Sziasztok eladó a képen látható csodálatos jószág---20 386 0853 ez a tulaj száma..én csak emilekre tudok válaszolni max... az ára 45 000 ft alkuképes--forgalmis--! és a képen látható dkv sach is 1970 es 17 000 kmrrel és 65 000ftért ---alkuképesen természetesen--
251-es ETZ-mre kellene olyan alkatrész, amivel nem működő kilóméterórámat tudnám újjáéleszteni. Spirálom van, az agy hiányzik hozzá. Ha valaki megválna egy ilyentől, kérem jelezze!
grabonál a pont ez igy van nekem is 300elöl rsw hátul utcai 410van oszt jó a versenygépen nekem nincs utcai tapasztalat nem is kell vezetek eleget autóval és kezdem uni de ilyen ez a pop szakma
Mibe kerülne? A benzinbe, amit kipöfögsz a motorodból vagy az autódból ... mondtam, hogy nekem nem kell, pénzt nem kérek érte, csak segíteni próbálok . Már az is baj?
A lomjaidat meg tartsd meg nyugodtan, én is szabadulnék a sajátomtól .....
Egyébként K65 3.00 és K36 4.10 a lom, patent állapotú, olyan részen kopottabb, amit utcán nem soha nem fogsz használni. No, nem azért, mert mondjuk nem tudnál motorozni, hanem azért, mert ezek a tré utak meg az alföldi adottságok nem igazán kedveznek a kanyarvadászatnak . Csak azért vettem le őket a motorról, mert RSW-ket vettem helyettük, egyébként bírták volna még a pályázást .
ugyan az a gumi(tipus és gyártás)vagyis két ugyanolyan gumi,amit utcán kockára koptattak,és a másik amit pályán koptattak,teljesen máshogy viselkednek!és függ még a guminyomástól is. . . . . .
Bocsi, hogy későn reagálok, de közbejött pár dolog.
Kellene a 2 Heidi, az öregemmel holnap délelőtt Debrecenbe leszünk, érte is tudnánk menni, ha jó neked.
Egy elérhetőséget kérhetnék (telszám, cím)?
E-mail címem:
tzvajna@gmail.com
Üdv.:
Ghost
Elkészültek az MZ cuccok
Mindegy csak ingyen legyen,vagy attól egy picivel olcsóbban!
Lenne egy kis söröm-borom-pálinkám "elherdálni való" .
Az má' nem is kell, mi?
Ha van még elherdálni való cuccod,rám is számíthatsz!
Nem csak MZ cucc érdekel,esetleg ha a plazmatévé útban van,vagy a mille, szólj nyugodtan!
Ha valaki tud baranyában eladó etz 250-est az jellezze!
köszi szépen!
A lomjaidat meg tartsd meg nyugodtan, én is szabadulnék a sajátomtól .....
Egyébként K65 3.00 és K36 4.10 a lom, patent állapotú, olyan részen kopottabb, amit utcán nem soha nem fogsz használni. No, nem azért, mert mondjuk nem tudnál motorozni, hanem azért, mert ezek a tré utak meg az alföldi adottságok nem igazán kedveznek a kanyarvadászatnak . Csak azért vettem le őket a motorról, mert RSW-ket vettem helyettük, egyébként bírták volna még a pályázást .