Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi de az enyém is 150 es ezért keresek 125-öst. De már megoldom a problémát lerakom az Ak jogosítványt és kész ez a legésszerübb és ami a legjobban megéri szóval probléma megoldva:)
Nekem lenne egy 150es ETZ eladó! :) 140.000ft.
Köszönöm. Amúgy azon agyaltam hogy veszek egy 125 ös Etz-t és annak a papírjait fogom használni. egy 20 ezeret adnék is egy töröttért vagy akármilyenért csak a papírok lennének fontosak. Nem tud valaki véletlenül egy ilyet?
Hali!

Így már érthetőbb a helyzeted. Tartom azon véleményem, hogy kevés az a rendőr, aki fel figyel rá, hogy te 25 ccm-el nagyobb gépet hajtasz. Persze semmi sem kizárt. Nekem a 250-esnek volt 10.000 Ft.- környéke a műszaki vizsga, pontosan meg nem mondom.

A következő oldalon viszont találsz néhány hasznos infót:

http://www.muszaki-vizsga-zold...

Minden jót!

Üdv!
Nekem nem az a lényeg hogy 150 vag 125 ccm hanem hogy ez a 150 es etz miénk volt régen eladtuk és csak üzembetartóival vették meg. most visszavettem és újítom fel A1 jogsi és nyáron akarok vele járni. Nekem a 125 is jó lenne csak ezt azért vettem meg mert nem kell már átíratnom. Juteszembe egy műszaki vizsga mennyi lenne rá? De utána kelett volna járnom amúgy elrontottam már... de mostmár így fogom használni nem érdekel.
...vagy 125-öst kellett volna venni 150-es hengerrel...
Egyébként 10 rendőrből ha egy figyelembe veszi ezt, hogy te 150-es ETZ-vel jársz és az A1 csak 125-re jó. Szerintem. Nyilván soha nem lehet tudni.
2 év után teszel egy különbözeti vizsgát A korlátlanra és örülsz!
A rendőrtől függ, hogy mennyire nézi el.
Van ismerősöm, aki évek óta jár A1-el egy 350-es Jawaval és még nem büntették meg.
Egy másik ismerősöm 2 évig járt A1-el 150-es ETZ-vel, megcsinálta a korlátlan A-t, már levizsgázott, a vizsga papír már megvolt, csak az okmányirodába kellett volna elmennie és ekkor büntették meg.
Úh nemár. Már az Etz-t most vettem és beleöltem egy csomó pénzt :S Valahogy meg kell ezt oldani
150-es ETZ-t nem lehet vezetni A1-el. A teljesítménye még határon belül van, de a lökettérfogat nagyobb mint a megengedett.
Az A1-es jogsival maximum 125 köbcentiméteres ÉS max 15 lóerős motor vezethető.
Fontos, hogy ott ÉS van, sokan azt hiszik, hogy VAGY.
Sziasztok.

A1 es jogosítványt akarom lerakni ugye ezzel a B-s jogsival. 11kw ig lehet vezetni motort és azt kérdezném hogy 150 es Etz vel lehet ezt vezetni? Pontosan mennyi lóerős egy 150 es Etz? Ezt volna jó megtudnom mert a motor már megvan és fosok hogy végén nem vezetheten majd:/
"az idei név sem lesz" helyesen = az idei É V sem lesz

Adj Isten!
Ja nemsoká tavasz /reméljük /
a tavasz eljöttével pedig nagyon reméljük mielőbb motorra is tudunk ülni valamelyik pályán, egy jó csapattal
bár már most látjuk, hogy az idei név sem lesz motorozásban bőségesebb mint a tavalyi év
na de azt a keveset reméljük nagyon élvezni fogjuk esőmentesen!
Halihó! Hú de rég jártam ittene! No de minnyá tavasz van!
Üdv: Meg tudnátok nekem mondani hogy Etz 125 re milyen gumi jár minimum előre és hátra? Köszönöm előre is.
Elkelt.
Üdv Racingosok
Nem érdekel valakit egy félkész ETS baráti áron.
érd.: 30/31715húsz
Krauser konzol valakinek? szépen frissen festve nem rozsdás. cserébe 25ösre való gyári kapaszkodó kéne...
Jó estét forumozok..
150 etz babeta gyujtás mi a véleményetek?
Esetleg gyári gyujtás menyibe kerül?
Amúgy valaki alakitott már át etz t streetfighterré?
Igazából hozzávaló Krauser-t szeretnék, de ritka mint a fehérholló. Az is lehet, hogy alumíniumból készítettek alu dobozokat hozzá... Még gondolkodom rajta.
Jah, avagy utcai alázó!

Figyelj csak, szerinted ez felmenne az én Krauser tartómra?
15 literesek és állítólag 30 magasak 40 szélesek.

Te próbáltál már hasonlót felrakni chopperről?

Íme a link:
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-29898424/
nem verseny,utcai alázó hát nem úgy halad,ahogy szeretném,mindig van fontosabb dolog.
Sikerül haladnod a verseny MZ-vel?
annyiért nem sok
ajánlva tudom elküldeni.kb 350-400az ajánlott,ezt nemtudom.vagy elmegy sima levélbe,de nem garantálom,h. odaér