Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!
Úgy néz ki fater mégis ideadja a müzöt , tavasszal elhozom és meglátom mit tudok kezdeni vele...
Ez nagyon állat!
Üdv ha valakit érdekel eladóvá vált kismotorom.
http://www.kepesmotor.hu/mz-tu...
Hello etz-150 keresek müszakisat ...ugy 90-130-körül s ha lehet jó állapotu érdekelne ...ide irjon akinek van ...tabocska@citromail.hu köszi.....
itt az ideje a motorok rendbetételére,csinosításra,és jobbátételére!ehez ajánlok pár dolgot!erősített blokktartó,első sárvédő fül erősítés,ami az első,és katonai szériákban benne volt!
utángyártott(döntött) van,600/db
40 le? kiváncsi lennék rá!
hali spropeti nekem van használt kompletten km ora fordulat sz m és a gyujtás kapcsolo is benne van ha kell küldök képet róla .
Szerintem ez a két méret hasonlóan kopottak!
Szia! veled beszéltem telefonon aki Nyírtelken lakik,csak elfelelytetem visszaszólni!Ha igen akkor . Nézd meg légyszi a MOTORGUMIK fórumon,ott jobban látszik minden ! Várom kérdésed!
igen korrekt az ember én is vásároltam már nála na ott minden van
Üdv Mz-sek.Én tegnap voltam alkatrészért ,Gatter, Gyulánál Albertirsán és csak ajánlani tudom mindenkinek . Korrekt ár és gyári alkatrészek.Ja és az e-mailekre is gyorsan és részletesen válaszol.
Hali valaki tud papiros mz etz-ét max 60 ezerig? Állapot mindeggy csak az a lényeg papírjai legyenek az se baj ha ideiglenesen kivan vonva! 150-es és 250-es érdekelne, 125-ös nem! Előre is köszi!
Heló rgvzoli szeretnék venni tőled egy gumit! Hogy tudnánk megoldani az üzletet? A mitas és a dunlop közt vacilálok! 18 colos hátsó gumi érdekelne a 110-es és a 120-as Mékvan kevésbé megkopva? Köszi a választ
Üdv. Nekem van, írj email. motorbonto@citromail.hu
Heló a 3. képen ami van gumi az érdekelne engem menyibe adnád?
Az a dunlop gumi ugye?
Sziasztok!
250-es ETZ-hez keresek műszerfalat (kilóméter óra). Köszi előre is
MZ,és Etz Tuning henger készítés!

Etz,Ts 125,150: -5 felömlős henger készítés 17-25Le

membránnal(30.000Ft)
Az árban a fúrás,sport

dugattyú,és membrán ára is benne van.

-4 felömlős henger készítés

16-18Le (15,000Ft)

Etz,Ts,Es 250,300,350: -szívómembrán vezérlésű

5,6,felömlős,vagy sima réses
4,5,6

felömlős sport henger készítés
28-40Le

(35000Ft)
Az árban

a fúrás,dugattyú,és membrán ára is benne van.

-350ccm 82mm dugattyú, osztott kipufogó, osztott

szívónyílás.

30-32Lóerő (új hüvely, dugattyú készítéssel 35.000Ft)

-Főtengely felújítás: új hajtókarral,csappal,

tűgörgővel, jó minőségben (8-10000Ft)

A Lóerő adatok tervezett rezonátorral tovább

növelhetőek!

Érd: 06-70-5305174
Szia! 4500 darabja!
helló mindenki szeretném kérdezni h a hajtókarnak lehet-e oldalirány mozgása a főtengelyen amit még enged a hézagoló és ha lehet mekkora ez az érték?!
szia a michelin és a dunlop gumikat mennyibe adnád?
Nincsen Cbr 600rr-m. Versenyző vagyok de nem hordok overált.
Európa egyik legszebb és legjobb Motorját vezetem, és rajtam
kívül még több ezer motortulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom Rezó.
A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek
összekeverik az MZ-t a Simsonal.
Büszkén gondolok a Ts-re , a ETZ-re és számos más MZ típusra. Szeretem a Brembo alkatrészeket, a Babetta Gyujtást, a hátsó tárcsaféket és a Pazzaz kormányt. Itt élek Európa szívében.
STUNT RIDING-ban mi vagyunk a császárok, és igenis az MZ-kben vannak a legjobb motorok!
MZ, ÉN ÍGY SZERETLEK!

250e 25e km a jelen (átalakítás alatt) a 150es pedig már csak Ex.. :(
Hali! Valakinek? 21-es első Mitas 120/90 R18, Dunlop 110/100 R18, MICHELIN 100/100 R18, Metzeler 140/90 130/80 R17