nem túl tömkéletes). Így mindenesetre elég rossz lesz a hűtés, ráadásul meg fog olvadni lassú menetben a sárvédő. Legalábbis így 2 centire a hengertől
Üdv. mindenkinek!
Nem tud valaki eladó mz-etz 150-est Szabolcs megyében?! Papírok nélkül! Üzemképest
Az összkép jó, bár én nem rajongok a bokorugrókért.

A hengert nem takarja ki nagyon a sárvédő? A hátsó gátló nem fejjel lefele van?
Köszi Balage! Igen az volt a terv, csak lebeszéltek róla, mert nagyon csavarta volna vázat, na ezzel meg legalább legálisan tudok majd közúton közlekedni. Ha az átalakítást is legálisnak veszem, de van egy olyan érzésem, h sokan rendőr meg fog állítani!
Szép estét nektek! És mégegyszer köszi aki lemeózta a gépet!
Mára Csáó!
Vennék én is alkatrésznek, ha lenne, de nézd meg motor.hu/vatera, van egy pár...
dani nem tudnál nekem is vhol beszerezni egy viharvert 638-ast , gondolkodtam a Cafe Racer projecten