Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2549-ben irtam, hogy idejében meg fogjátok tudni!
mire írtad a hozzászólásszámot?
Mi vagyok én?
tevagyaz?
2549
hol lehet megérdeklődni? valami rendezőség?
Na mi van mindenkinek elmúlt a viszketése a tenyeréből?
hm, kezd érdekessé válni a dolog..
Ja és sztem inkább az első lánckerékkel játsz az könnyebb és egyszerűbb!
Merlin küldtem az emailt ha nem világos vmi firkáálj és akkor rajzolok egy másikat!
Ha jól tudom akkor meghivásos verseny a Kakucsi, és a kiirása 250 közúti tehát elméletileg igen.
akkor jobban. kicsiiiit. amúgy versenyen kívül még akár lehet hogy el is lehetne indulni..
No no ilyet még rossi sem mond!
Nem vagyok otthon a 150-esben de szerintem nem ugyanaz! Forgalmi rendszám nem kell csak a motor!
de most már motorozni is tudok ám vele, nem úgy mint tavaly nyáron.
Én még azt se bánnám ha azzal jönnél.
Nekem 150-esem van
Ha későbbiekben veszek bele 251-es blokkot, akkor az úgy rendben van? Ha jól tudom ez a váza a 251-nek, nem? Forgalmi, rendszám számít? Tehát az, hogy nm az a motorszám a forgalmiban...
végülis az én motorom is 250es..
Köszönöm mindenkinek a mműszakival kapcsolatos segítséget! Ezekután már bátran belevághatok a'szem.Üdv mindenkinek!
Úgy tudom a Kakucsi versenyre lehet napi licenszet váltani, úgyhogy a lehetőség mindenki számára adott! Na akkor van jelentkező?
alaphogyolvastam.
Gyári lábtartó, felhajlitani vágni lehet!
a lábtartón ugye nem lehet variálni, max vágni.. mégis ránézésre tök magasnak tünik a képeken..
Hát rosszat ne vegyél! Ha meg tudod csinálni magadnak 20-30e között. Nekem 2-éve lett megcsinálva azóta semmi baja.