Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké. Köszi. Már találtam. 1000 plusz posta. De ha bedől a bolt akkor már tudom hogy van neked is és akkor szólok ha szabad. :)
elméletileg van,fogszámot jó lenne tudni,mert van több méretű is.de ha berakod egy "maszek"léncvédő műanyagba,hosszú életre ne számíts! ! ! ! ! !
ha épp kell,akkor sokat,de amúgy meg szinte semmit.van vagy 30 db itthon belőle,egyet se adtam még el.......
Elég hülyén fogalmaztam, konkrétan arra a két kis alkatrészre van szükségem, ami a spirált meghajtja! Tudnál ebben segíteni?
Na hali!

Bocsi, hogy későn reagálok, de közbejött pár dolog.

Kellene a 2 Heidi, az öregemmel holnap délelőtt Debrecenbe leszünk, érte is tudnánk menni, ha jó neked.

Egy elérhetőséget kérhetnék (telszám, cím)?

E-mail címem:
tzvajna@gmail.com

Üdv.:
Ghost
az érdekes
Hogy lehet ez a "szépség" forgalmis?
Sziasztok eladó a képen látható csodálatos jószág---20 386 0853 ez a tulaj száma..én csak emilekre tudok válaszolni max... az ára 45 000 ft alkuképes--forgalmis--! és a képen látható dkv sach is 1970 es 17 000 kmrrel és 65 000ftért ---alkuképesen természetesen--
OK
helló mennyit ér egy MZ ETZ 250 alsó villahíd?
Holnap jövök érte, ha neked úgy jó, előtte csörgök.
Rókapimpó!
Elkészültek az MZ cuccok
agy? ha tudnám mire gondolsz........ . . .. . . . .
adatlapomon találsz linket,oda katt,és mindent tudsz
251-es ETZ-mre kellene olyan alkatrész, amivel nem működő kilóméterórámat tudnám újjáéleszteni. Spirálom van, az agy hiányzik hozzá. Ha valaki megválna egy ilyentől, kérem jelezze!
TRK dobj egy mailt
halhó MZ szaki kéne hogy ívják azt a biztosító lemezt ami a kuplung rugó és a között a seeger gyűrű szerűség közt van?
Az is jöhet!
Mindegy csak ingyen legyen,vagy attól egy picivel olcsóbban!

Lenne egy kis söröm-borom-pálinkám "elherdálni való" .
Az má' nem is kell, mi?
Grabó!
Ha van még elherdálni való cuccod,rám is számíthatsz!
Nem csak MZ cucc érdekel,esetleg ha a plazmatévé útban van,vagy a mille, szólj nyugodtan!
Helló mindenki!
Ha valaki tud baranyában eladó etz 250-est az jellezze!
köszi szépen!
grabonál a pont ez igy van nekem is 300elöl rsw hátul utcai 410van oszt jó a versenygépen nekem nincs utcai tapasztalat nem is kell vezetek eleget autóval és kezdem uni de ilyen ez a pop szakma
Mibe kerülne? A benzinbe, amit kipöfögsz a motorodból vagy az autódból ... mondtam, hogy nekem nem kell, pénzt nem kérek érte, csak segíteni próbálok . Már az is baj?
A lomjaidat meg tartsd meg nyugodtan, én is szabadulnék a sajátomtól .....
Egyébként K65 3.00 és K36 4.10 a lom, patent állapotú, olyan részen kopottabb, amit utcán nem soha nem fogsz használni. No, nem azért, mert mondjuk nem tudnál motorozni, hanem azért, mert ezek a tré utak meg az alföldi adottságok nem igazán kedveznek a kanyarvadászatnak . Csak azért vettem le őket a motorról, mert RSW-ket vettem helyettük, egyébként bírták volna még a pályázást .
ugyan az a gumi(tipus és gyártás)vagyis két ugyanolyan gumi,amit utcán kockára koptattak,és a másik amit pályán koptattak,teljesen máshogy viselkednek!és függ még a guminyomástól is. . . . . .
a gumi alakja ,kopottsága,jobban befolyásolja az úttartást,mint a szélessége! ! ! !