Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Tomato, tudtam, hogy rád számíthatok...
Lum

A zlatyi megvan
Jó reggelt

KIRÁLY VOLT
"reggelt!!
szasztok!

örülök, h mindenki épségben hazaért. én is voltam ám kirándulni.. a margitszigeten. meg még tollasoztam is..

jók a képek, ha szerdán megyünk beszkártozni, akkor hozzátok cd-n őket, és átnézzük az összeset. ja, és holnap szétrúgom a biztosító seggét, mert ez így már nem állapot

tomato - a ser miatt még számolunk.

jó éjt, jó pihenés a tartalmas nap után!
na, én is lépek aludni
naná!!!!!!!!!!!

Na lépek mert még el kell másznom az ágyig...........jóccccakát
lesz mit?
holnap mesélek bent!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ...SEMMI

Örülök, hogy hazaértetek Májerek!
Mostmár nyugovóra merem hajtani a fejem!

Jó éjt!
-Térkép osztás!!!!
-Az első pihenő
-Parkolás a Várnál
-Séta a várhoz 1-2
igy nagyon jol nézz ki a gép mi ezzel a baj
holnap fel kellene hivnod a munkafalvevönket, hogy beirjon az elö jegyzésbe, én holnap okitásra megyek a YAMAHÁBA igy én nem leszek bent, de nyugodtan hivatkozzál rám.
keresd Czikkely Zolit a 061-3581480 számon és kérd a 118melléket.
lehet, hogy többször is meg kell probálnod, de kitartás
Ezt csak a LECSÓ kedvéért
Ja elnéztem csak a munkadíj 7500......... , így már nem annyira nyerő......
Tisztelt Műmájer Majrécsík-Killer Klub!

Köszönöm a szervezőknek, hogy megszervezték a túrát!

Külön köszönet Kozmaxnak, a szervezésért, és a profi vezetésért!

Köszönet a klubtagoknak, és minden résztvevőnek, hogy a magamfajta "kibicet" is abszolult toleránsan kezelték.

Szuper a társaság!
Kozmax a te ajánlatod eddig a legnyerőbb!

Kösz a választ, ha valóban cakk-pakk 7500 Ft akkor be tudnád vállalni nekem esetleg jövő hétre valamelyik nap? Ha igen akkor nekem Kedd délután, csütörtök egész nap vagy, ha szombaton dolgoztok akkor aznap is egész nap lenne valamikor jó. Május 1.-én mennék Kunmadarasra és nem szívesen indulok így el vele.....
Gyerekek, nem mondtátok milyen király egy hely ez a Lepence-völgy!!! Ott voltunk tegnap a Kedvessel ketten motorozni egyet, és nagyon überkirály! Asszem ez lesz az új kedvencem! Ha holnap felkpakolták a Hyperpro rugókat, megnézem, mi változott a futóművön! Ja, ma meg a szokásos helyeken mentünk. Persze megint életveszélyes tempóban, csoda hogy egy darabban megérkeztünk! Ahogy felült mögém, nem bírtam magammal, és az első adandó alkalommal veszélybe sodortam mindkettőnket!!!
Bármikor meghalhattunk volna. Remek volt!
üdv mindenkinek!!!!

pohi a szimmering 3-4ezer forint között, telo olaj kb:4 rugo és másfélora munkadij=7500ft

Remélem mindenki haza ért már, és jol éreztétek magatokat
jöhetnek a képek!
nekem 542
Ezt mihamarább meg kell ismételni
Hazaértünk Lecsóékkal együtt.

Nagyon király volt!

A mai napi futás:
Nem rég értem haza.
NAGYON SIRÁLY VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lum...
Sajnos elfelejtettem azt a bizonyos "üvegest"mert annyira jó volt a túra hogy meg se akartunk állni
Egy kép a sok közül......majd írok csak megyek pakolni