Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Dorka!
Remélem jol vagytok,régen beszéltünk,bár gondolom a forumot ti is nyomon kiséritek ahogy én is.Végre itt a jo idö,voltatok a hétvégén valamere?
Hali druszám!
Veled mi a helyzet?
Hahóóóóó Túramenek!

Mindenki hazaért 1-ben???
Jelentkezzetek be és tőccsetek fel képeket a szegény, szerencsétlen itthonmaradottak szórakoztatásául!!!

Egyébként milyen volt???
na mi a pálya, gyerekek, mikor értek már haza??

fasza volt a gurulás?
Szevasztok!!!

Húúúúú, de régen voltam...

Meg sem kisérlem visszaolvasni az elmúlt hetek termését, mert remete lennék a végére...

Remélem mindenki legalább anniyt motorozik mint én, és élvezi az életet!!!

Pénteken GO VILLÁNY!!! YES!!!

Remélem innen sok emberke jön a Borzsongásra, és együtt fogunk zsongani!!!

Paripákra fel, és GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Byer
Pohi! AZ Öhlinsnél 15be elvállalják a 2 szárt,olajjal együtt ha jól emlékszem,ha nem akkor is max 20ból megoldod...
A kawasakinál kb egy huszas alapbol .
Szia Kozmax! Sziasztok többiek.

Úgy néz ki elreszt az jobb első teleszkópom. Alig észrevehetően, de gyöngyözik körben. Ennek a szervízelése mennyibe kerül, tudnál rá mondani egy pontos árat? Nagyon megköszönném. Gondolom szimering és a benne lévő olaj cseréje lesz szükséges, mert a száron karcot nem látok. Valószínűleg egy két egykerekezés meg az, hogy nem volt mozgatva sokáig a motor télen az cseszett neki oda....

Sziasztok!
JÓÓÓÓ Regggelt!

Jó utat a túrázóknak! Vigyázzatok magatokra!
És csináljatok sok képet! (már, ha valaki olvassa még indulás előtt...)

Chris!
A kertépítés egész jól halad! A kezem már nem érzem, vagyis pont, hogy érzem, hogy megint olyan, mint Popeye-nek...
Már ott tartok, hogy nehéz felemelni egy fagyiskanalat is...
Mind1 ecccer vége lesz.

Szóval megtippelni sem tudom, hogy mikor végzünk.
Tegnap este 8-ig nyomtuk.
Talán ma látványosabban fogunk haladni és du-este gurulhatunk egy lazát!

Üdv mindenkinek!
-t-
"estét!

hát akkor jó utat nektek, cimborák! vigyázzatok magatokra, és ne feledkezzetek el a serecskémről

lum
akkor holnap reggeli viszlát.

Megvettem a cuccokat. hurrá
Na újra itt...... megjöttem az edzésből.(a gyerek edzéséből )
Akkor reggel
Jó cccaakát
joéccakát!!!!!

holnap találkozunk!!!
estét mindenkinek!!!
ma délután át ugrottam Párkányba meg egy kicsit tovább
a tul oldalon megbeszéltem a pénz váltoval, hogy reggel megyünk hozzá. 7.40 váltják, itthon 7.80
Párkányt jol átépitették miota arra jártam, egy rakás utat lezártak és sétálo utca lett. jol kinéztem merre kell menni holnap.
hát a benzin egy kicsit drágáb 40.90korona volt viszont 100km után 5.2litert tudtam tankolni
igy gép lemosva, megtankolva. INDULÁS!!!!!
Mi van mindenki edzeni van
Hali

Minden elő van készítve megtankolva lánc befújva.
Induljunk már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Találkozó 23.-án a Bécsi úti Shell kútnál 3/4 8-kor, mert az indulás 8-kor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tehát mégegyszer

turaterv

Esztergomnál kilépés, elötte korona váltás
76-os uton Levice-Timace-Hronsky Benadik-nél a 65-ös utra ráfordulás és haladásZlate Marevce-ig. Onnan az 511-es uton Partizánske-ig. Ott Skacany falun keresztül elérjük az 50-es utat és azon érjük el Trencsényt. Idáig kb:250km.
itt várnézés, büfézés, stb.......
Innen a 61-es uton észak felé haladva Ilava-ig. Rátérünk az 574 utra egészen Nitrianske Rudno-ig. Onnan Bojnice-n keresztül Previdza-nál az 50 föuton Zlovenig. Ott egy nagy kajálás a megszokott és bevált étterembe. Sztrapacska és káposzta leves. Ez kb 110km
Zlovenböl a már ismert uton Sahyn keresztül haza ez kb 160km

röviden ez a terv

indulás a bécsi uti Shell kutrol 8 orakkor fontos, hogy ez nem a találkozo idöpontja hanem az indulásé. megtankolva, kipisilve, megdohányozva, megreggelizve, stb...........

akinek tetszik, jöjjön el
Üdv Mindenkinek!

A holnapi túrával kapcsolatban nincs semmi változás?
Nem nagyon leszek ma gépközelben, de este viszzaolvasom a történéseket.
Csak ilyen idő legyen mint ma!
Jóóóó reggelt, Budapest!

CBF Klub tagjai!!! (ja, persze, Hidi is lehet tag... mondjuk amolyan "tiszteletbeli" "külsős" meg ilyenek. Na jóóó, nem is, igazából szívesen látjuk, na! ) Ki mennyire ér rá? A Gyene család hogy halad a hétvégi melókkal? Mi a tervezet? Jim, te abszloút mobil vagy ugye?
Akkor majd jó utat és érezd jól magad......csinálj sok-sok képet
13.00-kor
nagyon jó időt mondott, +24 fokot!!!!!

Na ja .....most csinálom a reggelit a családnak (ham and eggs)
Mikor indultok holnap??
Reggelt Te aztán nagyon unatkozol....
és az enyém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a 15000
1