Nehogy beheggesszétek a lyukat, az GYÁRI! az a sebességváltó szellöző nyilása. ha folyik az olaj akkor vagy több a gyári mennyiségnél /4.5dl/ vagy szimmeringes a motor és beledolgozik a váltóba!
Nah fényképeztem egy saját simson első lámpát kivágtam a legkülső keretet nem sikerült mert fekete lett a háttérrel)
Kicsit photoshoppal álítgattam (próbáltam) a lámpák formáján , irányán és ezt sikerült
Hát nézétek meg jobban a képet ha lepucolnám a 15éves koszt róla akkor mindjárt máshogy festene! Kókányolás nyoma így kép alapján nem látszik sztem ez egy tök gyári gép! Vélemény?
Szerintem max egy ötezrest. Papír nélkül...
75-ért vettem januárban a 150-es ETZ-t, 91-es, 26eKm, bontatlan blokk, 1 hetes műszaki vizsgával.
A 25-ös TS meg tényleg a legalja...bocs a tulajoktól
gondolkodtam azon amit d.u.-n írtatok
meg próbáltam keresni itt a környéken akkora lánckereket végigjártam a tsz-eket mezőgazdasági boltokat
méhtelepeket de semmi
sztem feladom.
azért gondoltam a cz-re másodsorban mert hát annak mégis csak kissebb a lánckereke mint eza "boronatárcsa"vagy mi. de az abaj hogy itt nálunk 1 motor bolt van de az is inkább robogóra szakosodott
Nem tom, h ez a gombi ki vagy merre lakik, de ha van lehetőséged akkor bróbáld ki az ő mociját!
Bocs, h délután úgy eltűntem, csak melóznom kellett!
Ja igen, hopp ezt elfelejtettem, h van egy x méret ami ezekszerint 13 db fog aminél kisebbet nem lehet feltenni, mert akkor tényleg megeszi a láncot! Hallod de 13-es előre kevés? Nekem 60-as hengerrel és 14-el a szinyóm ugrott mint a szög!
Na de akkor az lesz az okés megoldás, h elől 13 hátul meg a legnagyobb ami belefér még a bakelit védőbe!
Másik, h ezt a cz-t ne vedd alapul, mert ez sztem 50-es másik, h fekvő hengeres és kb 2.5-3 lóerő tombol benne!
nagyvas.hun nézd meg van e hozzá, valami méretben stimmelő, vagy hívj fel egy pár ilyen szoci boltot, árulnak több méretben is... legalábbis amikor én kerestem még a simsonhoz akkor még volt...
Vegyél hozzá hátra egy nagyobbat, ha így nem elég neked..., de már ennyi egy 250esnek elég, elég nyomatékos az... és hidd el endurózás közben azért megyegethet bizonyos esetkebn 100al is az ember, mtxem 110-120at ment kb, de az 180as volt, nagyon rövid fokozatokkal, és kétszer akkora fordulattal mint az mz
tanácsolták már hogy inkább az első lánckereket alakítsam eredetileg 15-ös volt rajt
Én vettem 13-sat elvittem egy esztergályoshoz(maróshoz)azt mondta hogy nem lehet ilyet csinálni mert megeszi a láncot vagy vmi ilyesmi hábiszti nagyon elfoglalt volt és nem érnek rá ilyen pitiáner dologgal foglalkozni DEHA sok pénzem van akkor esetleg meg lehet oldani Én meg fogtam magam és ott hagytam a f***omba
amúgy meg fingom sem volt hogy mekkorára lehet variálni az áttételt.
de a videóknál keressétek meg gombi20 videóit ő épített egy ts 125-őst ezzel a lánckerékkel.
tőle jött az ötlet meg a képek is
Érdeklődnék, hogy mennyi a fogyasztása az mz-knek. Bármely fajtájáé érdekel, de leginkább a ts-ké a 150 és 250 ccm-es.
Nah fényképeztem egy saját simson első lámpát kivágtam a legkülső keretet nem sikerült mert fekete lett a háttérrel)
Kicsit photoshoppal álítgattam (próbáltam) a lámpák formáján , irányán és ezt sikerült
egyébként szerintem is max 10,bár ki tudja,az ilyet látni kell.
75-ért vettem januárban a 150-es ETZ-t, 91-es, 26eKm, bontatlan blokk, 1 hetes műszaki vizsgával.
A 25-ös TS meg tényleg a legalja...bocs a tulajoktól
meg próbáltam keresni itt a környéken akkora lánckereket végigjártam a tsz-eket mezőgazdasági boltokat
méhtelepeket de semmi
sztem feladom.
azért gondoltam a cz-re másodsorban mert hát annak mégis csak kissebb a lánckereke mint eza "boronatárcsa"vagy mi. de az abaj hogy itt nálunk 1 motor bolt van de az is inkább robogóra szakosodott
Bocs, h délután úgy eltűntem, csak melóznom kellett!
Ja igen, hopp ezt elfelejtettem, h van egy x méret ami ezekszerint 13 db fog aminél kisebbet nem lehet feltenni, mert akkor tényleg megeszi a láncot! Hallod de 13-es előre kevés? Nekem 60-as hengerrel és 14-el a szinyóm ugrott mint a szög!
Na de akkor az lesz az okés megoldás, h elől 13 hátul meg a legnagyobb ami belefér még a bakelit védőbe!
Másik, h ezt a cz-t ne vedd alapul, mert ez sztem 50-es másik, h fekvő hengeres és kb 2.5-3 lóerő tombol benne!
kicsoda?
asszem ez egy cross czetka.hány foga lehet?ez sokkal kissebb.
Ez sem lenne jó?
A blokkon kívül más baja is lehet 15év állás után?
Én vettem 13-sat elvittem egy esztergályoshoz(maróshoz)azt mondta hogy nem lehet ilyet csinálni mert megeszi a láncot vagy vmi ilyesmi hábiszti nagyon elfoglalt volt és nem érnek rá ilyen pitiáner dologgal foglalkozni DEHA sok pénzem van akkor esetleg meg lehet oldani Én meg fogtam magam és ott hagytam a f***omba
de a videóknál keressétek meg gombi20 videóit ő épített egy ts 125-őst ezzel a lánckerékkel.
tőle jött az ötlet meg a képek is