Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!Van egy hátsó agyam MZ-be ami tárcsafésnek van átalakítva csak felnire kell fűzni,ha kell irj.cserélhető is pancsi vagy mot.alk.-re.Nekem csak a polcon porosodik.
szia ----persze..de az a legjobb dolog ha felhívod atulajt és megkérded hogy áll....meg van e még vagy sem mert én csak hírdetem..nem álok vele napi kapcsolatban elvileg szombatra ígérte valaki hogy megnézi de kitudja milett belölle...20 386 0853
szerintem nem mustang valami szélesebb de fasza a kisgép tudsz róla még valamit?
van egy kis ts vázam ha tudok szivesen segitek 303178505
Na itt a kép. A ferde fogaskerék szabadon van, ennek elméletileg van egy burkolata, és megint csak elméletileg ha ilyenem nincs, hiába van spirálom, fogaskerekem, nem tudom hasznukat venni... Vessetek fényt a dologra pls.
Ha valakinek lenne egy ES/TS125 váz feleslegbe akkor vevő lennék rá. Keleti régióból lehetőleg. Játszós motorhoz kéne.

Szerintetek a leni képen egy Mustang tank van az Mz-n?
Megírnád ha esetelg meglenne még a hétvégén?
Szerintem arra próbáltam utalni, amit Te "maszek láncvédőnek" hívtál. Szóval nekem teljesen szabadon vannak hátsó fogaskerekek. De délután dobok fel egy képet.
Rókapimpó!
Kész a hengerfej.
Helló! Van egy 125-ös Etzm. Az a baj nincs töltése! Hogyan tudnám ezt ki javítani! Előre is köszi!
az a baj,h.amit írtál,nem derül ki a számomra,h. mit akarsz.........
köszi a megértést..
Na megvizslattam alaposabban a dolgot, öszintén szólva mióta nálam van a motor nem foglalkoztam ezzel. Látom a ferde fogaskereket, és épp ez a baj, nincs meg a ház ami ezt az egészet burkolná. Ha jó az információ amit kaptam, akkor erre is szükségem lesz. Mit gondolsz erről?
szia----te vagy a 4. érdeklődő..ha még meglesz jövő szombatig a motor akkor beszélhetünk róla...üdv..
Üdv

Engem érdekel a DKW-d.Csere vagy egy kiskormányos 125-ös TS-re?
Sziasztok! Eladó egy teljesen gyári állapotú ETZ 125 típusú motorkerékpár. A motor 2011-ig egy gazdánál volt. Ár: 125.000 forint
Telefonszám: 0630 282 47 18
email: h.csabi@freemail.hu
most 80W90 volt itthon de lehet hogy az nem tuti... ha nem muszáj akkor még 1et már nem veszek csak mondom megkérdezem hogy az rossznak nem rossz-e
jobban jársz 10w40 motorolajjal kb ugyanazt tudja olcsó jó és nem kuszik vele a motor hidegen vagy atf olaj de az drágább
Hi all! 125os etzbe milyen olaj kell? 80wmennyi?
vannak ujságirók akik felismerik a tuti versenyzőket már lassan rám sütik hogy csókos vagyok a cikkszerzőknél az idén minden verseny utáni cikkben szerepeltem a zöld mzvel valamilyen uton módon kisdio szerint nagyon idegesitő vagyok ha valakit esetleg érdekel eladó a versenygép
Hogy érted, hogy ne számítsak hosszú életre? Amúgy mindenképpen érdekel a dolog! Holnap megírom hogy milyen kell! De érdeklődtem és két kis fogaskerékre van szükség, amik hajtják a spirált! Mindkettő van a készleteden? Köszönöm szépen előre is, nagyon örülök a segítségednek, és csodásak a fotóid a profilodon!
A Wild után most a Motorrevüben vagy