Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és azt hol lehet kapni ? vmi kép?:D
Erre elég lenne egy kis fémragasztó is...
Viszel 1 üveg sört
kb mennyibe kerülne egy ekkora pontot beheggeszteni?:D
Hali!
Király lett a crossosított Mz, de ha jól emlékszem még nem is olyan rég simóból akartál valami hasonlót kifaragni Gratula hozzá és már tényleg csak az a festés hiányzik az összképhez. Marcinak meg csak annyit tudnék tanácsolni, ha nem akarja rákölteni a gatyáját is, nyomja ki tömítőpasztával és egyből eláll a vérzés( Ha a blokkot is felújítod, akkor valóban érdemes elvinni egy aluhegesztőhöz).
/ utálom az ilyen esős napokat /
Üdv!
Most néztem az utolsó képet,és láttam hogy a bal oldali blokk fél-en van.Szerintem cserés.Vagy ha megoldható,elviszed egy aluheggesztőshöz!Sok szerencsét !
Hát én nem akarlak elkeseríteni,de ezt valmi(ki) valamivel kitört(e). Látszik rajta hogy nem gyárilag van az oda téve.És ha már az olaj folyik belőle(mint ahogy írtad) akkor cserés.De ez most a hengeren van,vagy már a blokk(fél)-en?
ittvannak a profi fotók
csinálok most rögtön jó képet a lyukról amúgy teljes restauráláson van a Ts :D azért van szétszedve , nemsoká kész , és vidi is kerül fel róla
igen az a feszültség szabályozó. de nagyon figyelj rá mert ez pont az az alkatrész amelyik direkt az mz egyik betegsége.
én nekem is ez volt a legelső problémám mikor megvettem behányt és nem volt töltésem.ki is dobtam.
2900,- Ftvolt az uj és még hozzá passzol is mert ez már fektetett nem lóg ki aváz felett ha ilyet veszel simán rá tudod rakni a z ülést és máris meg van oldva.(legalább nem kell merevítést csinálni)
Annyi még, h ha megnézed(zitek) a 3 és az utcsó képet látszik, ha a tanki után van egy aluminium "kupak" vmi elektromos kütyü van benne, talán egy transzformátor ha jól emlékszem, na e fölé fogok majd egy trapézalakú merevítést készíteni! Lehet, h fiatalabb gépeknél ez már nem is így van! Na mint1, csak, h majd ne nyomja szanaszét ha ráülök az ülésre!
Köszi! Végre, h írsz! Ott van a képek között a közdarab is az első telóba! 6e fizettem értük munkadíjjal eggyütt és azt hiszem ha jól értettem kór-ból csinálta, ha van ilyen anyag. Hát nyilván egyszerűbb lenne a gyárit szétfaragni, mert annak úgyis meg van minden csavarhelye meg íve, de én valszeg avesztalemezből fogm kivágni egy darabot, és azt rögzírteni, utána meg vagy kárpitossal megcsináltatom a szivacsot és a huzatot vagy már gondoltam, h simson ülészivacsból kivágom a megfelelő alakot és anyámmal varratok rá huzatot! De sztem bármilyen más izmosab lemezből megoldható!
Hát először dupla simsonlámpát szerettem volna, meg is néztük haverom meg én simóm lámpájával, nagyon baró lett! Csak aztán egy nagyon jó ismerős hozzámvágott egy acerbisz duplalámpás fejidomot amiben égőket kell cserélni, meg lehet kicsit a tetjéből 1-2 cm le kell majd vágjak! Majd elválik!
Igaz a dupla simó lámpa annyival jobb lett volna, h nem vitt volna annyira le, legalábbis ahogy eddig néztem a fejidom eléggé lefelé fog villágítani (majd kitalálok vmit) másik, h ugye ott a két búrába a kábelek víztől védve lettek volna, így a fejidom mögé kell majd vmi kis dobozt eszkábálnom amiben a csatlakozások lesznek és vizálló is. Eggyik másik képen látod, h ott azért van egy elég nagy kábelköteg.
A simólámpa hátránya, h nincs flös 2 sinyólámpám , meg egy autóvillamoságis rokonom mondta, h valószínű, h eléggé lehúzták volna a moci áramkörét, de ezt szerintem 2 6V izzóval lehetett volna orvosolni!
jó lett a géped. Gratula!
milyen ülést fogsz rá tenni? gyárit vagy vmi kissebbet?
arra nem tudsz vmi megoldást hogy lehet ilyen 1személyes ülést faragni?
Hát akkor semmi volt ezért a gépért Igen,nekem is újra el kell vinnem műszakiztatni,nevemre iratni stb... Jó sok papír lessz.De no problem,addig zúzom a kis poros utcákban
Hehe És milyen fejidomot akarsz rá?Polisport vagy te készíted házilag?
40 pépőr, van rá 1 év műszaki és e év bizti, de azt tudtommal úgyis ujjat kell majd kössek hamarosan(ahogy lesz pénzem )
Jáá Jááá gúúút! Azt úgyis kell!
Szeptembertől úgyis megint pestre kerülök és majd örülök, h ha 7végén nem kell majd tanulnom, ha meg esetleg rá is tudok majd ülni az tiszta bjútiful lesz!
Igen,igen arra értettem ezt a szétszedett dolgot És ha megkérdezhetem mönnyibe sikerült venned?
Hát igen,én is ezért akarom télen csináltatni a "tuningot" bele,mert most itt a jó idő (de nem maXD) és lehet mocizni Addig ki használom a lehetőségeket arra hogy nyúzhassam(mértékkel)
Jááááj! Te a blokkra gondoltál, h miért van szétszedve!
Úgy vettem a mocit már, h rossz volt, annyit lehetett róla tudni, h megszorult. Az eladó állítása szerint a kúton sok olajat tankoltak neki, utána ő meg sokat tankolt rá! Aztán felmelegedett neki és megált, de mondta, h utána ő nem piszkálta meg nem erőltette! Azt hittem, h dugó szorult meg, de annak semmi baja tök patent még a henger is, hajtókar csapágy állt meg, aztán az idő míg felmegy pestre meg vissza és ezért lesz előreláthatólag 2 hétig szerelőnél.
Köszi!
Szétszedve? Most raktam össze! Ez lett belőle! Egy sima mözöből építettem! Még ülést kell rá csináljak, meg a fejidomot kell rá felfaragjam és az indexeket. csak jelenleg most szerelőnél van meg még kb 2 hétig ott is lesz! Festés is meglesz rá, de az sztem csak télen át, mert most anyagilag is megfogok csappani, meg mocizni is jó lenne mán!
Tök zsír a mocc,csak egy jó festés kellen rá szerintem Amúgy mért van szétszedve?
HY! Azon a részen még a blokk van, van egy-két hűtőborda a két blokkfélen is, és azokra jön rá a henger, nem úgy, mint az ETZ-én ahol csak a hengeren van a borda. Ha berugod, nem szisszenik a lyukon?
elvileg be is lehet heggeszteni?