Ne keserdj el!
Emlékezz rá a múlt héten hágyféle időjárást jósoltak a 23-ai vasárnapra.
Mégis, apróbb kellemetlenségeket leszámítva, egy rossz szavunk nem lehetett!
Na szevasztok!!!!!
Szerda este a szokot helyen és időbe. Kawanyu kiváncsi vagyok a hétvégédre.......hogy, hogy érezted magad.
Szerdára én is írok egy CD-t képekkel
Pohi!
Ha ennyire gáz, hozd be, valamit kitalálunk. ( A többiek nem hallottak semmit, ugye?)
Ezenkívül nem tudod ki volt motoros rendőr szolgálatban tegnap este a 2/A-n? A penci elágazó környékén volt egy kis gondom a záróvonallal, és nagyon rendes volt.
Anyagi lehetőségeim nem engedik meg, hogy szervízbe vigyem a mocit, sajna . Egy motoros haver viszont megcsinálná ingyen csak vinnem kell a hozzávalókat . Meg tudnád mondani nekem a pontos szimering méretet és típust? Meg, hogy milyen olaj kell bele pontosan?
még szerencse, h a beszkártban zlatyit csapolnak csak ha fácánozunk, akkor sosem jön össze a benzinrevaló, nem tudunk SPÓROLNI
én meg lehet, h kocsival megyek. vagy hülyeség???
szerda este, lehet hogy Lummal fogok szolidaritani és gyalog megyek, vagy mégse
az a biztos, hogy megyek és mesélek is
A legközelebbin már tuti ott leszek...
Ne keserdj el!
Emlékezz rá a múlt héten hágyféle időjárást jósoltak a 23-ai vasárnapra.
Mégis, apróbb kellemetlenségeket leszámítva, egy rossz szavunk nem lehetett!
Szerda este a szokot helyen és időbe. Kawanyu kiváncsi vagyok a hétvégédre.......hogy, hogy érezted magad.
Szerdára én is írok egy CD-t képekkel
A "kitalálunk valamit" kifejtenéd nekem bővebben a pohi@vipmail.hu címen? Mennem kell dolgozni....... Majd holnap megnézem...... Köszi!
Sziasztok!
Ha ennyire gáz, hozd be, valamit kitalálunk. ( A többiek nem hallottak semmit, ugye?)
Ezenkívül nem tudod ki volt motoros rendőr szolgálatban tegnap este a 2/A-n? A penci elágazó környékén volt egy kis gondom a záróvonallal, és nagyon rendes volt.
Anyagi lehetőségeim nem engedik meg, hogy szervízbe vigyem a mocit, sajna . Egy motoros haver viszont megcsinálná ingyen csak vinnem kell a hozzávalókat . Meg tudnád mondani nekem a pontos szimering méretet és típust? Meg, hogy milyen olaj kell bele pontosan?
Előrre is köszönöm......
jut eszembe: 5eHuf-ot adnék a kanapéért! :o))) természetesen kp-ben