Csak rendes csávó ez a Bobek .
Pócsra alap, hogy megyek, de ott is Neked áll majd a zászló . A hétvégén nagyon küzdöttem a technikával, a használhatatlan kettes fokozatot kiváltandó 15-ös lánckereket tettem fel, de nem jó az istennek sem, nem jönnek így ki a fokozatok . Ahol a 17-essel kettesben fordultam eddig, most 3-as csúsztatott kuplung volt a menü, mondanom sem kell, milyen eredménnyel . A héten találnom kell egy kompetens szerelőt, én nem merek nekiállni a váltószerelésnek, mert még sose csináltam olyat, de Bambihoz se tudom elvinni, egy kicsit drága mulatság lenne csak e miatt kétszer felutazni a főfaluba . Pedig az lenne az igazi megoldás ...
Közben beszéltem Bobekkal,már kimentett! Igazolt a hiányzás.
Ja igen, Marci barátom volt ott a verseny előtti nap,csak akkor a motorja hamar föladta a harcot. Vasárnapra rendberaktuk,és az esés ellenére pozitív élményekkel zártuk a napot! Hívtam Pócsra, folyamatosan puhítom,de a jövő héten vizsgázik,és tanulnia kell.
Remélem te jössz egy Balassagyarmat visszavágóra!
Talán azért nem láttál minket, mert nem voltunk ott ?
Tényleg közbejöttek a dolgok, Bobeket elvitte a főnöke sofőrködni, részegeskedni támadt kedve, szegény Bobek meg tekergethette a kormányt . Én meg elkezdtem délelőtt láncot kurtítani a Millén, de megfőtt a sarokcsiszolóm közben és csak ma délelőtt tudtam összerakni a motort e miatt . No de majd bepótoljuk a hétvégén a dolgokat !
A havert meg hozzad Pócsra, hadd szívja magába a légkört ! Ő az egyébként, aki lejött Veled a verseny előtti edzésnapon Brezovára, ugye?
Letekerem azt a kisujjat, oszt vót-nincs tudomány ...
Amúgy Bobekkel azt találtuk ki, hogy eltekergünk vasárnap Brezovára az offokkal, bandázás céljából kifolyólag e ...
Fasza volt !
A hétvégén én is mennék ám, de a váltóm csak nem akar magától megjavulni . De asszem lesz@rom, inkább teszek fel még eggyel kisebb lánckereket, aztán kitolom a biciklit Pócsra . Nem voltam ott vagy három éve, a jövőheti balhéra csak nem mehetek el felkészületlenül .
Pócsra alap, hogy megyek, de ott is Neked áll majd a zászló . A hétvégén nagyon küzdöttem a technikával, a használhatatlan kettes fokozatot kiváltandó 15-ös lánckereket tettem fel, de nem jó az istennek sem, nem jönnek így ki a fokozatok . Ahol a 17-essel kettesben fordultam eddig, most 3-as csúsztatott kuplung volt a menü, mondanom sem kell, milyen eredménnyel . A héten találnom kell egy kompetens szerelőt, én nem merek nekiállni a váltószerelésnek, mert még sose csináltam olyat, de Bambihoz se tudom elvinni, egy kicsit drága mulatság lenne csak e miatt kétszer felutazni a főfaluba . Pedig az lenne az igazi megoldás ...