örülök, h mindenki épségben hazaért. én is voltam ám kirándulni.. a margitszigeten. meg még tollasoztam is..
jók a képek, ha szerdán megyünk beszkártozni, akkor hozzátok cd-n őket, és átnézzük az összeset. ja, és holnap szétrúgom a biztosító seggét, mert ez így már nem állapot
holnap fel kellene hivnod a munkafalvevönket, hogy beirjon az elö jegyzésbe, én holnap okitásra megyek a YAMAHÁBA igy én nem leszek bent, de nyugodtan hivatkozzál rám.
keresd Czikkely Zolit a 061-3581480 számon és kérd a 118melléket.
lehet, hogy többször is meg kell probálnod, de kitartás
Kösz a választ, ha valóban cakk-pakk 7500 Ft akkor be tudnád vállalni nekem esetleg jövő hétre valamelyik nap? Ha igen akkor nekem Kedd délután, csütörtök egész nap vagy, ha szombaton dolgoztok akkor aznap is egész nap lenne valamikor jó. Május 1.-én mennék Kunmadarasra és nem szívesen indulok így el vele.....
Gyerekek, nem mondtátok milyen király egy hely ez a Lepence-völgy!!! Ott voltunk tegnap a Kedvessel ketten motorozni egyet, és nagyon überkirály! Asszem ez lesz az új kedvencem! Ha holnap felkpakolták a Hyperpro rugókat, megnézem, mi változott a futóművön! Ja, ma meg a szokásos helyeken mentünk. Persze megint életveszélyes tempóban, csoda hogy egy darabban megérkeztünk! Ahogy felült mögém, nem bírtam magammal, és az első adandó alkalommal veszélybe sodortam mindkettőnket!!!
Bármikor meghalhattunk volna. Remek volt!
Nem rég értem haza. NAGYON SIRÁLY VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lum...
Sajnos elfelejtettem azt a bizonyos "üvegest"mert annyira jó volt a túra hogy meg se akartunk állni
Egy kép a sok közül......majd írok csak megyek pakolni
Tomato, tudtam, hogy rád számíthatok...