Ja de vájá má...
Mi nem is voltunk gurulni.
Szóval, ha más nem jelentkezik, az élménybeszámolónak lőttek.
Mind1 Majd gyömbért iszogatva nézegetünk "más tipusú" képeket...
a főúr kérdezi, h számítson-e ránk szerda este a beszkártban. én szíves-örömest végignézném a képeket, meg hallgatnék egy beszámolót élőszóban! laptopot viszek, a gyömbér- és kólarendelést leadom! nu?
mivel nem lehettem veletek, igyekszem valami negatívumot találni a királndulásban, és baszogatni titeket. tudom, h kicsinyes dolog, de nekem jól esik..
Egy-két... nagyon ég a zsír!
há-négy hasat behúz, feneket összeszorít!
öt-hat magasra a lábakaaat... ez az, jól csináljátok!!! (Ica, te ott ne csaljál!)
ja, és grat az új ruhához, ares. látom, beruháztál. csizma is lett végül?
ja, és felkapták pár kilót a télen, nemde?
más - most beszéltem a biztosítóval, elvileg (hangsúlyozom - ELVILEG) 2-3 héten belül jön a pénz. konkrétumot pénteken tud mondani az ürge.. asszem, h összekaprok egy kis zsetont, és megveszem addig a másikat, hogy tgyenéék esküvőjére már motorral mehessek
Hidi!
Dícséretes, hogy nem dolgoztál "kollégákkal"
Azon filóztam, hogy lufiban tudnál hazahordani egy kis "anyagot" a belélegzős maszkból?
Legutóbb, amikor műtöttek nagyon sirály cuccot kavartak be nekem...
Amikor mondta a nő, hogy bezséljek hozzá, esetleg mondhatnék valami verset is, akkor a következő zajlott a fejemben:
"Mííí één verset??? Mi a fenét kéne szavalni vagy énekeljek egy Britni Szírsz dalt? ááá attól már most kifeküdnének a röhögéstől... még a végén ferde lesz a vágásom... Na mindegy az anyámtyúkja jó lesz. -Ej mi a kő! tyúkanyó, kend A szobában lakik itt bent? Lám, csak jó az isten, jót áááá................"
Asszem ez volt az a pont, amikor KO...
Ha majd lesz időtök a héten, meg kéne nézni ezt a Lepence völgyet ( Szentendrei skanzen mellett, Esztergom felé ) együtt is, mert nagyon állat! Király szerpentin, és egészen hosszú! Mikor érsz/értek rá mostanában?
Mi nem is voltunk gurulni.
Szóval, ha más nem jelentkezik, az élménybeszámolónak lőttek.
Mind1 Majd gyömbért iszogatva nézegetünk "más tipusú" képeket...
Mi ott leszünk!
Szóval eddig:
Lum
Setopp
tgyene
...?
Mikor mentek legközelebb ilyen nagyobb gurulásra?
Jó lehetet!
Gaga
a főúr kérdezi, h számítson-e ránk szerda este a beszkártban. én szíves-örömest végignézném a képeket, meg hallgatnék egy beszámolót élőszóban! laptopot viszek, a gyömbér- és kólarendelést leadom! nu?
lum
há-négy hasat behúz, feneket összeszorít!
öt-hat magasra a lábakaaat... ez az, jól csináljátok!!! (Ica, te ott ne csaljál!)
Aerobic órákat is vállalsz a csinos, 20 éves lánykáknak, hosszan, izzadósan, pörgős zenére?
Hali!
Asszem jó sorrandben válaszoltam.
Dicséretes, de szívesen látunk vas nélkül is!
Sztem nekünk jó...
ja, és felkapták pár kilót a télen, nemde?
más - most beszéltem a biztosítóval, elvileg (hangsúlyozom - ELVILEG) 2-3 héten belül jön a pénz. konkrétumot pénteken tud mondani az ürge.. asszem, h összekaprok egy kis zsetont, és megveszem addig a másikat, hogy tgyenéék esküvőjére már motorral mehessek
Dícséretes, hogy nem dolgoztál "kollégákkal"
Azon filóztam, hogy lufiban tudnál hazahordani egy kis "anyagot" a belélegzős maszkból?
Legutóbb, amikor műtöttek nagyon sirály cuccot kavartak be nekem...
Amikor mondta a nő, hogy bezséljek hozzá, esetleg mondhatnék valami verset is, akkor a következő zajlott a fejemben:
"Mííí één verset??? Mi a fenét kéne szavalni vagy énekeljek egy Britni Szírsz dalt? ááá attól már most kifeküdnének a röhögéstől... még a végén ferde lesz a vágásom... Na mindegy az anyámtyúkja jó lesz. -Ej mi a kő! tyúkanyó, kend A szobában lakik itt bent? Lám, csak jó az isten, jót áááá................"
Asszem ez volt az a pont, amikor KO...
Ha majd lesz időtök a héten, meg kéne nézni ezt a Lepence völgyet ( Szentendrei skanzen mellett, Esztergom felé ) együtt is, mert nagyon állat! Király szerpentin, és egészen hosszú! Mikor érsz/értek rá mostanában?
Ares!
Valaki protektoros bőrtangában ment túrázni???
Vagy a puszta közepére ki volt rakva egy lajtoskocsi fürdési lehetőségnek?
Nagyon király volt, köszi a túravezetést Kozmax.
Már a kádban elaludtam a fáradtságtól .
képeket majd otthonról tudok felrakni, van egy kép, amit a Csajok topicba kell raknom, de majd ide i linkelem. Ugye Kozmax?
Még néhány kép tegnapról: