szeva azért jó hogy figyelemmel kiséred a dolgokat köszi szépen a misunak van igaza sajnos a jó kis mz-s társság is széjjelmegy sok a gondja mindenkinek nem nagyon tudunk együtt motorozni de a reményhal megy utoljára.nekünk az idénre vége a versenyeknek talán még egy pályázás ha hosszu ősz lesz üdv dioék
Neeeeeeeeeeem, sajna nem az enyém a gép, de jól néz ki!
Igen, németországban nyomom már lassan másfél éve, a motoromon egyszer ültem az idén, ha otthon leszek remélem az idő engedi hogy motorozzak még.
Legyen elég annyi hogy az 1:20-nak sem nagyon sikerült a közelébe kerülnöm . Rengetegen voltak (kb: 50 motor), és az gész délután nem volt egy tiszta köröm . Ezen felül új hátsó gumit raktam fel és nem nagyon vált be , kigyorsításon szanaszétszakítottam.... vaááááááá....
pirelli nem kell többet, a dunloppal és brigivel nem csinált ilyet... Csináltam videót is, csak meg kellene vágnom hogy felférjen, azon látszik is milyen forgalom volt.
Csőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
te rég hallattál magadról!
a képen a te géped?
Külföldön melózol?
az idei év az MZsek jó részének igen pályázás szegényre sikeredett
Sziasztok!
Rég jártam már felétek, remélem mindenkinél minden fasza!
Ezúton szeretnék gratulálni Dióéknak a balassagyarmati remek helyezésért! Legnagyobb sajnálatomra az idei is kimaradt, majd jövőre talán. Addig is üdv Misunak, Luxinak, Benikének, Daragenak, Gabikának és Dióéknak!
sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy egy ts 125-be beépíthető-e az etz első villája kompletten átalakítások nélkül? friss mz tulaj vagyok, és szeretném kicsit átalakítani a ts-em, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok-e ajánlani vmi robogó gyujtást, amit ezekbe a masinákba szoktak beépíteni? 12v-osra akarom megcsinálni a rendszerét... válaszotokat várom, és köszönöm előre is!
Igen, németországban nyomom már lassan másfél éve, a motoromon egyszer ültem az idén, ha otthon leszek remélem az idő engedi hogy motorozzak még.
akkor nem sikeredett a legjobbra
ha valami beválik ne cserégessed másra gondolok itt a gumira
pirelli nem kell többet, a dunloppal és brigivel nem csinált ilyet... Csináltam videót is, csak meg kellene vágnom hogy felférjen, azon látszik is milyen forgalom volt.
nekünk az idei évre ennyi volt S A J N O S
és a hétvégén dolgozunk
milyen volt a szombati nap? 1.18 ment?
Misu, vasárnap Kaucsukkkk?
Csőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
te rég hallattál magadról!
a képen a te géped?
Külföldön melózol?
az idei év az MZsek jó részének igen pályázás szegényre sikeredett
Rég jártam már felétek, remélem mindenkinél minden fasza!
Ezúton szeretnék gratulálni Dióéknak a balassagyarmati remek helyezésért! Legnagyobb sajnálatomra az idei is kimaradt, majd jövőre talán. Addig is üdv Misunak, Luxinak, Benikének, Daragenak, Gabikának és Dióéknak!
http://www.mzracing.hu/index.p...
Samu
http://motornavigator.hu/cikke...
http://youtu.be/n1ZZ_pny2wo
Pályázni érdekel egy újszerű Dunlop 491 Elite II-es gumi felnivel?
Lásd előző hozzászólásomat.
Üdv!
- ETZ 250 sportkipufogó rendszer (csak egy festés kell rá)
- ETZ 250 sportkormány (újszerű)
- Dunlop 491 Elite II 130/70B18 63H gumi (újszerű) ajándék felnivel
Képeket csatoltam.
Várom a jelentkezőket!