Az a tanár versenytáncolt régen, művészi hajlamai vannak, rózsaszín, neonlila, zöld, sárga cuccokban jár, és hülyén gesztikulál folyton. Ja, és a kedvenc tanítványai (fiúk) "Carlo"-nak hívják. (Károly bácsi )
Én meg napok óta (na jó, két napja ) csináltam a kiselőadásomat az egyik Faktra, a japán fasizmus témájában, ami miatt nem nagyon csináltam napokig semmit, nem is mentem ki az utcára, későn aludtam, korán keltem.... erre az a buzeráns (tényleg homo lehet ) tanár nem jött be órára!!!
Na meg volt az ellenőrzés...
Berobogott a főnök, kérdezett valamit és ment is tovább.
-Tipikusan "na lássuk itt van-e még" formájú ellenőrzés volt...
Szóval: Azért nem érzem, hogy ott ül,mert a bal kezével a hasam taperolja, a jobb kezével hátúl kapaszkodik. Fékezésnél hátrafelé húzza magát, így nem esik rám súly. COOL...
arra még nem reagált senki, h kértem a túrátokról fényképeket, és ZLATYI BÁZSÁNT!!! 12%-osat, dobozosat!! ugye nem kell még egyszer mondanom, h mennyire szeretném???? (ha nem találtok, kelt is jó lesz, de az csatos üveges legyen!!!
akkor kiegészítelek titeket, sőt, ha túrázni megyünk, akkor el is láthatlak titeket vékészítménnyel ha netán elvágnátok a kis ujjatokat bugylibicskával, ugyanis 0rh+ vagyok.
hogy mi újság? most beszéltem egy kedves ügyféllel. egy valószínűtlenül nagy - nem nevezzük meg - vállalatnál dolgozik vezető beosztásban. nekik csinálok egy projektet, és cask az ő megaatyaúristen főnöke tudja aláírni, akitől talán még ő is fél
nos, miután rászántam az utóbbi 3 napomat arra, hogy éjjelnappal (ma reggel 5kor feküdtem le, és f7kor keltem, tegnap 2szer ennyit aludtam) összerakjam a dolgot, agyonszámoltam magam, stb, stb, kiderül, h a bigboss megy vikkendezni, ezért nem tudok ma találkozni vele, csak hétfőn (érthetetlen módon nem alkamazkoik hozzám ). ergo ha ezt tudom, és nem sokkol a határidő, akkor 7végén lazán összepötyögtem volna, miközben kimegyek a margit szigetre, és pitypangot rágcsálok a napsütésben..
na, és mondja még nekem valaki, h a vállalkozó a maga ura, meg hogy irigylésre méltó...
Szerintem ez az egyik legkényelmesebb motor egy utasnak! Tudod nekem ráadásul van doboz is hátul, háttámlával az utasnak, és kapaszkodóval, szóval lehet mindenhol kapaszkodni, bár... ha egyenes háttal ül, akkor nagyon magas a súlypont, és nagyon hajlamos minden gyorsításnál csapkodni a kormányt, meg emelni az elejét, szóval az csak állandó sebességnél lehetséges. Egyébként Ő is átkarol engem, és így frankó szokott lenni... Mármint nem csak nekem hanem általában Neki is, az utazás alatt. Az hogy van hogy nem érzed nagy fékezésnél sem őt? Olyankor azért előrecsúszik, nem?
Mi meg voltunk ma kanyarogni egyet, és nagyon ügyesen asszisztált Anett! Eddig csak városi "motorozásban" volt része velem, az meg szar dolog.
Egyébként a kedvesed hogy viseli az utas szerepét?
Én komolyan mondom, hogy néha hátra kell tapiznom, hogy nem hagytam-e el setoppot.
Baromi jól kapaszkodik és nem érzem, még ha satuzok akkor sem.
Nincs valakinek jó módszere tüsszentés ellen???
Valami olyan, mint a csuklásra.
Minden második karakter leütésénél tüsszentek egyet
Remélem elmúlik, mire bukót kell húznom!!!
tudod, csupa-csupa ZÖÖÖD motorok
Neeeeem*
*tudok róla.
nekem 1ébként van még otthon csatos bambis üvegem. meg 1-2 kelt-es is akad
Cris!
Akkor jössz ugrani, vagy beletöltöd a vasba az árát???
Hiába... motoros vér csörgedez ereinkben!
Csatos üvegben a Bambit árulják(ták)...
Berobogott a főnök, kérdezett valamit és ment is tovább.
-Tipikusan "na lássuk itt van-e még" formájú ellenőrzés volt...
Szóval: Azért nem érzem, hogy ott ül,mert a bal kezével a hasam taperolja, a jobb kezével hátúl kapaszkodik. Fékezésnél hátrafelé húzza magát, így nem esik rám súly. COOL...
arra még nem reagált senki, h kértem a túrátokról fényképeket, és ZLATYI BÁZSÁNT!!! 12%-osat, dobozosat!! ugye nem kell még egyszer mondanom, h mennyire szeretném???? (ha nem találtok, kelt is jó lesz, de az csatos üveges legyen!!!
hogy mi újság? most beszéltem egy kedves ügyféllel. egy valószínűtlenül nagy - nem nevezzük meg - vállalatnál dolgozik vezető beosztásban. nekik csinálok egy projektet, és cask az ő megaatyaúristen főnöke tudja aláírni, akitől talán még ő is fél
nos, miután rászántam az utóbbi 3 napomat arra, hogy éjjelnappal (ma reggel 5kor feküdtem le, és f7kor keltem, tegnap 2szer ennyit aludtam) összerakjam a dolgot, agyonszámoltam magam, stb, stb, kiderül, h a bigboss megy vikkendezni, ezért nem tudok ma találkozni vele, csak hétfőn (érthetetlen módon nem alkamazkoik hozzám ). ergo ha ezt tudom, és nem sokkol a határidő, akkor 7végén lazán összepötyögtem volna, miközben kimegyek a margit szigetre, és pitypangot rágcsálok a napsütésben..
na, és mondja még nekem valaki, h a vállalkozó a maga ura, meg hogy irigylésre méltó...
Mi meg voltunk ma kanyarogni egyet, és nagyon ügyesen asszisztált Anett! Eddig csak városi "motorozásban" volt része velem, az meg szar dolog.
Ha minden jól megy ott leszek én is.
Végül is a lehajtott plexi felfogja, nem gurul el...
Én komolyan mondom, hogy néha hátra kell tapiznom, hogy nem hagytam-e el setoppot.
Baromi jól kapaszkodik és nem érzem, még ha satuzok akkor sem.
Valami olyan, mint a csuklásra.
Minden második karakter leütésénél tüsszentek egyet
Remélem elmúlik, mire bukót kell húznom!!!