Ha kívülállóként belepoházhatok , akkor a tudom ajánlani az Orfeusz Blues Kocsmát:
IX. Bakáts tér 2. Telefon:, 217-8253, 218-9023, a Borárostól nem messze.
Van két-három kiülős asztal, a vasakat le lehet tenni előtte és lehet gyönyörködni.
ezt a kérdést már Lecsó is feltette (szabadtér)
Tehát HA TUD VALAKI SZABAD TÉRI "KOCSMÁT" (és Nem átvágóst) Akkor Írja Meg...De szerdán este (holnap) ezt is megbeszéljük
neked nem kell vashulladék, van már otthon 1-2 vederrel, nem? májusban lesz lomtalanítás. adok egy tippet - ha a lovag utca körül jársz, akkor lehet, h leeshet egy jófajta extra színes kanapé..
a szabadtéri klubtali télleg kiváló ötlet, már csak helyszínt kell nézni hozzá. és megvigasztalni madeszt,h nem oda megyünk jó lenne olyasmi hely, ahol le lehet dobni a vasakat, és még rá is látunk!!
Nem, csak szerintem Ő értett legjobban a témához.
A riprter majdnem megkérdezte, hogy hány kereke van a motorkerékpárnak, annyira "szakértő" volt.
Ezzel együtt nem volt haszontalan a mősor.
De lehet hogy a 2-3 asztal nekünk kevés
Mégegyszer köszi
Ha kívülállóként belepoházhatok , akkor a tudom ajánlani az Orfeusz Blues Kocsmát:
IX. Bakáts tér 2. Telefon:, 217-8253, 218-9023, a Borárostól nem messze.
Van két-három kiülős asztal, a vasakat le lehet tenni előtte és lehet gyönyörködni.
T.J.
PS. (Sajnos) nincs "érdekeltségem" a helyben.
Tehát HA TUD VALAKI SZABAD TÉRI "KOCSMÁT" (és Nem átvágóst) Akkor Írja Meg...De szerdán este (holnap) ezt is megbeszéljük
valakinek ötlete?
Azt persze a többiek nem tudják, hogy ez kb du 4-kor volt, és még te aznap semmit nem ettél.
Még szerencse, hogy én nem szerepelek a képen, mert a magam 105 kilójával kitakartalak volna.
Asszem azért mégis leugrom egy 10 percre, de nem akarom elszívni előletek a füstöt.
Félve kérdezem néhányunk helyett is: esetleg nem lehetne szabad téren, vagy dohányzásmentesen tartani a klubtalikat?
-Egy jó bukó akkor mindentől megvéd?
Kb a lényegről nem volt szó: hogy a motoros ne nagyon száguldozzon, az autós meg próbálja megadni az elsőbbséget, ha úgy adódik.
A riprter majdnem megkérdezte, hogy hány kereke van a motorkerékpárnak, annyira "szakértő" volt.
Ezzel együtt nem volt haszontalan a mősor.