itt az ideje a motorok rendbetételére,csinosításra,és jobbátételére!ehez ajánlok pár dolgot!erősített blokktartó,első sárvédő fül erősítés,ami az első,és katonai szériákban benne volt!
Szia! veled beszéltem telefonon aki Nyírtelken lakik,csak elfelelytetem visszaszólni!Ha igen akkor . Nézd meg légyszi a MOTORGUMIK fórumon,ott jobban látszik minden ! Várom kérdésed!
Üdv Mz-sek.Én tegnap voltam alkatrészért ,Gatter, Gyulánál Albertirsán és csak ajánlani tudom mindenkinek . Korrekt ár és gyári alkatrészek.Ja és az e-mailekre is gyorsan és részletesen válaszol.
Hali valaki tud papiros mz etz-ét max 60 ezerig? Állapot mindeggy csak az a lényeg papírjai legyenek az se baj ha ideiglenesen kivan vonva! 150-es és 250-es érdekelne, 125-ös nem! Előre is köszi!
Heló rgvzoli szeretnék venni tőled egy gumit! Hogy tudnánk megoldani az üzletet? A mitas és a dunlop közt vacilálok! 18 colos hátsó gumi érdekelne a 110-es és a 120-as Mékvan kevésbé megkopva? Köszi a választ
Nincsen Cbr 600rr-m. Versenyző vagyok de nem hordok overált.
Európa egyik legszebb és legjobb Motorját vezetem, és rajtam
kívül még több ezer motortulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom Rezó.
A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek
összekeverik az MZ-t a Simsonal.
Büszkén gondolok a Ts-re , a ETZ-re és számos más MZ típusra. Szeretem a Brembo alkatrészeket, a Babetta Gyujtást, a hátsó tárcsaféket és a Pazzaz kormányt. Itt élek Európa szívében.
STUNT RIDING-ban mi vagyunk a császárok, és igenis az MZ-kben vannak a legjobb motorok!
MZ, ÉN ÍGY SZERETLEK!
250e 25e km a jelen (átalakítás alatt) a 150es pedig már csak Ex.. :(
Úgy néz ki fater mégis ideadja a müzöt , tavasszal elhozom és meglátom mit tudok kezdeni vele...