Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

letöltök 1-2 lucskos videót biztos ami biztos
Ja de vájá má...
Mi nem is voltunk gurulni.
Szóval, ha más nem jelentkezik, az élménybeszámolónak lőttek.
Mind1 Majd gyömbért iszogatva nézegetünk "más tipusú" képeket...
Lum!

Mi ott leszünk!
Szóval eddig:

Lum
Setopp
tgyene
...?
Szia Tomato!

Mikor mentek legközelebb ilyen nagyobb gurulásra?
Jó lehetet!

Gaga
májerz!

a főúr kérdezi, h számítson-e ránk szerda este a beszkártban. én szíves-örömest végignézném a képeket, meg hallgatnék egy beszámolót élőszóban! laptopot viszek, a gyömbér- és kólarendelést leadom! nu?

lum
könnyű Neked, így is kábítod a pasikat?
mivel nem lehettem veletek, igyekszem valami negatívumot találni a királndulásban, és baszogatni titeket. tudom, h kicsinyes dolog, de nekem jól esik..
Pedi még igyekeztem is mindig Fóka meg Tomato mellett lenni, hátha nem tűnik fel az a pár kiló.
Egy-két... nagyon ég a zsír!
há-négy hasat behúz, feneket összeszorít!
öt-hat magasra a lábakaaat... ez az, jól csináljátok!!! (Ica, te ott ne csaljál!)

Lum, a fittness-edző
Aerobic órákat is vállalsz a csinos, 20 éves lánykáknak, hosszan, izzadósan, pörgős zenére?
Na mennem kell tanulgatni. Majd lezsírozzuk ezt a gurulás-dolgot.

Hali!
vas nélkül félkarú óriás vagyok.. kell a fekete csoda!!!
Csütörtökön... semmi különöset! Illetve... van pár órám sajnos aznap... Na igen... péntek?
köszi, lett Sidi csizma is. Dögölj meg.

Asszem jó sorrandben válaszoltam.

Dicséretes, de szívesen látunk vas nélkül is!
Csütörtökön mit csináltok?
Sztem nekünk jó...
ja, és grat az új ruhához, ares. látom, beruháztál. csizma is lett végül?

ja, és felkapták pár kilót a télen, nemde?

más - most beszéltem a biztosítóval, elvileg (hangsúlyozom - ELVILEG) 2-3 héten belül jön a pénz. konkrétumot pénteken tud mondani az ürge.. asszem, h összekaprok egy kis zsetont, és megveszem addig a másikat, hogy tgyenéék esküvőjére már motorral mehessek
Hidi!
Dícséretes, hogy nem dolgoztál "kollégákkal"

Azon filóztam, hogy lufiban tudnál hazahordani egy kis "anyagot" a belélegzős maszkból?
Legutóbb, amikor műtöttek nagyon sirály cuccot kavartak be nekem...
Amikor mondta a nő, hogy bezséljek hozzá, esetleg mondhatnék valami verset is, akkor a következő zajlott a fejemben:
"Mííí één verset??? Mi a fenét kéne szavalni vagy énekeljek egy Britni Szírsz dalt? ááá attól már most kifeküdnének a röhögéstől... még a végén ferde lesz a vágásom... Na mindegy az anyámtyúkja jó lesz. -Ej mi a kő! tyúkanyó, kend A szobában lakik itt bent? Lám, csak jó az isten, jót áááá................"
Asszem ez volt az a pont, amikor KO...
munka után, szóval 1/2 6 körül. De legkorábban szerda jó nekem, mert holnap színházba megyek.
majd megtudod. Kozmax szerepel a képen, és egy nő fedetlen keblekkel.
Szeva T!

Ha majd lesz időtök a héten, meg kéne nézni ezt a Lepence völgyet ( Szentendrei skanzen mellett, Esztergom felé ) együtt is, mert nagyon állat! Király szerpentin, és egészen hosszú! Mikor érsz/értek rá mostanában?
Sziasztok!

Ares!
Valaki protektoros bőrtangában ment túrázni???
Vagy a puszta közepére ki volt rakva egy lajtoskocsi fürdési lehetőségnek?
Jó reggelt,

Nagyon király volt, köszi a túravezetést Kozmax.

Már a kádban elaludtam a fáradtságtól .

képeket majd otthonról tudok felrakni, van egy kép, amit a Csajok topicba kell raknom, de majd ide i linkelem. Ugye Kozmax?
Haki Mindenkinek!

Még néhány kép tegnapról:
fasza! akkor a szlovákiai feeling már adott, már csak egy motor kell a részvételhez