Nem néztétek véleletlül tegnap este 21 óra körül az m1-et?
Azt hiszem a Kék fény, vagy hasonló műsor keretében a motorosokról, motorosrendőrökről, autósokról, védőruháról, stb... volt szó a motorosbalesetek kapcsán.
A klubtalit egyenlőre kihagyom, mert szerdán vezetés oktatáson (autós) és egyben vizsgán veszek részt. Egyébként meg olyan anyagi helyzetben vagyok, hogy nem engedhetem meg magamnak egyenlőre a bulizgatást, főleg így, hogy a jobb első szimeringem megadta magát. Az anyag költséget még csak-csak kiszorítom (6-8.000 Ft), de a szervízköltség horror árú (7500 Ft), legalább is az én igen sovány pénztárcámank (kell nekem tisztességes rendőrnek lennem ).........
ugrik a benzinár, uh vassal sem jössz ki jobban laptopot hozok, piálni mérsékelten fogok, mert még van 2 hét a sok-sok-sok munkás szezonból nekem. remélem pont a végére meg tom oldani, h legyen motorom, és egy hétig csak sz*rok a világra és megyek hegyen-völcsön
Ha ti olyan lájtosan isztok, ahogy motoroztok, akkor
Amilyen csapatást véghezzvittetek a hegyi szakaszokon (két személlyel), az nem semmi volt.
Szeretnék egyszer megközelítőleg úgy tudni, mint ti.
Visszatérve a piálásra: ott is bevárjátok a lemaradókat?
Reggelt ...JÓT.. és JÓ napot
Megint mehetek értekezletre
Pohi....szerdán le tudsz jönni a klubtalira???
Lum.......ne veledd otthon a Laptop-t.
Én gyalog megyek.....ha lesz pénzem......ha meg nem, akkor vassal.(persze valahogy mindig megoldom )
egy osztálytársam mesélte a fősulin, hogy miután felépült a CBR-es zakójából vett egy 535-ös Virago-t , hogy megmaradjon a motoros feeling. fél év után lecserélte egy ezres gixxerre :o)))
Hát ezt a motorozás dolgot nem lehet elfelejteni.......én is nagyot taknyoltam, de nem bírnám abbahagyni, sőtt nem is félek tőle, hanem méginkább akarom, egyre jobb akarok lenni......
az ügyfél, akihez megyek szintén nagy motoros volt, csak esőben vmi külvárosban egy kanyarban kisodródott, és beleesett egy építkezésbe. pontosabban a gödörbe, amiből viszont még a vasak álltak ki. több helyen átszúrták a lábát a betonvasak, törött mindene, és kerek egy hónap kóma...
ez régen volt, kb 10 éve, azóta nem non teper, de most megint bezsongott, h meséltem neki
Egyik kolléga iszonyatosan nagyot nyalt egy jobb-bal-jobb kanyarkombináció bal részén, mert kavicsra futott nagyon szélesre vette az ívet. Mehettünk is Pécsre a Rendőrségi műhelybe javíttatni......
a távvezetés az olyan, amit azok a nagy oszlopok is csinálnak, meg a zöld trafók? brrrr. nem lehetett egy kellemes élmény, pohi stramm gyerek vagy, ha megmaradtál
Azt hiszem a Kék fény, vagy hasonló műsor keretében a motorosokról, motorosrendőrökről, autósokról, védőruháról, stb... volt szó a motorosbalesetek kapcsán.
A klubtalit egyenlőre kihagyom, mert szerdán vezetés oktatáson (autós) és egyben vizsgán veszek részt. Egyébként meg olyan anyagi helyzetben vagyok, hogy nem engedhetem meg magamnak egyenlőre a bulizgatást, főleg így, hogy a jobb első szimeringem megadta magát. Az anyag költséget még csak-csak kiszorítom (6-8.000 Ft), de a szervízköltség horror árú (7500 Ft), legalább is az én igen sovány pénztárcámank (kell nekem tisztességes rendőrnek lennem ).........
na lépek dolgozni, csőváz!!
Ha ti olyan lájtosan isztok, ahogy motoroztok, akkor
Amilyen csapatást véghezzvittetek a hegyi szakaszokon (két személlyel), az nem semmi volt.
Szeretnék egyszer megközelítőleg úgy tudni, mint ti.
Visszatérve a piálásra: ott is bevárjátok a lemaradókat?
Megint mehetek értekezletre
Pohi....szerdán le tudsz jönni a klubtalira???
Lum.......ne veledd otthon a Laptop-t.
Én gyalog megyek.....ha lesz pénzem......ha meg nem, akkor vassal.(persze valahogy mindig megoldom )
egy osztálytársam mesélte a fősulin, hogy miután felépült a CBR-es zakójából vett egy 535-ös Virago-t , hogy megmaradjon a motoros feeling. fél év után lecserélte egy ezres gixxerre :o)))
ez régen volt, kb 10 éve, azóta nem non teper, de most megint bezsongott, h meséltem neki
Sajna nem tudom , Szendehelyig tart a körzetünk, onnantól már Vác-é a terület......
Pontosan olyan, beletrafáltál.....
Egyik kolléga iszonyatosan nagyot nyalt egy jobb-bal-jobb kanyarkombináció bal részén, mert kavicsra futott nagyon szélesre vette az ívet. Mehettünk is Pécsre a Rendőrségi műhelybe javíttatni......
Azért jó volt......