Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Egyik kedvenc témám.
Gratula a képhez!

Nagyon jó!
Lum!

Egyre valószínűbb, hogy megyek. Bízom a túra szervezőiben, hogy megfelelő "fácános" látnivalókat is beiktatnak a programba. Fénykép biztosan lesz, ismered Tomatot, de én is fénykezésmániás vagyok.
Legroszabb esetben küldünk képet egy vagon ZLATYI-ról.
K@..ra sajnálom, hogy még nincs mivel velünk jönnöd!
én még holnap lehet hogy gurulok .......csak hogy "bemelegedjek"
A nap meg lassan lement...
jól néztek ki
Teljes stressz alatt vagyok már
Lum
ZLATYI lessz
HI!!!
Készülsz már a vasárnapra?? Lehet hogy Karmi is jön
Jég is esett, de behúzódtunk egy buszmegállóba a már ott várakozó 4 másik motoros mellé
Tgyenéékkel is összefutottunk az egyik benzinkútnál, aztán átmentünk Vörösvárra, ahol a cukrászda már nem volt nyitva.
Estét
Legszebb öröm a káröröm
De legalább motorozott...........és hát nem vagyunk cuzkorból
Tgyene-ékkel találkoztatok???
Üdv mindenkinek!
Motochris még egyszer elázott, ezúttal a Pilisben
A fülesről jut eszembe A sulinak újak vannak,a min keresztűl vissza lehet magyarázni az októtnak
Eddig csak a bukó alatt morogtam fennhangon, de most már cak csendben magamban Még meghallja
lassan már csak fényképről ismernek meg itthon
Kozmax!!!
Sikerült kipróbálni????
ha hozod a vasadat is, akkor nálam csövezhettek. majd felvlátva sétáltatjuk a kicsikét
Nagyon sok vaj lehet a fejeden
mennék én vazzzeeee ...de félek ha még oda is elmegyek akkor már haza se jöjjek mert a bőröndömet az ajtó előtt találom
na végre valaki meghallja az eddig pusztába kiáltott szót!! köszi, pari, tudtam, h rád számíthatok majd minden szlovák sört szeretek (persze nem az ottani teszkósat), de a lényeg, h 12-es legyen, az az igazán zamatos!!!!

este nem mocorogtok valamerre? én megyek a ráday utcaába mulatni. tom, te ott vagy egy köpetre! he?
Ennyit az időjárásról!!!
Motochris!
Én is majdnem így jártam de nekem szerencsém volt. Pont mikor lehajtottam a teremgarázsba , akkor kezdett zuhogni az eső ...szóval megúsztam Vasárnap jöttök???
Pimpi!
Ha neked a túratempód 160, akkor velem nem fogsz nagyon sokat túrázni. Csak az első métereken
Karmi!
Szeretettel várunk. Tudod az INDULÁS időpontja 8.00......a találkozóé meg fél v. háromnegyed 8.
Kawanyu!
Szomorú lettem, hogy egy ilyen .........................miatt nem jössz velünk. . De legközelebb már jössz remélem.
Lum.....!
Pontosan milyen serre gondoltál ....mert akkor hozok szuvenírt neked.
Pohi!!
Nem csináltál képeket a bemutató motorozásról ...............csak hogy tudjam hogy mit gyakoroljak
......csak nehogy azt mond hogy más miatt csaltál meg
te mekkora köcsög vagy, de ez jó volt!!!!

LX
AZ is kawa, csak sárga
Uhh.. most olvastam amotorok+csajok topicot... hoyg mi folyik ott