Ó, Mester Úr, szóval még csak áll az az ajánlat. No, de komolyra fordítva a szót mennyibe kerülne ez nekem? :)
Fölöslegbe van nekem is egy újszerű króm csutkakormány (igaz MZ kupán még nem láttam, hogy ilyet használna bárki is XD ) és egy sérülésmentes rezó (egy festés kell rá), ami szintén csak a helyet foglalja, ha gondolod....
((Na meg egy újszerű Dunlop 491 Elite II (130/70B18 63 H), igaz ezt már elígértem. XD ))
Pontosan mit takar a szett, milyen Heidik is pontosan?
Állapota, mennyire kopott?
Am. van egy új 350-es Mitasom (még előlről), esetleg volna-e egy új 300-asod cserébe?
Ha engem kérdezel, akkor 300-al előre ! Főleg úgy, hogy 350 van hátul. Ez a gyári ajánlás is egyébként (300-350 elől-hátul), ilyen van szinte az összes MZ-kupás motorján is egyébként. Az már más kérdés, miért: az általánosan kedveltebb 410-es K36 Heidit nem gyártják már RSW-ben, maradt a 350-es K65 RSW . Jó az egyébként, de én speciel jobban szerettem a 410-est.
Ahogyan már mondtam, itt lóg a garázsomban egy szett Heidi utcai keverékkel, ha érdekel, átcsattogsz érte balfasznojstadtba, oszt' tiéd, viheted , nekem nem kell, csak a helyet foglalja.
Baszki, csak neked lett igazad. Már nem egyszer nem kétszer úgy jártam a 275-ös gumival, hogy egy nagyobb gyorsítás esetén beszitált, legutóbb nem is kicsit...
Amikor 350-es volt előtt ez abszolút nem volt jellemző... na jó ez nem egészen igaz, 50-60 alatt enyhén rángatta a kormányt. Egy biztos, 350-es gumival az előbbit leszámítva sokkalta stabilabbnak bizonyult, még két személlyel is. Így a 275-sel olyan instabilnak, könnyűnek érzem az elejét. Kicsit félelmetes tud lenni! XD
Ez így nem jó. Eddig "mázlim" volt.
Kérdés:
Előre mehet egy 325-ös vagy inkább egy 300-as legyen?
Hozzáteszem hátul 350-es gumim van (nem tudom mennyit számít).
Énis pont így voltam aztán vaterán találtam egy újat 11ezerér mondom annyit nekem nemér,és egy használtat aminek oldalt a fogója levolt vágva ezerér óh mondom az tökéleteslesz nekem annyira nemhiányzott az a kiálló kis rész. de amugy tényleg nemkönnyű szerezni még olyantól sem akinek bontója van de legyen szerencséd
mikor jöttetek mert én is voltam de 14órakor eljöttem de a 2supermotoval elmotoroztam a kawával mecseltünk 10:40re értem ki és simsonosokkal motoroztam 14fok volt de fasza volt
na mister kókai mi ott voltunk ön nem!44eket mentem kisdiónak 4körönként adtam kört ugy hogy a célegyenest végigegykerekeztem ki.......szott jót motoroztunk csak az volt a gond hogy ketten voltunk kár hogy más nem akarta kihasználni az utolsó lehetőségeket azért jót mentünk kezdett hideg lenni de hát volt már igy máskor is pár képet csináltam telóval majd feltesszük valahogy üdv mindenkinek diosensei
Sziasztok Volna nektek 150 es hengerszettem kiváló minőséggel adom dugó henger hengerfej mind nagyon jó álapotba,valamitn 150 es hez van gyujtásom,250 es ETZ hez pedig komplett kasztni amit már lebontottam ülés stb bi is
üdv.van 2db 250 es mz blokk meg egy csomo henger hengerfej lámpa egyéb alkatrészek egy 150 etz átépítve hely hiány miatt olcsón szinte vas árba megválnék mindentől a számom 06 30 617 6991 ha érdekel valakit híjon
Ó, Mester Úr, szóval még csak áll az az ajánlat. No, de komolyra fordítva a szót mennyibe kerülne ez nekem? :)
Fölöslegbe van nekem is egy újszerű króm csutkakormány (igaz MZ kupán még nem láttam, hogy ilyet használna bárki is XD ) és egy sérülésmentes rezó (egy festés kell rá), ami szintén csak a helyet foglalja, ha gondolod....
((Na meg egy újszerű Dunlop 491 Elite II (130/70B18 63 H), igaz ezt már elígértem. XD ))
Pontosan mit takar a szett, milyen Heidik is pontosan?
Állapota, mennyire kopott?
Am. van egy új 350-es Mitasom (még előlről), esetleg volna-e egy új 300-asod cserébe?
Hú, na most jó sokat kérdeztem.
Várom válaszod!
Legjobbakat!
Köszi előre is!
Ahogyan már mondtam, itt lóg a garázsomban egy szett Heidi utcai keverékkel, ha érdekel, átcsattogsz érte balfasznojstadtba, oszt' tiéd, viheted , nekem nem kell, csak a helyet foglalja.
Baszki, csak neked lett igazad. Már nem egyszer nem kétszer úgy jártam a 275-ös gumival, hogy egy nagyobb gyorsítás esetén beszitált, legutóbb nem is kicsit...
Amikor 350-es volt előtt ez abszolút nem volt jellemző... na jó ez nem egészen igaz, 50-60 alatt enyhén rángatta a kormányt. Egy biztos, 350-es gumival az előbbit leszámítva sokkalta stabilabbnak bizonyult, még két személlyel is. Így a 275-sel olyan instabilnak, könnyűnek érzem az elejét. Kicsit félelmetes tud lenni! XD
Ez így nem jó. Eddig "mázlim" volt.
Kérdés:
Előre mehet egy 325-ös vagy inkább egy 300-as legyen?
Hozzáteszem hátul 350-es gumim van (nem tudom mennyit számít).
A fenti kérdésemre bárkitől várom a választ!
Előre is köszönöm!
http://youtu.be/orzLgwg-alE