HIDI!!!
Te akartad..........kinyomoztam a címed és valamikor majd "betoppanunk" vagy 20-an váratlanul. Persze MOTOROKKAL. És megkérdezzük hogy .....Itt lakik az a lány, akit láttunk Ausztriába döntögetni a kanyarokba egy HONDA-val?????
kiülős hely - csak, h ne kelljen megválnunk a kedvenc kocsmárosunktól, mehetünk a remizbe is, mert madesz itt is dolgozik. kicsit más kategória egy adag sültkrumpli egy teli tank benzin minimum
visszatérve a komolyságokra - nekem az eddig felvetett kettő ellen nincs kifogásom, szavazzuk meg, ill várunk még jobbnál jobb ötleteket!!
most értem haza pécsről. hát, gyerekek, az út 90%-ban tökéletes motorozásra. gyönyörű tájak, baszott jó kanyarok, ragadós aszfalt, ragyogó napsütés.. minden, ami kellhet.. integettem is a szembejövő mocisoknak, de nem non vettek észre
Ha csak ezen múlik?!?!?!...Neked melyik nap jó???
A következő talit arra a napra tesszük. De nekm csak 2 hét múlva lesz jó mert akkor de.-ös megint a párom
Haza értem a mai "munkából" HIDI sajnálhatod hogy MEGINT nem jössz, de tudom hogy a távolság miatt (meg a gyerek) ez egy kicsit nehézkes.
A magasság csökkentéssel meg ÓVATOSAN, mert megváltozik a motorod viselkedése. Kérdezz rá a barátodra mielőtt lépnél ez ügybe. Bár gondolom ezt már megtedted
Nem. A Bandikám, ő hosszában ment össze, de az több volt mint 35 cm és nem igazán örültem neki.
A 35 cm-es javaslatommal nem kötekedni akartam
Csak gondoltam még könnyebb lenne a megállás
én szeretnék ajánlani egy helyet.
Nem belváros de én nagyon szeretem. XVIII ker. Ráday Gedeon utca, OMV mellett. Kinti hely van bőven, motoroknak hely bőven, sör hideg. A hely neve Tonett pub. Ha érdekli a T. társulatot, akkor bővebb infoval szolgálhatok. Oda egyébként én is elmennék veletek. Sokáig nem tudok maradni hétköznap mert korán kelek. Rece
ERRŐL beszéltem du.
3SAT 18 óra.......kiváncsi vagyok nállunk ilyen mikortól lesz????