Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyári (bakelit) láncvédőm nincs.csak maszek.olyan,ami eszi a fogaskereket.kitudom hézagolni,és jó lesz .fogaskerékből jól állok.árat később írok!
:) Akkor kezdjük előről! :D Linkeltem be képet kicsit korábban, oda kellene minden, a hátsó fogaskerékhez. Legjobb tudásom szerint: két fogaskerék, és egy láncvédő, ami mint már kiderült nem doboz meg ilyenek ahogy korábban írtam tévesen. Mi az ajánlatod?
mindenem van!
hoppá.a szinter,és a porfesték ugyanaz!nem ajánlom,csak ha a szobában tartod mert olyan rugalmas,eleinte,h ha alámegy a víz valahol,ahol nincs rendesen beszórva,vagy lepattan 1 kőtől,akkor nem bír alóla kimenni,és olyan lessz egy idő után,mint amikor a fenyőfa kérge alá megy a szu.aztán pár év mulva megkeményedik,és pereg le az egész!szinterezni csak óratartó,és kisebb alu alkatrészeket érdemes.de nekem a téli motorozást sem szerették ezek az alkatrészek.a gyári alapozásnál nincs jobb! csiszold le a rozsdát,vagy homokszórás,aztán alapozó,és lehet fújni! az udvaromba áll már vagy 10 éve egy elkezdett motor,éri a vázat,az eső és a hó.de még olyan fényes mint amikor lefújtam.2k rezakril festékkel!igaz,nem szeretik a fényezők,mert kurvára büdös,de nagyonjó festék!
Hali az érdekelne hogy mit ajánlotok szinterezést vagy porfestést inkább etz 250 vázra
ETZ-m kilóméterórájának meghajtásához szeretnék alkatrészeket, minden kell, spirált kivéve, az már van! Ha valaki(k)nek lenne fölöslegesen, az áhított alkatrészekből, kérem szóljon!
Köszi Srácok .Tomi a számodat megtaláltam és elmentettem remélem nem baj, amúgy elég sokat járok Szolnokra majd egyeztetünk.A hétvégén hozom haza a 3-dik donort és ha ezt is szétbontom elkezdődhet az alkatrészek összeválogatása.Mégegyszer KÖSZÖNÖM.
Jájj de szíp motor.Én szolnoki vagyok ha errejársz beszélgethetünk. Vagy vlada76@freemail.hu.
csáá jászberény?
de a kormány meg van?
Sziasztok!

Gyene Tamást -mitoo- ismeri valaki? Katonai MZ kormányt "vettem" tőlle. 3 hete elutaltam neki a pénzt, azóta se e-mailra se telefonra nem válaszol.

Annyit tudok, hogy Fejére megyébe, Kőszárhegyen lakik.

Itt az adatlapja: http://www.sportmotor.hu/tagok...

Nem tudom most mit csináljak.
Üdv.Mint a képeken is látszik nem lessz egyszerű dolgom ebből a 2db 250 és 251-es ,plssz még van 1- alig hiányos tárcsafékes 250-esem és ebből a 3-ból szeretnék 1-Mz kupára alkalmas versenygépet építeni .Ezért jó lenne ha valamejkőtökkel fel tudnám venni a kapcsolatott és néhány jó tanácsal el tudna látni.Esetleg személyesen is tudnánk konzultálni.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM. Az adatlapomon az elérhetőségem.
nem sok várom a jövö évet készülödök csinálom a vasat
na azt hittem már megfagytál ott kókán hali mi a helyzet?
helló mindenki Öregdió eladó a kipuff a ts250r ha igen akkor beszélünk telefonon kösz
Hali MZ- sek. Néha nézzetek be hozzánk ezen dolgozunk: http://www.oldtimerhungary.com... Üdv.
Helló. Segítségre lenne szükségem vettem egy MZ elejét tárcsa féknyereg 2 teleszkóp kerék ilyesmi. Na az első probléma hogy szét szeretném szedni a féket mert valami agyhalott étolajat tett a fékbe fékolaj helyett ki kéne pucolnom de nem tudom hogyan szedjem szét magát a nyereg belsejét meg a felső munkahengert szeretném átpucolni meg a csövet. Ehhez kéne segítség valamint van küllőm mert 18" os felni volt rajt és 16 ra küllőzöm tehát van küllőm amit cserélnék olyanra amit nem kell elmetélne ha valakit érdekel a csere szóljon elég jó állapotúak jó mentet van rajzuk a kromozásuk nem az igazi de elég jók egyes darabok hátha valaki szeretne cserélni. A segítséget meg előre is köszönöm.
Szép Napot ! Én Is a segítségetekre szorulok
- Hajtókaros lett a 250 etz , Nézegettem különböző oldalakon különböző hajtókarokat tawai , török stb van kínálat bőséggel ! Szeretném megkérdezni melyik a legbeváltabb, melyiket éri megvenni ? Ha konkrét oldalt , linket tudtok annak még jobban örülnék!
-köszönöm szépen!
üdv..
Üdv.A vaterán találtam szerintetek megéri ETZ250-csapágykészlet Főtengely6306 2rsr.cs Fag 2db Tengely6302 DDR DKF 1db Teng kapcs16005 DDR DKF 1db Halytó teng6204 DDR DKF 1db Halytó teng6203 FLT 2db ,ezzel szerelve gyárilag, Halytott teng6304 DDR DKF 1db És mindez 5000-ft szerintetek megéri . Amúgy a most vásárolt motoromhoz kellene amit az Mz-kupára szeretnék megcsinálni.
BaziJoe-nak meg mostmár hogy tudjuk semmi baja, ezt tudnám ajánlani:http://webshop.leszarom.com/te...
Hát igazán nagyon köszönöm szépen.
VARGA TOMINAK
de nagy a csöönddd itt rideg tartásuak meg alszanak
Németek szerveznek minden évben MZ 125 versenyt. A képet a rendezvény weblapján találtam.

http://www.mz-trophy.de/