:) Akkor kezdjük előről! :D Linkeltem be képet kicsit korábban, oda kellene minden, a hátsó fogaskerékhez. Legjobb tudásom szerint: két fogaskerék, és egy láncvédő, ami mint már kiderült nem doboz meg ilyenek ahogy korábban írtam tévesen. Mi az ajánlatod?
hoppá.a szinter,és a porfesték ugyanaz!nem ajánlom,csak ha a szobában tartod mert olyan rugalmas,eleinte,h ha alámegy a víz valahol,ahol nincs rendesen beszórva,vagy lepattan 1 kőtől,akkor nem bír alóla kimenni,és olyan lessz egy idő után,mint amikor a fenyőfa kérge alá megy a szu.aztán pár év mulva megkeményedik,és pereg le az egész!szinterezni csak óratartó,és kisebb alu alkatrészeket érdemes.de nekem a téli motorozást sem szerették ezek az alkatrészek.a gyári alapozásnál nincs jobb! csiszold le a rozsdát,vagy homokszórás,aztán alapozó,és lehet fújni! az udvaromba áll már vagy 10 éve egy elkezdett motor,éri a vázat,az eső és a hó.de még olyan fényes mint amikor lefújtam.2k rezakril festékkel!igaz,nem szeretik a fényezők,mert kurvára büdös,de nagyonjó festék!
ETZ-m kilóméterórájának meghajtásához szeretnék alkatrészeket, minden kell, spirált kivéve, az már van! Ha valaki(k)nek lenne fölöslegesen, az áhított alkatrészekből, kérem szóljon!
Köszi Srácok .Tomi a számodat megtaláltam és elmentettem remélem nem baj, amúgy elég sokat járok Szolnokra majd egyeztetünk.A hétvégén hozom haza a 3-dik donort és ha ezt is szétbontom elkezdődhet az alkatrészek összeválogatása.Mégegyszer KÖSZÖNÖM.
Üdv.Mint a képeken is látszik nem lessz egyszerű dolgom ebből a 2db 250 és 251-es ,plssz még van 1- alig hiányos tárcsafékes 250-esem és ebből a 3-ból szeretnék 1-Mz kupára alkalmas versenygépet építeni .Ezért jó lenne ha valamejkőtökkel fel tudnám venni a kapcsolatott és néhány jó tanácsal el tudna látni.Esetleg személyesen is tudnánk konzultálni.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM. Az adatlapomon az elérhetőségem.
Helló. Segítségre lenne szükségem vettem egy MZ elejét tárcsa féknyereg 2 teleszkóp kerék ilyesmi. Na az első probléma hogy szét szeretném szedni a féket mert valami agyhalott étolajat tett a fékbe fékolaj helyett ki kéne pucolnom de nem tudom hogyan szedjem szét magát a nyereg belsejét meg a felső munkahengert szeretném átpucolni meg a csövet. Ehhez kéne segítség valamint van küllőm mert 18" os felni volt rajt és 16 ra küllőzöm tehát van küllőm amit cserélnék olyanra amit nem kell elmetélne ha valakit érdekel a csere szóljon elég jó állapotúak jó mentet van rajzuk a kromozásuk nem az igazi de elég jók egyes darabok hátha valaki szeretne cserélni. A segítséget meg előre is köszönöm.
Szép Napot ! Én Is a segítségetekre szorulok
- Hajtókaros lett a 250 etz , Nézegettem különböző oldalakon különböző hajtókarokat tawai , török stb van kínálat bőséggel ! Szeretném megkérdezni melyik a legbeváltabb, melyiket éri megvenni ? Ha konkrét oldalt , linket tudtok annak még jobban örülnék!
-köszönöm szépen!
üdv..
Gyene Tamást -mitoo- ismeri valaki? Katonai MZ kormányt "vettem" tőlle. 3 hete elutaltam neki a pénzt, azóta se e-mailra se telefonra nem válaszol.
Annyit tudok, hogy Fejére megyébe, Kőszárhegyen lakik.
Itt az adatlapja: http://www.sportmotor.hu/tagok...
Nem tudom most mit csináljak.
- Hajtókaros lett a 250 etz , Nézegettem különböző oldalakon különböző hajtókarokat tawai , török stb van kínálat bőséggel ! Szeretném megkérdezni melyik a legbeváltabb, melyiket éri megvenni ? Ha konkrét oldalt , linket tudtok annak még jobban örülnék!
-köszönöm szépen!
üdv..
http://www.mz-trophy.de/