a zöld "tárgyat" amit György barát adott még idén szállitom ne agódj,vitéz úr most más zenei ágon kamatoztatja avangard művészi tehetségét, ő is tárgyakat gyűjt de ő a pirosra esküszik én maradok a régi lónál a szürkénél
Üdv Mz-fanok.Ma végre megjött az épülő mz-kupás gépem fékrendszere.Nisin fékmunkahenger+fémfékcső az alsó munkahengert meg felujítottam+jobb betéteket kapott szerintem tuti lessz .Tomi nem felejtettelek el de még csak most jutottam el odáig hogy minden össze van válogatva, kopotság alapján szortíroztam, pár kisseb alkatrészt már be sikerült csempésznem a melóhelyre ezek porfestve lettek a nagyobb dolgokat meg 2-ünnep között itthon én fényezem le ha kész utánna jöhetnek a JÓ TANÁCSOK.És itt van 1-2 fénykép is.
Megvette az öreg a régi swalbimat 15-é hát jól szétütötték az évek alatt, és így nincs helye. Ő mondta hogy ha kell vigyem... csak nem adhatom el, és minden alkatrésze megmaradjon...
elég sokáig kellett puhítani!
akkor téli unaloműzésnek jó lesz az átfaragás
ja és végre (ha pályára viszed) rád is mondhatják, hogy csak eyg sz@rral mész nem motorral
remélem azé jövőre csak lesz egy közös pályázás
Me csak elmennék röhögni.
Legyél kemény Kecskemét biztos szabad, meg jóidő is lesz.
de szét kell néznem a kapcsolok terén
már csak a vitéz úr hiányzik
Addig is gyönyörködj a tájban és mondj valami felemelőt
ETZ ben az első lámpa 7 colos (~178mm)?
elég sokáig kellett puhítani!
akkor téli unaloműzésnek jó lesz az átfaragás
ja és végre (ha pályára viszed) rád is mondhatják, hogy csak eyg sz@rral mész nem motorral
remélem azé jövőre csak lesz egy közös pályázás