Igen ott ezt meg tudják csinálni, mert van megfelelő műszerük hozzá. Kis hazánkban nincsen ilyenre lehetőség műszer hijján csak KKF-es emberkével együtt. De nem nagyon hallottam a felől, hogy ez érdekelné valamelyik felsőbb vezetőt is, mármint a dobok hangossága. Amíg ők nem uszítanak erre a munkára addig nem nagyon fog érdekelni senkit a dolog, kivéve, ha valaki nem éjfélkor szabályoztatja le a mocit a főút közepén.....
Nem is rátok gondoltam .
Volt tegnap a SAT3-n egy riport műsor amin a német rend őrei , vették ki a motorosokat a szerpentinen és vizsgálták a dobokat.
Reggelt!!!
Lum....VAZZZE. Nem én megyek 2 és fél hétre szabira hanem Tgyene!!
Szerencsés (tlen) NŐSÜL. (neki se legyen jobb )Előtte 1 hét hogy erőt gyűjtsön, utánna 1 hét hogy elfelejtse. És megy minden tovább a megszokott kerékvágásba
Mikor lesz már meg a vasad Lum..????Ma este megbeszéljük.
Na lépek a városba ügyintézni.......MOTORRAL
Nekem nem teljesen egyenletes.......900-1100 között ingadozik picit.......tartja az 1100-at, de visszaesek néha 900-ra, aztán hirtelen fel megint 1100-ra.......
én fix vagyok természetesen. a beszkárt az akácfa utcában van.
kozmax - RETTENETES tervek??? ez az, már dörzsölöm a tenyerem
tomato - vaze, 2 hét pihi? én május 5 után fogok ráérni jobban, akkor majd mehetünk 1-2 hétköznapi 1naposat valahova, meg pálya (remélem már meglesz a vas is addigra)
Gyönyörű, csodálatos, fantasztikus, páratlan, felűlmúlhatatlan napra ébredtünk!!!
Megyek melózni, du átadom a csúcsgórénak a dolgaimat és holnap megkezdődik a "jól megérdemelt" két hét pihim!!!!!
Szóval a mai nap nem non izgat...
Valahogy túl élem, aztán minden munka el van felejtve!
ami késik az nem mulik.
nem a magunk fajtval van a baj, aki alig várja, hogy elhaggya várost, és csak fogyjon a kilométer.
akik a köruton ordittatják a gépüket, na majd Ő miattuk megszivjuk mi is. elöbb-utobb szerintem ráfognak állni ezekre is, föleg mert elég jo kis bevételi forrás lesz
TÉNYLEG HIDI!!
Láttam tegnap (meg már réggeben is) motoros mentősőket. Panaszkodtak hogy kevesen vannak és lassan megindul a képzés. Mert kevés a Doktor aki Motorozni is tud.
Namár most Te ügye DOKTOR vagy ..tudsz MOTOROZNI is ...tehát............................jelentkezni kell
Na szaladok mert elkések............bár motorral nem hiszem
Lum..... akkor most menjek érted vagfy ne??