Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak rendes csávó ez a Bobek .
Pócsra alap, hogy megyek, de ott is Neked áll majd a zászló . A hétvégén nagyon küzdöttem a technikával, a használhatatlan kettes fokozatot kiváltandó 15-ös lánckereket tettem fel, de nem jó az istennek sem, nem jönnek így ki a fokozatok . Ahol a 17-essel kettesben fordultam eddig, most 3-as csúsztatott kuplung volt a menü, mondanom sem kell, milyen eredménnyel . A héten találnom kell egy kompetens szerelőt, én nem merek nekiállni a váltószerelésnek, mert még sose csináltam olyat, de Bambihoz se tudom elvinni, egy kicsit drága mulatság lenne csak e miatt kétszer felutazni a főfaluba . Pedig az lenne az igazi megoldás ...
Közben beszéltem Bobekkal,már kimentett! Igazolt a hiányzás.
Ja igen, Marci barátom volt ott a verseny előtti nap,csak akkor a motorja hamar föladta a harcot. Vasárnapra rendberaktuk,és az esés ellenére pozitív élményekkel zártuk a napot! Hívtam Pócsra, folyamatosan puhítom,de a jövő héten vizsgázik,és tanulnia kell.
Remélem te jössz egy Balassagyarmat visszavágóra!
Talán azért nem láttál minket, mert nem voltunk ott ?
Tényleg közbejöttek a dolgok, Bobeket elvitte a főnöke sofőrködni, részegeskedni támadt kedve, szegény Bobek meg tekergethette a kormányt . Én meg elkezdtem délelőtt láncot kurtítani a Millén, de megfőtt a sarokcsiszolóm közben és csak ma délelőtt tudtam összerakni a motort e miatt . No de majd bepótoljuk a hétvégén a dolgokat !
A havert meg hozzad Pócsra, hadd szívja magába a légkört ! Ő az egyébként, aki lejött Veled a verseny előtti edzésnapon Brezovára, ugye?
eladó mz 89 es 160 000ért gyűjtőtől! 30 605 6883
gabor8181@freemail.hu a képen látható tipp topp állapotban--
Grabó,Bobek! Nem láttalak titeket Brezován!
Közbejött valami? Amúgy kevesen voltunk,Marci barátommal csak ketten voltunk MZ-vel,de nagyon jókat tudtunk meccselni! Ügyesen megy,jövőre jönni akar kupázni!
benne van,csak száma nincs.arról meg nem én tehetek...........
Köszi szépen a segítséget!De az olympia ts színkódja nincs benne csak az etz é...
Szevasztok!

Katonai Mz kormányra lenne szükségem. Nincs valakinek egy eladó?
Vki tudja az MZ TS 150es motor gyári kék színkódját?
Fáájin lesz,gyertek csak!
Letekerem azt a kisujjat, oszt vót-nincs tudomány ...
Amúgy Bobekkel azt találtuk ki, hogy eltekergünk vasárnap Brezovára az offokkal, bandázás céljából kifolyólag e ...
Nincs mit apóca!
Én is csak nem tudok mivel! Motor vóna, csak nincs mivel odavinni!
Eldőlt,mi Brezovázunk vasárnap,de pócsra is megyünk majd! Nem menekülsz Grabó! Én nyáron edzettem ott eleget,kisujjban van a 14. hely!
Még egyszer köszönöm az SOS segítséget, életmentő volt , nem lehetek elég hálás érte !
Fasza volt !
A hétvégén én is mennék ám, de a váltóm csak nem akar magától megjavulni . De asszem lesz@rom, inkább teszek fel még eggyel kisebb lánckereket, aztán kitolom a biciklit Pócsra . Nem voltam ott vagy három éve, a jövőheti balhéra csak nem mehetek el felkészületlenül .
Vasárnap Brezova,vagy Kakucs? Én mennék valahová!
Kemény futam volt! Én Grabóval meccseltem kicsit hátrébb,arról is van felvétel,egyszer csak majd ti is láthatjátok!
Aztaqva... ez most mi küzdősport vagy motorolás... nagggyonálllattt...
Képet, árat privátban tudsz küldeni?
Eztet nézzétek!
Hi! Van egy 190/60-as 211-es médiumom, az jó neked? Kis pézé, jó állapotban!