Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké jövöhéten tudok mert ezen a héten nem járok feléd de megyek a jövöhéten amugy is akkarok beszélni veled
Grabó! Ha jó lett,a váltód,visszavágó meccs lesz!
Köszi, rendes tőled , de az ilyen dolgokat szeretem én intézni, meg mindig is szerettem bejárni a műhelybe Bambinál, ki nem hagynám most sem . Egyébként ma csinálta meg egy haver a váltót, úgy néz ki, hogy jó lett, de az majd csak vasárnap derül ki, hogy mennyire .
Te nem jössz amúgy ?
Bendi akár el is tudod vinni a suzukit tőlem:-)
Bendi! Te vasárnap járjál Nyíregyháza közelébe,és a menés után már viheted is a Grabó blokkját a Bambihoz!
luxi a jövö hét vagy utána mert megyek békéscsbira csak németböl kell alkatrész a géphez nincs elfelejtve

majd iszunk rá 1-et
még az idén
grabo ha érdekkel én járok nyíregyházára és környéke ha majd aktuális lesz én felviszem Baminak a blokkot ha gondolod ebbe igy tudok segiteni
Varga te hol a faszomba vagy elveszve
No! Isten éltessen
ezeket a hülyeségeket...............
Loctite csapágyragasztó, biztosan!
Eladó pálya gumik mz re meg mz alkatrészek!
a kuplung felőli főtengelycsapágy szokott mocorogni a blokkban ha lóg az ad ilyen hangot.jó esetben csapágyragasztó megfogja rossz esetben ?
Nekem is beszart a 2. fokozat, szarrá gyaláztam a durva egykerekezgetésekkel. Ha lesz időm húzhatom szét a blokkot, de akkor már lehet, hogy a főtengőt is ki kéne cserélni, vagy legalább felújítani, meg talán egy normális fúrás is ráfér, de minimum meggyűrűzöm a jószágot, hogy megint fel bírjam venni 2.-ban kerékre.
lehet már egyszer kérdezted ezt tőlem de. nem tudok ojat szerezni..
Enyém is ilyen,ha leveszed az alapjáratot megszünik.
kis gond van : mikor hosszabb ideig megyek 4es 5ös sebességgel kb.4000 fordulaton, kuplungot behuzom s a gázt visszaengedem, a blokk olyan hangot ad ki mindha kalapáccsal ütné valaki. Mitől van ez, vagy ilyen kell legyen ? ,a választ előre is köszönöm
Máá híílak is . Na mi van máá nem hallod?
Figyu Darázskám! Elkűdtem keresztfiammal nagyfaluba, ha gondolod meg tudod nézni! Az a biztos! Számé híjjá!
A Joe Bar Team-os olajat nem tudod beszerezni? Az is elf.
sziasztok ha valakit érdekel elf olaj ami nekem bevált etz-be holnap estig irjon nekem.
http://www.vatera.hu/elf_moto_...