Sziasztok! ETZ első fékkel szopok egy jó ideje, egyszerűen már nem tudunk mit kitalálni neki Nem keményedik fel rendesen,ha erősen meghúzom a kart,bejön a markolatig,és nem is megfelelő a fékhatás. 3x lett már szétszedve,fent,lent, kipucolva, fent 3x. karmantyú csere,és semmi javulás.Már vettünk rá másik főfékhengert is (nem gyári),bele zsír új dugattyút,és passzos is,mégse keményedik fel. Fékcső is új, ki van légtelenítve a rendszer,legalábbis ennél feljebb sehogy se keményedett,bubik már nem jöttek. Nem enged sehol. Várom a tippeket, előre is köszi.
Eladó Mz/ETZ Alkatrészek:
kerekek,teleszkópok,műszerek,tank,ülés,gyujtás,MZ 150 es hengerszett stb!
Gumijaim is vannak mz re 80-1000%-ig 1000-3500Ft-ig
Köszönettel:
Tóth Norbert
Minden érdekel, ha sok munkád lenne a láncvédővel ne vacakolj vele 1000 forintért sikerült találnom, csak gondoltam megspórolok pár százast, és mielőtt megvenném feldobom itt a kérdést! Megszámoljam hogy hány fogú a ferde fogaskerék? Felőlem fixálhatjuk a dolgokat részemről áll az üzlet! Üdv!
Halihó olyan problémám lenne hogy kuplung javítás volt mert nem emelt ki, most frankón kiemel viszont ahogy eléri a 3800as fordulatot mintha oldana a kuplung és csak pörög de nuku hajtás. Mi a f*sz lehet?
Szia.A 2-dik képen a gyorsgázkar és a sp1-es edről a félső fékmunkahenger ha még megvan engem érdekelne.Privátba ha küldenél árat és képet megköszönném.Adatlapomon az alérhetőségem.Üdv Gyuri.
a szinterezés az műanyag,és a porfestés is az,mivel a műanyag port ráolvasztják az alkatrészre! régen volt rézánozás azt a porba belemártották,és jó vastag réteg lett rajta,ilyen drót kosarakat,meg tartókat csináltak,általában ez fehér volt
oké kösz az infót, (eddig azt gondoltam h a szinterezés az "műanyag" bevonat, a por festés pedig festékkel való bevonat), akkor ezek szerint hátsó villát és a oldaltámaszt lábféket ilyesmit sem érdemes le szintereztetnem
dobd el a maszek főfékhengert,vegyél tőlem gyárit,és mindjárt jó lesz!
Rozsda,és horpadásmentes TS 250-es tankot keresek!
Nincs véletlenül valakinek? Tudom nehéz ügy,de hátha!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
a harmadik pedig 21 es első még felnin van de megszerelem
kerekek,teleszkópok,műszerek,tank,ülés,gyujtás,MZ 150 es hengerszett stb!
Gumijaim is vannak mz re 80-1000%-ig 1000-3500Ft-ig
Köszönettel:
Tóth Norbert